Alte știri din fotbal
CFR Cluj nu mai scapă de necazuri: impresarul mijlocașului solicită insolvența clubului! + Ziua Z în Gruia pentru plata datoriilor de peste un milion de euro
0
Buletinul medical la FCSB: „Probabil va fi apt pentru meciul de la Galați. El are laringită”
0
Mihai Stoica a numit „feblețea” lui Gigi Becali: „Îi place foarte mult, dar nu știu de ce. Zice că e cel mai bun la ora actuală”
2
Zeljko Kopic a vorbit deschis despre transferul din Spania: „Ideea a fost să-l luăm pentru aceste 6 luni, dar acum contăm pe el”
0
Știri din fotbal internațional
Ronald Koeman îl avertizează pe starul naționalei Olandei: „Timpul se scurge”
0
Real Madrid îl amenință cu tribunalul: „Povestea lui cu Mbappe este total falsă! A lezat grav imaginea clubului”
0
Casa Albă, anunț despre participarea Iranului la Cupa Mondială: „În acest moment ne așteptăm la asta”
0
Noua „bestie” a lui Haaland! Și-a cumpărat o bijuterie rară: doar 150 de exemplare în lume
1
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Toți rușii să lucreze în ture de 12 ore, inclusiv sâmbătă, propunerea unui ...
Libertatea
Semnul care poate avertiza asupra riscului de infarct: a fost observat și ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
steaua trebuie sa castige!
urmeaza: 1. stioaia castiga cu 3-0 2. in etapa din week-end bate stioaia la vaslui, cu arbitri bineinteles si pierde cfr la dinamo, ati ghicit, tot cu arbitri. 3. stioaia va mai fi ajutata in retur de cate ori va fi nevoie pentru a iesi campioana (eur)oilor (fara numar de la jiji).
Mircea Sandu = Nasul. Va asteptati la corectitudine din partea Mafiei ?
stati linistiti, decizie e ca luata, fani ai stanei din ghencea, etapa asta sa va uitati la un anume meci......galeria va saluta golurile cfr-ului, moarte spurcatilor!!!!!
Pentru ca exista prosti violenti ca tine nu merge lumea pe stadion. Din groapa voastra bruneta lucrurile s-au vazut mereu altfel.
cel mai corect ar fi ca sa se impace toata lumea sa nu fie nici ca rapid sa se reia meciul din minutul in care a fost intrerupt si poate sa i-a ei cele trei puncte,nici ca steaua sa castige la masa verde si sa i-a ei cele trei puncte.ca sa fie impacate si capra si varza eu zic ca meciul sa se rejoace din nou de la inceput de la scorul de 0-0.si astfel nu vor mai exista polemici si discutii ca steua a dat bani ca a facut ca a dres.
eshti prost rau bqi bucica....
Daca decizia este in favoarea Rapidului (rejucare din min.74) atunci huliganismele pe stadion nu vor mai putea fi oprite niciodata, intrucat suporterii vor vedea faptul ca nu se iau masuri in cazuri clare de barbarie. Daca decizia este a Stelei - atunci pentru orice comportament nesportiv trebuie oprite meciurile. Ce preferati ? Sa riscati moartea pe stadion sau masuri drastice si apoi liniste pe stadioane?
bai ce k/k/t de om "muiesan" asta ....ii tremura chilotii ca se da 3-0 pentru steaua..baaa k/k/tule tu vezi ce faceti cu dinamo ...ca aveti "femeile" suspendate...
3. "Valeriu Argăseală "E o eroare de arbitraj, însă decizia arbitrului e suverană, aşa cum rămîne în picioare şi o eliminare incorectă sau un penalty inventat." asa e valerica, dar in acest caz si scorul ramane cel inscris pe tabela...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.