Alte știri din fotbal
„Părinte, eu cred că nu mai pot” » Preotul care a fost pe lac cu Gabi Mureșan retrăiește ultimele clipe ale fostului fotbalist: „Nu știu ce i-a trebuit să meargă până acolo”
0
Scouterii din străinătate au venit să-l vadă pe jucătorul Craiovei la debutul în Liga Campionilor: „Deosebit de interesant, profilul lui amintește de Thorgan Hazard”
0
„Toată lumea știe” » Fostul coleg de cameră al lui Gabi Mureșan: „Un lider. Și un om blând, implicat”
2
Supercupa cu miză istorică: Bergodi poate cuceri trofeul pentru a treia oară, Coelho vânează o performanță unică
0
Știri din fotbal internațional
Scandal ajuns în Parlamentul UE » Fotbalul european e somat să cerceteze rolul avut de SUA în cazul Balogun!
0
Lamine Yamal i-a lăudat pe Ronaldo, Messi și Neymar înaintea „sfertului” de la Mondial: „Au marcat copilăria tuturor”
0
Franța - Maroc, pentru semifinalele Campionatului Mondial » Echipele probabile: absență grea
0
Englezii se tem de Haaland înaintea „sfertului” de la Mondial: „L-a oprit cineva vreodată?”
0
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
7
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
10
Interviu cu Viorel Pașca: „Dacă mă închid, asta e, o să rezist cumva. Mi-e ...
Libertatea
Răceala lui Trump față de Giorgia Meloni, surprins la summitul NATO, ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Un mecanic român a demontat jumătate de mașină electrică și a descoperit ...
Libertatea
@grandetorito Care Liga Campionilor? Adio tata pt toate echipele din Romania. S-a dus periaoda in care nu bagai bani si luai banii de la UEFA din grupe, unde te faceai de rusine. Cu ce jucatori vrei sa mergi in grupe? In primul rand Varela, Popa, Chipciu ar trebui dati in iarna, daca se mai vrea un ban pe ei, ca incep sas e plafoneze. Popa e sters, Chipciu cand si cum, iar Varela nu mai e fundasul din anii trecuti. Breveeld, Tahar, Filip, Guliherme, Rapa, Papp, Tade,Tudorie, Kharja, Muniru nu is de C.L. sa fim sincer. Din echipa asta ar trebui construit pe Stanciu, Tosca(care a fosdt depasit in multe ori e tanar si e ok), Hamroun care stie fotbal dar e mult prea egosit, tine uneori mult prea mult de minge, daca ar gandi mai mult ar ajunge fotbalist bun.
Nu prea imi place ideea de a transfera jucatori necunoscuti care activeaza in divizii inferioare (mai ales cand vrei sa construiesti echipa de Liga Campionilor)... Imi place ideea ca jucatori romani sa aiba prioritate la transferuri (doar asa putem creste echipa nationala)... Din punctul asta de vedere fie nu mai sunt tineri romani talentati in lume, fie departamentul de scout-ing al campioanei este de proasta calitate.
Sunt si la Avantul Reghin niste tineri talentati,sa nu-i rateze imparatu luminii.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
=))))))))))))))) talentati ca Iancu asa..ca Stanciu..jucatori de viitor..ca Tudorie..cade mort de beat..loveste o femeie..
bah, da' neghinitza ce salarii plateste, prieten al omului?vezi-ti bre de nevoiasii tai si lasa latratul la luna ... ***!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Numele astea 3 or fi surpriză pentru voi, „ziariștii” de la gsp, că pentru un microbist cât-de-cât, se știau de vreo săptămână !!!...
Daca vor ajunge la clona fcsb, vor progresa mult cu "antrenorul" Mirel.
Ia uimeste-ne ce salarii plateste ? Proostia ta e amuzanta , in locul tau nu deschideam gura.
Gheorghe n-a inteles nimic din esecurile europene din ultimii doi ani! Cumperi ciurucuri, stai in fata TV-ului!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.