Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 11:12

va roade ca steaua are sansa in premiera sa se califice in primavara ucl! dupa cate stiti(altii probabil, nu) steaua va fi distribuita in sezonul urmator de ucl in urna a doua valorica, situatie fara precedent in romania(muriti deja antistelistilor!? =)). de aici se poate intelege de ce ar merita steaua sa joace in ucl. si asta nu insemana neaprat ca este singururl considerent; principalul ramane valorea!!!

•  28 Martie 2008, 11:05

Nu mai tine cu "arbitrul e suveran", pentru ca Marius Constantin a fost suspendat dupa meciul de la Buzau desi arbitrul NU l-a sanctionat. Stelistii o iau in barba. Desigur, intr-o tara normala, dar la Romanica e posibil orice. Interesant este halul in care stelistii incearca sa scape de bataia pe care au luat-o la fotbal, pe teren! Asta spune multe.

•  28 Martie 2008, 10:59

Sal! Intotdeauna ma amuza comentariile voastre de pe site`ul asta de kko. Va certati k prostii degeaba, pt k cei mai multi dintre voi nu aveti treaba cu fotbalul, deci habar nu aveti de ce scrie in regulament si cat de interpretabil poate fi. Indiferent ce decizie va fi luata si in ce masura aceasta va influenta castigarea campionatului sau locul 2, nici o echipa nu va face nimic in UCL...dak lucrurile vor ramane asa. Ceaules

•  28 Martie 2008, 10:51

Comanda super adidasi on line si plateste-i dupa ce-i incerci!!! www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro www.demysport.ro

•  28 Martie 2008, 10:51

contruieste-ti propriul oras laurion . myminicity . com

•  28 Martie 2008, 10:49

imi ziceti ca stelistii n-au fost lasi ca au plecat de pe teren. cel ce se semneaza intotdeauna steaua zicea: "cat despre presupusa lasitate a stelistilor, ma umfla rasu'! as vrea sa te vad pe tine cornele si pe alti hailanderi ca tine pusi sub asemenea presiune, sa vedem cum ati reactiona". insa nu stie ca pe tot parcursul meciului jucatorii stelisti (radoi, mendoza sau cum ii zice si altii) au incitat partea aceea a tribunei cu semne ofensatoare si chiar obscene.atunci aveau curaj nu

•  28 Martie 2008, 10:48

Un "brichetar" mi-a luat nike-ul de pe net si vorbeste in numele meu!! Numai asa reusiti rapidisti murdari sa va faceti jocurile!!

•  28 Martie 2008, 10:43

va fi o echipa de LASHI K/A/K/A/N/A/R/I sustinuta de a>U>R>O>L>A>C>I>I> de prin kanalele periferiei! Atunci cand nu mai sunt Valentin, Nashu Sandu, Mitica pushcarica, Sergentii majori si ceilalti sa va sustina...va ramane PROSTIA proverbiala! Facatura de rahat = echipa de K/A/K/A/T, S/T/O/A/I/A pre numele ei!

•  28 Martie 2008, 10:39

cum ar spune prietenul meu Gargantua, cine sustine ca toti 'brichetarii' sunt giulesteni, face parte din tagma celor care se uita fix in asfalt pe la Balaceanca stringand-o in cor pe mama lui Stefan cel mare...Pai de sa mai spuna si a/u/r/o/l/a/c/i/i, acum cand si-au dat seama, in fine!, cat sunt de prosti in toata facatura lor regizata de razboinicul branzei stricate! S/T/O/A/I/A/ voastra - o vede o lume intreaga - este de K/A/K/A/T!

•  28 Martie 2008, 10:34

prieteni stelisti, am o mare rugaminte! nu mai intrati in discutii inutile cu frustratii de la abba! noi stim ca si o rejucare inseamna tot victoria stelei. doar daca se da direct victorie rrapid, poate doar asa sa castige si ei partida. =)))

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 18
Comentează