Alte știri din fotbal
Tavi Popescu a făcut scandal la vestiare: „Nu vreau să vorbesc la TV” » A fost obligat să vină la interviu: ce a urmat
0
Daniel Bîrligea și-a explicat nervii și lacrimile de după FCSB - Botoșani: „Dacă nu sunteți suporteri, stați acasă pe canapea”
0
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după victoria cu Botoșani: „La câte țepe am luat eu, mai iau una”
0
După FCSB - FC Botoșani, Gigi Becali a intrat în direct aproape de miezul nopții: „Le-am cerut să facă asta, el va ajunge mare fotbalist”
0
Știri din fotbal internațional
A supraviețuit unei lupte pentru viață în comă indusă și se pregătește pentru o nouă provocare: a schimbat echipa în Premier League
0
Joao Cancelo s-a întors la Barcelona: „I-am spus clar lui Deco că ori vin acum, ori rămân acolo un an pe bară!”
0
Dezvăluiri despre transferul eșuat al lui Chivu: „Au fost de ajuns 2 minute. Putea fi fost excelent la Inter dacă...”
1
Transfer de nicăieri la AC Milan » Rossonerii cheltuiesc 45 de milioane de euro pentru o rezervă de la Mondial!
0
Lifestyle
Sala Polivalentă din Tulcea găzduiește un nou eveniment sportiv, după succesul de la Europeanul de baschet U18
1
Suma astronomică obținută la licitație pentru noul model electric Ferrari
0
Înotătoarea care a stabilit un nou record mondial de două ori într-o singură zi!
1
Mbappe, ținut „ostatic” pe yacht de iubita lui în timp ce Mourinho a început curățenia la Real Madrid
1
Ce face Nicușor Dan cu raportul privind alegerile prezidențiale 2024, la ...
Libertatea
Un turist a fost arestat în Grecia după ce a făcut grătar la o vilă ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Un val de pensionari care-și vor banii de CASS înapoi au aglomerat ...
Libertatea
De Nistor uita ma Reghekampf...
Poate Gigi doar la iarna aduce...e in stare.
”Gigi Becali i-a promis lui Reghecampf că-i va aduce cîţiva jucători de valoare în pauza de iarnă” - treziți-vă ziariști de doi lei : urmează pauza de VARĂ ... atemporalilor ...
Una peste alta n-avem ce cauta in CL deocamdata! Asta doar asa sa dam doar cu nasu' pe acolo ca sa-si ia ciobanul banii! Sper sa ma insel dar dupa ce am vazut meciul de aseara sunt destul de pesimist! Pe de alta parte e adevarat ca in grupe nu sunt toate echipele ca Bayern!
el probabil a gandit matematic: Sukala+Gardos=1 fotbalist, Adi Popa+Chipciu- inca unul, Tatarusanu+Nita=1 portar. Mai face un mijlocas din Bourceanu si Pintilii+ cei 3 numiti de tine si transferurile se aduna 10. Acuma chiar la 11 nu poate avea nici el pretentia, nu?
Like!
sa stii ca ai dreptate. sunt 4 fotbalisti, cei 3 plus chipciu, cu adevarat fotbalisti. si eu il adaug si pe tatarusanu. portarul de care spuneam (ironic, de fapt) ar fi al doilea portar. steaua nu are nevoie de portar, deocamdata. chiar daca unii il critica pe tatarusanu, e portar bun.
Si Chipciu e fotbalist...In alta ordine de idei eu sper sa nu plece Reghe ca se duce totul de Rapa! Si cum se cam ia de nevasta-sa in ultimul timp, l-a adus pe Stanciu (impresarul nu fotbalistul), era prea multa liniste...
...)) da, reghe a spus ca vrea doar 3, 3 ii are deja... si de asta mai tre 5. latovlevici, chiriches si rusescu sunt fotbalistii care exista deja.
"Primesti placere" !? Ce inseamna asta ca inteleg dar nu pricep?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.