Alte știri din fotbal
Csikszereda a pierdut amicalul în fața nou-promovatei din Cehia
0
Ricardo Sousa s-a decis » Ultimele detalii după cantonamentul din Polonia al celor de la Petrolul
0
Mihai Stoica susține că luni va avea loc prezentarea celor doi fotbaliști la FCSB
3
Rezultatul obținut de CFR Cluj în cel de-al doilea amical al verii
0
Știri din fotbal internațional
Deschamps s-a temut pentru Mbappe: „Aveau de gând să-l facă bucăți!”
0
Tăvălit tot meciul, Mbappe n-a mai rezistat la interviuri: „Știm și noi! Duceți-vă dracului!”
0
Imaginile care l-au transformat pe Mbappe în „inamicul numărul 1” în Paraguay! Ce s-a întâmplat după fluierul final
0
Marea favorită Franța s-a chinuit teribil cu Paraguay: un penalty a făcut diferența! Cine îl așteaptă pe Mbappe în sferturile de finală
2
Lifestyle
Blonda jurnalistă și „decarul” » Detalii de la nunta anului în Bănie: „Mai facem una! Au venit din foarte multe țări să ne fie alături”
0
Kebab Arena! În absența fotbalului, turcii au pus stăpânire pe cel mai mare stadion al României
3
Interzis minorilor! Dua Lipa a îmbrăcat tricoul lui Napoli, apoi s-a fotografiat complet goală în cadă: „Raiul pe Pământ”
6
Argentinianul Juan Bauza s-a însurat cu Francesca la Craiova » A avut nevoie de traducere ca să înțeleagă jurământul
1
Donald Trump, „șocat” de faptul că zeci de milioane de iranieni îl plâng pe ...
Libertatea
Vacanță ieftină în Europa, la Mediterana. Bere mai ieftină ca în Mamaia și ...
Adevărul
Ce se întâmplă cu stadionul pe care Hagi a jucat ultimul meci la Steaua ...
GSP SPECIAL
Chris Caffery, chitaristul trupei americane Savatage: „Sunt foarte puține ...
Libertatea
toti invoca regula celor 3 minute (art.32.5,32.6,32.7,32.8)acestea au referire la ce se intampla in teren nu in tribune,este o EROARE de incadrare juridica
Ma spunzrati-l pe Muresan asta ca se baga tirfa unde nu e locul. M... cfr. Nu te baga in laturi ca te maninca porcii.
daca deaconu a fost decorat se mai pune problema daca decizia e corecta sau nu Normaldecizia e clara
Vreau să zic că ţin cu Steaua şi spre deosebire de alţii sunt suporter nu idiot fără minte cum sunt majoritatea. Ideea este că ceea ce s-a întâmplat pe teren nu este corect din două motive: 1. steliştii nu trebuiau să preseze arbitru să întrerupă meciul, 2. iar rapidiştii să nu fi aruncat cu brichete. Oricum ceea ce se întâmplă pe stadioanele româneşti este o ruşine. Ar trebui pedepsit aspru acest lucru, astfel s-ar creea un precedent şi, cu sigurnţă, vom mai vedea ma
Daca arbitru a fost decorat se mai pune pnormal deciziz e clararoblema daca decizia a fost corecta sau nu
Alexone, n-ai citit ce am scris pana la sfarsit!! Pai nu ati spus nimic ca n-ati avut timp, asta fost toata tarasenia cu PRESA ANTI STEAUA!!! Voi, rapidistii, "ati pus botul" si nu l-ati mai atacat pe Copos (cu virgula) ca vandut "clubul istoric romanesc de langa sinele de tren" unui iordanian!! Capisci?
din punctul meu de vedere sunt 2 posibilitati: 1- se rejoaca meciul de la inceput sau din min 73 si se creeaza un precedent in care toti de pe stadion fac ce vor, 2- se aplica cele mai drastice pedepse pentru a face ordine pe viitor. Auzi la Copos:Daune 20 mil pt necalificare LC... aiurea.. la cate puncte sunt acum? mai vor liga? E clar : au gresit trebuie sa plateasca. Restul e vrajeala....
Pe baza unei monitorizari realizate de mine in ultimile zile am ajuns la concluzia ca posturile tv Sport.ro, Pro TV si cotidianul ProSport au fost implicate evident intr-o campanie anti Steaua, urmate de Gazeta Sporturilor cu acelasi Dan Udrea in prim plan. A mai fost Decebal Radulescu, dar pentru acesta nu am nicio atitudine de repulsie deoarece este un cunoscut rapidist.
daca se rejoaca si Radoi este accidentat la nationala, Lovin este suspendat, iar Nesu si Emeghara sunt si ei accidentati la rejucare este corect? Presedentia este o functie efemera asa ca va mai plangeti, nu vreti sa mai tineti cu Steaua, la revedere!! Ce nu suntem destui? De suporteri "vopsiti, n-avem nevoie!!" Rapid-Steaua 0-3! Arbitru este suveran, nu Tolontan!!
Pe baza unei monitorizari realizate de mine in ultimile zile am ajuns la concluzia ca posturile tv Sport.ro, Pro TV si cotidianul Pro Sport au fost implicate evident intr-o campanie anti Steaua, urmate de Gazeta Sporturilor cu acelasi Dan Udrea in prim plan. A mai fost Decebal Radulescu, dar pentru acesta nu am nicio atitudine de repulsie deoarece este un cunoscut rapidist.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.