Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 08:50

toti invoca regula celor 3 minute (art.32.5,32.6,32.7,32.8)acestea au referire la ce se intampla in teren nu in tribune,este o EROARE de incadrare juridica

Ma spunzrati-l pe Muresan asta ca se baga tirfa unde nu e locul. M... cfr. Nu te baga in laturi ca te maninca porcii.

daca deaconu a fost decorat se mai pune problema daca decizia e corecta sau nu Normaldecizia e clara

•  28 Martie 2008, 08:48

Vreau să zic că ţin cu Steaua şi spre deosebire de alţii sunt suporter nu idiot fără minte cum sunt majoritatea. Ideea este că ceea ce s-a întâmplat pe teren nu este corect din două motive: 1. steliştii nu trebuiau să preseze arbitru să întrerupă meciul, 2. iar rapidiştii să nu fi aruncat cu brichete. Oricum ceea ce se întâmplă pe stadioanele româneşti este o ruşine. Ar trebui pedepsit aspru acest lucru, astfel s-ar creea un precedent şi, cu sigurnţă, vom mai vedea ma

•  28 Martie 2008, 08:48

Daca arbitru a fost decorat se mai pune pnormal deciziz e clararoblema daca decizia a fost corecta sau nu

•  28 Martie 2008, 08:44

Alexone, n-ai citit ce am scris pana la sfarsit!! Pai nu ati spus nimic ca n-ati avut timp, asta fost toata tarasenia cu PRESA ANTI STEAUA!!! Voi, rapidistii, "ati pus botul" si nu l-ati mai atacat pe Copos (cu virgula) ca vandut "clubul istoric romanesc de langa sinele de tren" unui iordanian!! Capisci?

•  28 Martie 2008, 08:41

din punctul meu de vedere sunt 2 posibilitati: 1- se rejoaca meciul de la inceput sau din min 73 si se creeaza un precedent in care toti de pe stadion fac ce vor, 2- se aplica cele mai drastice pedepse pentru a face ordine pe viitor. Auzi la Copos:Daune 20 mil pt necalificare LC... aiurea.. la cate puncte sunt acum? mai vor liga? E clar : au gresit trebuie sa plateasca. Restul e vrajeala....

•  28 Martie 2008, 08:41

Pe baza unei monitorizari realizate de mine in ultimile zile am ajuns la concluzia ca posturile tv Sport.ro, Pro TV si cotidianul ProSport au fost implicate evident intr-o campanie anti Steaua, urmate de Gazeta Sporturilor cu acelasi Dan Udrea in prim plan. A mai fost Decebal Radulescu, dar pentru acesta nu am nicio atitudine de repulsie deoarece este un cunoscut rapidist.

•  28 Martie 2008, 08:40

daca se rejoaca si Radoi este accidentat la nationala, Lovin este suspendat, iar Nesu si Emeghara sunt si ei accidentati la rejucare este corect? Presedentia este o functie efemera asa ca va mai plangeti, nu vreti sa mai tineti cu Steaua, la revedere!! Ce nu suntem destui? De suporteri "vopsiti, n-avem nevoie!!" Rapid-Steaua 0-3! Arbitru este suveran, nu Tolontan!!

•  28 Martie 2008, 08:39

Pe baza unei monitorizari realizate de mine in ultimile zile am ajuns la concluzia ca posturile tv Sport.ro, Pro TV si cotidianul Pro Sport au fost implicate evident intr-o campanie anti Steaua, urmate de Gazeta Sporturilor cu acelasi Dan Udrea in prim plan. A mai fost Decebal Radulescu, dar pentru acesta nu am nicio atitudine de repulsie deoarece este un cunoscut rapidist.

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 18
Comentează