Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, premieră la CFR Cluj: „Am luat multe decizii greșite”
0
Iuliu Mureșan, mesaj exploziv pentru antrenor: „Și-a închis ușa în nas la CFR”
4
Căpitanul din Superliga pleacă! Transfer de 500.000 de euro
3
Cât plătești ca să vezi din balcon Stadionul Steaua? Investiții de milioane de euro în 5.000 de apartamente noi lângă arenă
0
Știri din fotbal internațional
Continuă duelul între România și Ungaria » Ce se întâmplă acum în clasamentul coeficienților + avantaj uriaș obținut de maghiari
0
Lucrurile sunt tot mai clare » În compania cui a fost surprins Mohamed Salah la Londra
0
Basarab Panduru a criticat decizia luată de Gigi Becali: „Faci asta acum și în aprilie plângi”
0
Bild dă de pământ cu Andrei Chivulete » Antrenorul nemților a făcut o criză de nervi
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
5
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
6
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Marina britanică a vânat timp de trei zile un submarin rusesc care a reușit ...
Libertatea
Suporterii olandezi au făcut dezastru în București după meciul ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Ce riscă judecătorul Laurențiu Beșu după ce a devoalat cum sunt scoși ...
Libertatea
De ce sa fie rapid depunctata daca suporterii au aruncat cu niste brichete? Organizatorii nu au avut timp nici macar sa ia masuri! Atunci hai sa depuncta si Steaua pt meciurile din tur cu Rapid si Dinamo unde suporterii s-au comportat vai de capul lor!
indiferent de verdict circul ramane la fel de jalnic! vad pareri legate de rezultatul partidei in momentul suspendarii...pai de unde stiu anti-stelistii ca steaua nu putea obtine in 20 de minute, macar egalul!? s-a descoperit pe terra un nou nostradamus si oamenii de rand nu stiu?! iar daca privim strict regulamentar, deaconu a procedat corect! argumente: 1.aruncarea obiectelor dupa avertismentul crainicului, inseamna ignoranta la adresa regulilor unui joc pe care ne place sa-l denumim fair play
eu vad lucrurile asa: - meciul se reia de la 1-0 pentru rapid din minutul 73 - rapid depunctata trei puncte pentru comportamentul suporterilor si suspendarea terenului pana la sfarsitul campionatului -steaua nu are de ce sa primeasca trei puncte pentru ca nu le merita. punctele ar trebui sa se castige pe teren, nu la comisii asa cred ca se impaca si capra si varza
Deaconu apeleaza la nesimtire ca modalitate de sustinere a unei cauze deja pierdute. Premiat pentru fuga din Giulesti si pentru admirabilul spirit de autoconservare, sfidind astfel orice act de curaj adevarat savirsit de alti romani ramasi din pacate anonimi, monumentul de frica, lasitate, ignoranta si duplicitate numit Deaconu prosteste o tara intreaga si legifereaza fraudulos transformarea fotbalului romanesc intr-un banal concurs de aruncare cu bricheta. Ce credibilitate mai poate avea ?
h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=c_razvan (fara stelute)intrati si faceti bani,inscrieti-va(register),completati toate casutele de acolo,la referrer scrii c_razvan(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi "surff adss,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castiga foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.cati mai multi membri, castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.
Eu u sunt nici stelist,nici rapidist,dar cred ca se pune prea mult accent pe comportamentul steistilor si a arbitrului.Sper ca decizia sa fie rejucarea meciului,indiferent din ce minut,iar suporterii care au fost identificati ca au aruncat cu obiecte sa fie suspendati cel putin 5 ani si rapid sa joace cu portile inchise pana la sfarsitul sezonului.Poate se ptolesc toti retardatii care merg a stadion sa arunce cu brichete in loc sa se uite la meci si sa cante.
Lineeeeeeeeeeeeeeeeee!! esti tu stelist (chiar idiot) cum sunt Papa al II-lea!! Pai daca drogatii din tribune nu aruncau cu brichete si telefoane, n-aveau stelistii de ce sa iasa de pe teren!! Asa ca, ciocul mic!! Presa asta a scos in evidenta "fuga stelistilor" si au indus ideea ca ei sunt vinovati de ce s-a intamplat!! Si vad ca prins, exemplu esti tu! Ca sa te impac as dori ca Rapid sa ia campionatul si steaua sa "vina" pe locul 2!! E bine asa?
avînd ca argument decizia CCA că Deaconu a greşit grav S-a dat o astfel de Decizie? N-am auzit nimic...Sunt inventii????
Vrei sa castigi bani de'acasa? Nimic mai simplu! Inscrie-te aici: h_t_t_p://b_u_x_._t_o_/_?_r_=_z_u_g_r_a_v_u ( FARA liniile de jos ) folosind o adresa de mail valida, logheza-te apoi pe site, si apoi dai la Surf Ads si da click pe link-uri. Trebuie sa stai pe o pagina 30 sec ( ti le numara sus in stanga) si apoi iesi si treci la urmatoarea. Va puteti invita si prietenii sa participe. La 10 $ adunati, ii puteti scoate, ei trimitandu-va un cec pe adresa specificata de dvs. Multa bafta!
Cele mai noi stiri despre Otelul le gasesti doar aici - WeWeWe punct DUNAREABATRANA punct COM
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.