Alte știri din fotbal
Iuliu Mureșan a intervenit după victoria 4-2 cu Metaloglobus: „Când am venit, era dezastru”
0
Teja, învins de CFR Cluj în ultimele minute: „Meritam mult mai mult!”
0
Dinamo - Petrolul, duel de tradiție pe „Arcul de Triumf” » Echipele de start + Imagini și informații de la stadion
1
Mihai Popa, gafă monumentală la al doilea meci de la revenirea în Gruia
0
Știri din fotbal internațional
Chivu face hattrick-ul la Inter » „Conduce cu claritate, entuziam, determinare și arată perspicacitate tactică”
0
Soția lui Robert Lewnadowski a dezvăluit detalii despre viitorul atacantului: „Probabil e ultimul an aici”
0
Marius Șumudică, o nouă înfrângere în Arabia Saudită
4
Programul play-off-ului Ligii Campionilor: când va juca Interul lui Chivu pentru optimi
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să am protecție, în… mea!”. Toate numele grele vehiculate de ...
Libertatea
Ba da lasati prostiile. Au si ei jucatori foarte buni si nu umflati cu pompa ca cei de la Steaua. De exemplu Andrija Zivkovic are vreo 19 ani si valoreaza vreo 3 milioane de euro. Parca si vad diseara ca o baga in poarta Bojinov care nu mai valoreaza mai mult de 300 de mii de euro. Deci nu va mai luati dupa suma de transfer, pentru ca la ora actuala Chipciu, in stadiul in care se prezinta, nu valoreaza peste 200.000E.
in 11 participari ati de rusine numele steaua si Romania de 8 ori -23 de meciuri fara victorie in UCL record absolut negativ ptr aceasta competie. De 3 ori ati fost pe locul 3 in grupele UCL , 1 singura data ati facut ceva -semifinala cu Midellsboro in EL mult prea putin .Comparatie cu Urziceni ,echipa desfiintata,1 calficare in UCL , 8 puncte cat a strans steaua in 2 participari in grupe plus 1 punct cu Liverpool pe Anfield.Comparatie cu CFR Cluj 14 puncte in grupele UCL in 2 participari,cat a strans steaua in 4-5 participari in grupele UCL , plus victorie la Roma, cu As Roma-echipa aflata pe locul 8 in Europa la ora aceea . Egal cu Chelsea la Cluj. in 2012 -victorie cu Manchester United pe Wembley -lucru unic in istoria meciurlor cu echipe engleze.Compara vezi daca federatia nu ar tinut in brate pe steaua si nu ar fi dictat 24 de puncte penalizare aiurea pentru CFR Cluj , aflata atunci pe locul 2 , poate acum nu ne-ar mai fi fost teama de echipa Partizan Belgrad, la ce echipa avea CFR Cluj , lucru confirmat si de faptul ca 2 jucatori de la CFR Cluj au adus calificarea FCSB.
hai partizan
va dau eu singurul motiv pt care partizan merita sa se califice : pur si simplu e mai valoroasa decat asa numita fcsb...
a si sunt Roman, nascut , crescut in Romania , sustin pe cei care fac performanta pentru Romania , nu pe cei care fac performanta pentru buzunarul lor .Daca nu-ti convine ceea ce a realizat CFR Cluj vezi mai jos comentul meu ,nu inteleg de ce le vrei moartea , poate poti recunoaste ca da au avut momente extraordinare , spre deosebire de altii care s-au umplut de penibil atat in grupele UCL cat si in calificari
nu a fost echipa de tineret a lui Manchester United , un singur jucator a lipsit acela fiind Vidic accidentat , daca invigeau Turcii la Braga Manchester era pe 2 deci gandeste cand vorbesti .Steaua in UCL s-a facut de ras luand scoruri astronomice . CFR Cluj a batut pe Englezi l-a ei acasa lucru unic pentru echipele romanesti a facut 10 puncte in acea campanie -nicio echipa din Romania nu a facut intr-o singura campanie atatea puncte a facut istorie batand o echipa italiana pe teren ei lucru pe care iarasi nicio echipa din Romania nu l-a reusit . O semifinala de EL in 11 calificari este foarte putin . Plus ca da v-ati calificat cu jucatorii CFR-ului , ceea ce demonstreaza ca sunteti praf.
Cumperi tu echipe parlitule care freci buha pe aici din lipsa de ocupatie. Valoarea sustinuta zilnic de presa cu pupaturi in dos s-a vazut recent cu fc 3cin care era sa va bage mortul in casa!
Diferența de bani nu-i un MOTIV, ziaristule! E doar o expresie a posibilei diferențe de valoare. Nu-i cunoști pe sârbi.
iti doresc cale batuta si drum usor pana la .... belgrad )
Ba da ... Eu le-aș putea da 3000 de motive pentru care merită Partizan să se califice ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.