Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 08:25

duten pzd mati markdan

•  28 Martie 2008, 08:25

ba bulgan giule care esti bulangiu vezi ca ziaru e pro oaia numai vb tu aiurea ianitoaia cel mai spurcat dintre toti ce sunteti SA NE PISHAM PE VOI !!!!

•  28 Martie 2008, 08:23

markdan vezi baiete ca partida a fost oprita maxim 1 si 30 de secunde numai vb atat le doresc suporterilor stelisti daca tot tineti cu o echipa tineti dreaq cu o echipa care joaca pe teren nu sa umble la sacosa patronu deci sunteti praf si alte cuvinte numai am de ras e steaua

•  28 Martie 2008, 08:20

gsp-este clar pro ciorex;ati transmis acum 2 ani toate meciurile lor ma voiculestilor mici---n-aveti voie sa ziceti ceva pro steaua***se stie!si cand comentati steaua la antena 1 parca aveti un nod in gat!deci e clar: suporterii stelei vor cumpara DOAR prosport!respect arbitrului care a tras o palma huliganismului si violentei din tribune!sunt stelist,nu-mi convine ca steaua ar putea castiga la masa verde[e rusinos] dar cazul tre judecat dupa regulamentul din romania!!!stop huliganismului!

•  28 Martie 2008, 08:17

Incredibil !!!!! Cat de simplu este acest caz !!!Si pt un copil de 10 ani este clara problema. Nu au fost indeplinite conditiile desfasurarii unui joc in deplina siguranta atat pt jucatori cat si mai ales pt arbitru. Dupa avertismentul de 3 min, s-a oprit partida !!! Ce este asa de neclar !!! Chiar suntem atat de idioti si prosti sa ne uitam in gura lui copos ca vine el cu tot felul de amenintari si scenarii !!! De ce a facut deaconu 3 pasi si nu 2 pana sa se lase jos ?!?!?! Tampenii!!!

•  28 Martie 2008, 08:08

puneti in ecuatie ce s-a intamplat in giulesti cu lungul sir de "victorii" al stelei din acest retur,cu declaratiile patronului ei(chestia cu butoanele),cu descoperirea pe unde nu te astepti a unor nasi si fini,cu obladuirea celor care sustin sistemul si recompensarea lor si atunci vom avea raspunsul la minutul 73...am spus ceva rau?...am glumit!....

•  28 Martie 2008, 08:07

Stelistii sa nu-si faca iluzii. Daca arbtrul agresit nimeni nu poate schimba ceva, nici scorul din teren. se poate omologa acest rezultat, se poate continua meciul din acel minut, se poate rejuca. dar meci castigat de stoaia la masa verde nu se poate. Argaseala nu stia sa citeasca nici cand era arbitru.

•  28 Martie 2008, 08:05

De adVocatu pe 28.03.2008 la 07:29#49 E greu cu analfabetii si prostii! Sa se rejoace din minutul 73???? Kretinilor, cum draku rejucati voi ceva ce nu s-a jucat niciodata??? Meciul s-ar putea rejuca numai din minutul 1, dar nu este regulamentar, atunci! Deci, cand mai vedeti kretini care spun "se rejoaca din minutul 73" inseamna ca acestia sunt prosti si nu au nici macar cunostinte de baza in domeniul "Limba si gramatica Romana", iar de drept si legislatie nu poate fi vor

•  28 Martie 2008, 07:53

Daca Rapid scapa doar cu 3-0 la masa verde sa ziva multumesc.Parerea mea ca om care particip la fotbalul romanesc(din tribuna)de vreo 45de ani sete aceea ca trebuie sa se aplice o pedeapsa aspra tuturor acelora care perturba ,prin atitudinea lor intrecerea sportiva.Trebuie eliminati de pe gazon si trsorii,adica cei care fura fotbalul prin aruncari si plonjoane spectaculoase pentru obtinerea de penaltyuri,lovituri libere ori cartonas galben si eliminarea adversarului.Fotbalul trebuie renascut.

•  28 Martie 2008, 07:39

FELICITARI LUI DEACONU!!! e singurul arbitru care a luat o decizie (buna sau rea)!!! M-am saturat sa ocolim adevarul!! Domnule, voi chiar vreti sa omoram pe cineva pe stadion ca sa luam o decizie? Eu nu imi doresc asta!! Vinovatii sa plateasca!! Iar clubul Rapid e organizator Rapid sa joace in divizia B(bineinteles sa-l ia antrenor pe Copos si Director pe Becali :)))), Iar jucatorii sa mearga la Euro RESPECT PT PRIMUL ARBITRU CARE A AVUT CURAJUL SA PUNA PUNCT VIOLENTEI… respect

• 1
  • •••
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • •••
  • 18
Comentează