Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, premieră la CFR Cluj: „Am luat multe decizii greșite”
0
Iuliu Mureșan, mesaj exploziv pentru antrenor: „Și-a închis ușa în nas la CFR”
3
Căpitanul din Superliga pleacă! Transfer de 500.000 de euro
3
Cât plătești ca să vezi din balcon Stadionul Steaua? Investiții de milioane de euro în 5.000 de apartamente noi lângă arenă
0
Știri din fotbal internațional
Van Persie, după eșecul suferit la București: „Le-am dăruit meciul! La 3-1, jocul era al nostru”
0
Siyabonga Ngezana a surprins pe toată lumea: „Nu știu dacă voi mai fi aici. Doresc echipei succes în meciurile rămase”
0
Mihai Stoica a lăudat 5 jucători, după FCSB - Feyenoord: „El a fost fenomenal. Va face înconjurul lumii”
0
Gigi Becali, anunț-„bombă” la miezul nopții: „Îl sun și îi propun contractul”
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
5
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
5
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Judecătoare din Craiova avertizează că Inspecția Judiciară îi va vâna pe ...
Libertatea
Moment sfâșietor în Parlamentul European. O interpretă a izbucnit în ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Cum explică Lia Savonea telefonul dat unei judecătoare de la Curtea de Apel ...
Libertatea
@dragan Daca steaua ar fi fost in locul rapidului si conducea, probabil ca trebuia sa fie un atentat al-qaida ca sa se opreasca meciul.
Nu e numai ura fata de Steaua ci si niste teancuri de bancnote picate din senin in anumite buzunare sau conturi de pseudo-ziaristi!
E greu cu analfabetii si prostii! Sa se rejoace din minutul 73???? Kretinilor, cum draku rejucati voi ceva ce nu s-a jucat niciodata??? Meciul s-ar putea rejuca numai din minutul 1, dar nu este regulamentar, atunci! Deci, cand mai vedeti kretini care spun "se rejoaca din minutul 73" inseamna ca acestia sunt prosti si nu au nici macar cunostinte de baza in domeniul "Limba si gramatica Romana", iar de drept si legislatie nu poate fi vorba!
RAPID ESTE O FORTZA SI ASTA A demonstrato dejea trebuie rejucat meciul din min 73 ca asat era scorul corect si stelistilor sa nu se mai milogeasa pe la portile LPF ca vor 3-0 poate le mai dam noi 2 goluri si avem noi 3-0!!!!steaua sunt niste oameni lipsiti de respect numai pomana vor la biserica dak vor pomana!!!
CONCLUZIE superFINALA; EU STIU DE CE NU VA MAI CITESC NU MA MAI UIT LA COMENTARIILE VOASTRE DA LA TV SI NU VA MAI CUMPAR
CONCLUZIE finala Nu-i asa domnilor jurnalisti de doi bani din presa scrisa si cea vizuala, ca in ura dumneavostra fata de Steaua care apare pregnant in ultimele zile, rasuciti si rastalmaciti adevarul aratand ca tot victima (DEACONU) e vinovata.Daca Steaua ar fi fost in locul Rapidului, comentariile ar fi fost cu totul altele. Ati fi construit asemenea teorii incat de la primul om din Ghencea pana la ultimul copil de mingi, toti, dar absolut toti ar fi fost niste violatori in serie. Eu stiu d
REALITATEA SI IN TERMENI JURIDICI ( NU CHICHITE AVOCATESTI ) ; Arbitrul Deaconu este lovit cu putere de o bricheta. Cu toate acestea are taria de a continua. Anunta acest lucru observatorului si partilor implicate si se indreapta catre locul in care a fost lovit pentru a aduna echipele si a arata cele trei minute. Pana sa arate cele trei minute si sa indeplineasca procedura se arunca spre el alte brichete., Intrucat infractiunea continua, el avea dreptul sa opreasca oricand in mod regulamenta
REALITATI ; intr.-un meci de box unul din adversari e trimis la podea . Arbitrul il trimite in colt pe cel ce se afla in picioare, urmand a-l numara regulamentar pe cel cazut. Cel cazut incearca sa se redice, iar inainte ca arbitrul sa inceapa numaratoarea, celalalt se intoarce din drumul lui catre colt si ii mai aplica celui cazut inca o lovitura, sau il impinge , sau ….ce vreti voi…….Ce trebuie sa faca arbitrul ¡!!!cand unul din adversari folseste mijloace incorecte pentru a castiga ?
DE ANI BUNI (daca nu dintotdeauana) presa sportiva mioritica nu a stiut decat sa speculeze fiecare gest gresit, sa interpreteze asa cum au vrut orice declaratie, ba mai rau sa inventeze tot felul de chestii menite a face senzatie (la modul negativ). De ani de zile presa arunca brichete imaginare in cititori incercand sa denatureze fapte reale si sa castige un leu in plus prin vanzarea ziarelor de doi bani.
SURSE GSP susţin că Deaconu a scris: "După ce am anunţat că opresc meciul dacă se mai aruncă încă o dată din tribune, s-au aruncat din nou obiecte. De aceea am decis să fluier finalul". Cum pentru acest lucru regulamentul prevede că partida poate fi suspendată abia după ce arbitrul acordă 3 minute, rezultă că raportul îl încriminează pe Deaconu, care aseară a părăsit sediul LPF extrem de nervos
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.