Comentarii (22)
foxy
foxy  •  24 Aprilie 2013, 23:50

De Nistor uita ma Reghekampf...

sibelius
sibelius  •  24 Aprilie 2013, 21:29
Postat de danms pe 24 Aprilie 2013, 21:03

”Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă” - treziți-vă ziariști de doi lei : urmează pauza de VARĂ ... atemporalilor ...

Poate Gigi doar la iarna aduce...e in stare.

danms
danms  •  24 Aprilie 2013, 21:03

”Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă” - treziți-vă ziariști de doi lei : urmează pauza de VARĂ ... atemporalilor ...

luciann
luciann  •  24 Aprilie 2013, 21:02
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:58

sa stii ca ai dreptate. sunt 4 fotbalisti, cei 3 plus chipciu, cu adevarat fotbalisti. si eu il adaug si pe tatarusanu. portarul de care spuneam (ironic, de fapt) ar fi al doilea portar. steaua nu are nevoie de portar, deocamdata. chiar daca unii il critica pe tatarusanu, e portar bun.

Una peste alta n-avem ce cauta in CL deocamdata! Asta doar asa sa dam doar cu nasu' pe acolo ca sa-si ia ciobanul banii! Sper sa ma insel dar dupa ce am vazut meciul de aseara sunt destul de pesimist! Pe de alta parte e adevarat ca in grupe nu sunt toate echipele ca Bayern!

sibelius
sibelius  •  24 Aprilie 2013, 21:01
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:50

...)) da, reghe a spus ca vrea doar 3, 3 ii are deja... si de asta mai tre 5. latovlevici, chiriches si rusescu sunt fotbalistii care exista deja.

el probabil a gandit matematic: Sukala+Gardos=1 fotbalist, Adi Popa+Chipciu- inca unul, Tatarusanu+Nita=1 portar. Mai face un mijlocas din Bourceanu si Pintilii+ cei 3 numiti de tine si transferurile se aduna 10. Acuma chiar la 11 nu poate avea nici el pretentia, nu?

luciann
luciann  •  24 Aprilie 2013, 20:58
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:58

sa stii ca ai dreptate. sunt 4 fotbalisti, cei 3 plus chipciu, cu adevarat fotbalisti. si eu il adaug si pe tatarusanu. portarul de care spuneam (ironic, de fapt) ar fi al doilea portar. steaua nu are nevoie de portar, deocamdata. chiar daca unii il critica pe tatarusanu, e portar bun.

Like!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 Aprilie 2013, 20:58
Postat de luciann pe 24 Aprilie 2013, 20:56

Si Chipciu e fotbalist...In alta ordine de idei eu sper sa nu plece Reghe ca se duce totul de Rapa! Si cum se cam ia de nevasta-sa in ultimul timp, l-a adus pe Stanciu (impresarul nu fotbalistul), era prea multa liniste...

luciann
luciann  •  24 Aprilie 2013, 20:56
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:50

...)) da, reghe a spus ca vrea doar 3, 3 ii are deja... si de asta mai tre 5. latovlevici, chiriches si rusescu sunt fotbalistii care exista deja.

Si Chipciu e fotbalist...In alta ordine de idei eu sper sa nu plece Reghe ca se duce totul de Rapa! Si cum se cam ia de nevasta-sa in ultimul timp, l-a adus pe Stanciu (impresarul nu fotbalistul), era prea multa liniste...

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 Aprilie 2013, 20:50
Postat de luciann pe 24 Aprilie 2013, 20:32

Adica doar Chriches, Chipciu si Rusescu sunt fotbalisti? Daca are doar 3 fotbalisti si ceilalti 8 sunt tovarasi de ce are nevoie de "doar" 5 transferuri?

luciann
luciann  •  24 Aprilie 2013, 20:33
Postat de submarina pe 24 Aprilie 2013, 20:25

toate comentariile tale sunt pertinente si la tema (cel putin de cand am inceput sa urmaresc), personal primesc placere citindu-le, respect.

"Primesti placere" !? Ce inseamna asta ca inteleg dar nu pricep?

• 1
  • 2
  • 3
Comentează