Alte știri din fotbal
Trei cuvinte a scris Diana Șucu, după ce fiul Andrei a marcat primul gol pentru Rapid
0
Liga 2, etapa 8 » S-au marcat 5 goluri în prima repriză la Popești Leordeni - Poli Timișoara
3
A lucrat cu Adrian Mutu și îl vede la FCSB: „Nu simt că e o problemă”
0
„Necunoscuta” Denis Drăguș: 5 motive să fie o MEGA-lovitură și 5 riscuri imense, neașteptate
4
Știri din fotbal internațional
UEFA contraatacă în războiul cu Infantino: cere FIFA să împartă miliardele! » Cât ar primi federația lui Burleanu
0
A văzut selecția lui Gică Hagi și a avut o singură obiecție: „M-aș fi așteptat să fie convocat”
0
Bosniacii au cumpărat toate biletele în 14 minute » Edin Dzeko se retrage din națională după meciul cu România
0
Scandal de proporții în Elveția! A fost deschisă o procedură penală împotriva căpitanului echipei » Riscă până la 5 ani de închisoare
1
Lifestyle
„De ce sunt fetele supărate? Asta face ea, la propriu. Fă-ți treaba, soro!”
5
A apărut filmarea finală cu Bîrligea și Antonia: ce a ieșit din imaginile prin care și-au pus suporterii în cap
7
Și-au confirmat relația și a făcut senzație, într-o rochie minusculă, la ziua jucătorului: „E timpul!”
7
Investiție de 113 milioane de euro în noua Sală Polivalentă din Iași » Primăria anunţă un pas crucial
7
Manfred Weber, președintele PPE, exclusiv pentru Libertatea: „PSD a făcut o ...
Libertatea
Șoșoacă, interviu delirant la televiziunea lui Putin: „Oamenii de aici mor ...
Adevărul
„Un feroce criminal și un spărgător de mare clasă” » Cine a fost ...
GSP SPECIAL
Primul pas înapoi făcut de Siegfried Mureșan în fața PSD prin relaxarea ...
Libertatea
@ ca statul
@daniel_daniel00 Eu nu imi fac prob de situatia mea financiara, pentru c astatul nu imi ofera nimic. Tot ce am e pe munca mea, nu fac schimburi de terenuri
@daniel_daniel00 Pai vara asta a adus doar chilipiruri si mocaciuni de la echipe retrogradate sau echipe cu probleme. Hamroun, Tudorie de la Otelu, Tahar de la Medias, Alcenat de la Petrolul, Muniru, Tade, Carp de la CFR. Compari tu echipa asta cu cea pe care a avut-o Reghe acum 2-3 ani? Tu nu vezi ca inclusiv jocul merge din ce in ce mai prost, sunt meciuri in care echipa nu joaca chiar NIMIC. Pana si cu U Cluj care aveau nush cate infrangeri la rand in liga a doua ati stat cu morcovu pana in min 75, cu Timisoara la fel.
Becali are bubele lui, dar ce spui tu sunt niste aberatii.Daca avea de gând sa puna pe butuci echipa, nu mai dadea niciun euro pe jucatori(au venit in vara jucatori de vreun milion si ceva) si in niciun caz nu plătea salarii de 20-30.000 pe luna.Asa ca stai tu linistit,mai bine ti-ai face probleme de situatia ta financiara decat de a ciobanului...
ca nu ai habar* sorry daca scriu de pe tel
@gerulozaurus Nu mai abera. Cate operatii a platit el pana acum adunate la un loc e sub toata cheltuiala cu Steaua pe o luna. Daca iti sustii afirmatia anterioara, inseamna ca nu ai cati bani se consuma cu un club de fotbal. Tin minte ca dupa meciul cu Rosenborg a declarat ca echipa il costa 1 milion de euro lunar in care se contorizeaza salarii, prime, transport, cazare, alimentatie, cantonamente, medicamentatie
Am vazut cat de lefter e Gigi, e singurul care suna la "N" emisiuni si doneaza/plateste el operatiile unor amarti, operatii ce costa zeci de mii de euro, dar asa fac astia lefteri a Gigi!
@performentele actuale
@randoom_._ Stai linistit ca si voi mergeti dupa Rapid. In 2 ani ii egalati la perofrmantele actuale. Gigi mai vinde ce poate si va pune pe butuci. Oricum e lefter, se vede si dupa ultimele investitii. El mai spera doar doar se califica din noroc in C.L. si mai ia bani si dupa insolventa
dar vor sa vina?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.