Alte știri din fotbal
CFR Cluj nu mai scapă de necazuri: impresarul mijlocașului solicită insolvența clubului! + Ziua Z în Gruia pentru plata datoriilor de peste un milion de euro
0
Buletinul medical la FCSB: „Probabil va fi apt pentru meciul de la Galați. El are laringită”
0
Mihai Stoica a numit „feblețea” lui Gigi Becali: „Îi place foarte mult, dar nu știu de ce. Zice că e cel mai bun la ora actuală”
2
Zeljko Kopic a vorbit deschis despre transferul din Spania: „Ideea a fost să-l luăm pentru aceste 6 luni, dar acum contăm pe el”
0
Știri din fotbal internațional
Ronald Koeman îl avertizează pe starul naționalei Olandei: „Timpul se scurge”
0
Real Madrid îl amenință cu tribunalul: „Povestea lui cu Mbappe este total falsă! A lezat grav imaginea clubului”
0
Casa Albă, anunț despre participarea Iranului la Cupa Mondială: „În acest moment ne așteptăm la asta”
0
Noua „bestie” a lui Haaland! Și-a cumpărat o bijuterie rară: doar 150 de exemplare în lume
1
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Toți rușii să lucreze în ture de 12 ore, inclusiv sâmbătă, propunerea unui ...
Libertatea
Semnul care poate avertiza asupra riscului de infarct: a fost observat și ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
DECIZIA CORECTA SI CE SPUNE REGULAMENTUL ESTE 3-0 PENTRU STEAUA SI RETROGRADAREA RAPIDULUI IN DIVIZIA B ACOLO UNDE II ESTE LOCUL.............
am si eu o intrebare pt RAPIDISTI: De ce in loc sa va asumati vina pt ce ati facut ... intrati pe toate forumurile si dati vina pe arbitru ... stelisti ... becali si etc ... Nu au fost nici stelisti .... nici berbecali ... in tribuna sa dea cu brichete ... VOI ATI FACUT`O ASA CA ASUMATI`VA VINA !!!!!!!!!!!!!!!!!
futuva rasa in gura de stelisti daca e sa castigati la masa verede este clar mana lu gigi becali ...rasa voastra a draq de stelisti femeile draq fugiti dupa teren ...si va credeti duri...vai de steaua voastra...muie steaua mui3 steaua ,mui3 gigi becali
Cititi si voi comentarile de mai sus si inchipuiti-va ca o parte dintre cei care au scris nu depasesc nivelul clasei a-2a.Sincer trebuie sa se faca si la noi ceva .Nu credeam ca voi ziaristi veti sustine violenta pe stadioane.
futuva neamu` in gura de ciori !!! ati speriat toata europa futuva rasa in gura de urati. jucatorii rapidului nu au nici o vina. doar voi "SUPORTERILOR" sunteti de vina. dar de vina va este natia aia jegoasa!!!
cei mai fatalai voi suntetzi,c!orile si ungurii....Crapid si ungurii de kkt
h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=costin5889 (fara stelute)intrati si faceti bani,inscrietiva(register)completati toate casutele de acolo,la referrer scri costin5889(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castiga foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.daca iti faci cati mai multi membri castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.eu castig acum 250$ pe luna.cel
ciori spurcate,niciodata no sa avetzi dreptate.....mu3 la totzi dusmanii stelei,se stiu ei,sugaci deia de 2 lei,mu! suporterilor care ne injura si ne huiduie,mu! la totzi cei care au injurat steaua mai jos,fatalaii dreacu...
un om prost deaconu! e o femeie si cu cei de la liga cu mircea sandu si cu alalalt! forza rapid!! daca nu o sa fie dreptate com omora pe totzi!!
SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit. SUNT UN PAPA LAPTE, fraier si coclit.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.