Alte știri din fotbal
Marius Croitoru crede că FCSB a descoperit o „nestemată”: „E foarte talentat, are un viitor frumos!”
0
Și-au marcat victoria! Ultrașii din Peluza Sud au venit la stadion în seara meciului Universitatea Craiova - Oțelul
0
Jucătorii de la FC Botoșani cred în calificarea în play-off: „FCSB nu era într-o perioadă bună, dar le-am dat noi puțin avânt”
1
După Ngezana, încă două accidentări la FCSB: „Mâine vedem cât vor lipsi”
0
Știri din fotbal internațional
Al-Okhdood - Al Hilal » SET încasat de Șumudică: a primit 3 goluri doar de la Benzema!
7
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
8
Situație incredibilă pentru Leicester » Sancționată drastic, e aproape de retrogradarea în a treia divizie
0
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
2
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
„L-am avertizat”. Omul de afaceri Dragoș Sprînceană rupe tăcerea, după ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
Robert Negoiță, pus sub control judiciar, după ore întregi de audieri la DNA
Libertatea
@speedy73 ti se pa r normal ca sunt politicieni medici care castiga bani fara rost? Functionarii publici care nu isi fac treaba sa fie la pranz aks pe salarii mari? Chiar cadrele didactixe nu au salarii mici avand in vedere ca stau catwva ore la locul de munca.politisti care castiga bine si nu isi fac treaba?
La Steaua e problema cu conducerea.academie e 0, scouteri sunt 0.
Sincer, eu ma gandeam ca vor sa ia jucatori de la Baia Mare, ca impotriva lor joaca in Cupa....Astept spre final de saptamana un anunt ca Becali si l-ar dori pe Mario Camora, iar peste doua etape pe vreunul de la FC Botosani. Acum vreo saptamana sau doua parca il vroiau pe Belu de la Poli Timisoara, si ca o coincidenta, tocmai inaintea meciului cu ei....Poate ca si jucatorii sunt problema la FCSB, dar problemele sunt de fapt altundeva...
Pai tocmai, de ce sa platesc eu ca sa te delectezi tu? Nu te opresc sa iti faci abonament si sa mergi la toate meciurile. Dar daca mie nu imi place fotbalul sau nu tin cu echipa X (finantata de autoritati si din banii mei), nu asta fac? platesc pt distractia ta? vreau sa intelegi corect, afirmatia e la modul general...nu am nimic personal cu tine, iesim oricand vrei la o bere :))))))))))))))))
@speedy73 De ex o echipa finantata de catre stat, primarie etc. Ajunge in cupele Europene, vin echipe de afara, se aduna bani in oras ca vin suporteri , castiga si restaurantele, transportoriii, biletele la meci etc
@speedy73 Problema este ca platim impozite destul de mari, si pt multi fotbalul ar fi un mijloc de delecatre dupa 8 ore de lucru. Platim CSAS si nu beneficiem de nimic, orice tratament, analize, operatii platim, atunci de ce mai platim la casa de asigurari? Politicienii nu sunt platiti tot din bani publici? Cunosc un functionar de la primarie care castiga 4.000 de lei si la ora 12 e acasa in fiecare zi. Ti se pare normal sa lucrezi pe banii astia 4 ore pe zi? E ok sa fie investiti in spitale, gradinite etc. Dar eu ce beneficiu am, ca daca am nevoie de un serviciu platesc. Macar sa mergem sa en uitam la un meci o data pe sapt.
Bravo, de acord cu ultima parte, ai pus punctul pe i. Acum insa iti explic de ce nu sunt de acord ca autoritatile (fie locale, fie centrale) sa investeasca in fotbal...nici direct (cum se intampla la Petrolul, ASA, Chiajna, etc), nici indirect (adica prin intermediul unor particulari care s-au imbogatit furand de la stat. In primul rand, daca mie nu imi place fotbalul, sau imi place dar tin....sa zicem cu Unirea Urziceni (ca tot nu mai exista), dar am "ghinionul" sa locuiesc in Ploiesti, nu vreau ca banii platiti de mine pe taxele locale sa se duca la un sport pe care nu il agreez sau la un club rival celui cu care simpatizez. Asta ar fi un aspect. Al doilea aspect e de ordin mai practic: locul banilor aia este in zone mult mai importante...spitale, scoli, gradinite, infrastructura. Particularul X poate sa faca ce vrea cu banii lui...sa ii cheltuiasca cu femei, sa ii bea, sa ii investeasca la un club sau sa ii arunce pe geam. SUNT BANII LUI! Iar daca provin din activitati ilegale, ar trebui sa raspunda pt asta. Dar pana la raspundere, sunt AI LUI. autoritatile sunt doar ADMINISTRATORI ai banului public (care se ia de la mine, de la tine, de la noi toti) si trebuie sa administreze acesti bani in folosul comunitatii. Ce folos are Chiajna de pe urma echipei? sau Tg Mures? sau Ploiestiul? ma refer la comunitatile din aceste localitati. Au strazi mai bune? Spitale mai curate? Scoli mai moderne?
Se pregatesc de liga campionilor pe sate ?
Astea da transferuri de Champions League, bravo nea jiji!
Du/te ma, ***, si spala/te pe ochi. Steaua a bagat bani in transferuri? Esti dus rau de tot (hai, injura/ma; stiu ca doar de atat sunteti in stare, voi suporterii shhhhtoishti!) daca tu crezi asta. S/au spalat bani la Steaua (sau ma rog, fecesebe!). Doamne, ce fel de suporteri sunt astia? Creduli rau de tot (asta ca sa nu spun altfel)!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.