Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, premieră la CFR Cluj: „Am luat multe decizii greșite”
0
Iuliu Mureșan, mesaj exploziv pentru antrenor: „Și-a închis ușa în nas la CFR”
3
Căpitanul din Superliga pleacă! Transfer de 500.000 de euro
3
Cât plătești ca să vezi din balcon Stadionul Steaua? Investiții de milioane de euro în 5.000 de apartamente noi lângă arenă
0
Știri din fotbal internațional
Ce șanse au Universitatea Craiova și FCSB să meargă mai departe, după rezultatele de joi seara
0
Răzvan Lucescu se ia de Horațiu Feșnic: „N-a existat niciun fault, ne-a doborât psihologic”
0
Van Persie, după eșecul suferit la București: „Le-am dăruit meciul! La 3-1, jocul era al nostru”
0
Siyabonga Ngezana a surprins pe toată lumea: „Nu știu dacă voi mai fi aici. Doresc echipei succes în meciurile rămase”
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
5
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
5
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Judecătoare din Craiova avertizează că Inspecția Judiciară îi va vâna pe ...
Libertatea
Moment sfâșietor în Parlamentul European. O interpretă a izbucnit în ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Cum explică Lia Savonea telefonul dat unei judecătoare de la Curtea de Apel ...
Libertatea
va roade ca steaua are sansa in premiera sa se califice in primavara ucl! dupa cate stiti(altii probabil, nu) steaua va fi distribuita in sezonul urmator de ucl in urna a doua valorica, situatie fara precedent in romania(muriti deja antistelistilor!? =)). de aici se poate intelege de ce ar merita steaua sa joace in ucl. si asta nu insemana neaprat ca este singururl considerent; principalul ramane valorea!!!
Nu mai tine cu "arbitrul e suveran", pentru ca Marius Constantin a fost suspendat dupa meciul de la Buzau desi arbitrul NU l-a sanctionat. Stelistii o iau in barba. Desigur, intr-o tara normala, dar la Romanica e posibil orice. Interesant este halul in care stelistii incearca sa scape de bataia pe care au luat-o la fotbal, pe teren! Asta spune multe.
Sal! Intotdeauna ma amuza comentariile voastre de pe site`ul asta de kko. Va certati k prostii degeaba, pt k cei mai multi dintre voi nu aveti treaba cu fotbalul, deci habar nu aveti de ce scrie in regulament si cat de interpretabil poate fi. Indiferent ce decizie va fi luata si in ce masura aceasta va influenta castigarea campionatului sau locul 2, nici o echipa nu va face nimic in UCL...dak lucrurile vor ramane asa. Ceaules
Comanda super adidasi on line si plateste-i dupa ce-i incerci!!! www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro
contruieste-ti propriul oras laurion . myminicity . com
imi ziceti ca stelistii n-au fost lasi ca au plecat de pe teren. cel ce se semneaza intotdeauna steaua zicea: "cat despre presupusa lasitate a stelistilor, ma umfla rasu'! as vrea sa te vad pe tine cornele si pe alti hailanderi ca tine pusi sub asemenea presiune, sa vedem cum ati reactiona". insa nu stie ca pe tot parcursul meciului jucatorii stelisti (radoi, mendoza sau cum ii zice si altii) au incitat partea aceea a tribunei cu semne ofensatoare si chiar obscene.atunci aveau curaj nu
Un "brichetar" mi-a luat nike-ul de pe net si vorbeste in numele meu!! Numai asa reusiti rapidisti murdari sa va faceti jocurile!!
va fi o echipa de LASHI K/A/K/A/N/A/R/I sustinuta de a>U>R>O>L>A>C>I>I> de prin kanalele periferiei! Atunci cand nu mai sunt Valentin, Nashu Sandu, Mitica pushcarica, Sergentii majori si ceilalti sa va sustina...va ramane PROSTIA proverbiala! Facatura de rahat = echipa de K/A/K/A/T, S/T/O/A/I/A pre numele ei!
cum ar spune prietenul meu Gargantua, cine sustine ca toti 'brichetarii' sunt giulesteni, face parte din tagma celor care se uita fix in asfalt pe la Balaceanca stringand-o in cor pe mama lui Stefan cel mare...Pai de sa mai spuna si a/u/r/o/l/a/c/i/i, acum cand si-au dat seama, in fine!, cat sunt de prosti in toata facatura lor regizata de razboinicul branzei stricate! S/T/O/A/I/A/ voastra - o vede o lume intreaga - este de K/A/K/A/T!
prieteni stelisti, am o mare rugaminte! nu mai intrati in discutii inutile cu frustratii de la abba! noi stim ca si o rejucare inseamna tot victoria stelei. doar daca se da direct victorie rrapid, poate doar asa sa castige si ei partida. =)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.