FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 posturi descoperite » Reghecampf a dezvăluit ce transferuri ar face la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 18:19

Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă. Antrenorul Stelei a enunţat posturile care crede că trebuie întărite.

"Mi-e uşor să spun: da, domnule, îl vreau pe Nistor, îl vreau pe Bokila, îl vreau pe ăla, pe ăla, dar aceşti jucători în momentul de faţă sînt jucători ai altor echipe şi trebuie să plăteşti foarte mulţi bani.

Nistor este un jucător bun şi normal că dacă am reuşi să-l aducem ar fi bun, ne-ar ajuta.  Avem nevoie de atacant, avem nevoie de încă un mijlocaş, avem nevoie de un fundaş dreapta", a spus Reghecampf la Digi Sport.

"Tu stai liniştit, îţi voi crea toate condiţiile pentru ca să joci în preliminariile Ligii şi să nu existe nici un risc. Adică dacă joci în preliminariile Ligii, îţi fac o echipă care să bată din tur cu 3-0. Vom face o echipă care să anuleze toate riscurile", i-a promis Becali lui Reghecampf.

Citește și:
Scene șocante: momentul în care huliganii lui Feyenoord distrug complet un apartament din București
Europa League
Scene șocante: momentul în care huliganii lui Feyenoord distrug complet un apartament din București
Gigi Becali a intrat în direct pentru a se pronunța în privința documentarului-viral Recorder: „Nu l-am văzut, dar hai să vă spun de ce nu e ca acolo!”
Superliga
Gigi Becali a intrat în direct pentru a se pronunța în privința documentarului-viral Recorder: „Nu l-am văzut, dar hai să vă spun de ce nu e ca acolo!”
Dan Petrescu ajută un antrenor din Superliga: „Mă simpatizează, a zis că nu face asta pentru oricine”
Superliga
Dan Petrescu ajută un antrenor din Superliga: „Mă simpatizează, a zis că nu face asta pentru oricine”
„Sunt incompatibili cu mine” » Daniel Pancu a anunțat plecări de la CFR, apoi i-a sugerat lui Lucescu o convocare: „Nu ratează”
Superliga
„Sunt incompatibili cu mine” » Daniel Pancu a anunțat plecări de la CFR, apoi i-a sugerat lui Lucescu o convocare: „Nu ratează”
ULTIMA ORĂ FOTO Imagini-spion cu viitorul model Dacia C-Neo dezvăluie și mai bine forma caroseriei
Profit.ro
ULTIMA ORĂ FOTO Imagini-spion cu viitorul model Dacia C-Neo dezvăluie și mai bine forma caroseriei
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Șeful ANS i-a răspuns sincer lui David Popovici: „Da, e complet adevărat. Știți de ce nu i-am dat banii?” + Atac la Lipă

Fost mare fotbalist al țării, astăzi trăiește ca un om al străzii, în timp ce copiii lui stau în lux! » „Nu te poți uita nepăsător cum piere un astfel de om”

Comentarii (22)
foxy
foxy  •  24 Aprilie 2013, 23:50

De Nistor uita ma Reghekampf...

sibelius
sibelius  •  24 Aprilie 2013, 21:29
Postat de danms pe 24 Aprilie 2013, 21:03

”Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă” - treziți-vă ziariști de doi lei : urmează pauza de VARĂ ... atemporalilor ...

Poate Gigi doar la iarna aduce...e in stare.

danms
danms  •  24 Aprilie 2013, 21:03

”Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă” - treziți-vă ziariști de doi lei : urmează pauza de VARĂ ... atemporalilor ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează