Comentarii (22)
luciann
luciann  •  24 Aprilie 2013, 20:32
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:07

regehe e modest. nu cere mult, desi, pe langa cele 3 posturi deficitare, el mai are nevoie de alte 5 transferuri, pentru alte 5 posturi deficitare, un portar, un stoper, 2 inchizatori si un al doilea varf. deocamdata joaca si el cu ce poate, cu o echipa din 3 fotbalisti si alti 8 tovarasi de fotbalisti.

Adica doar Chriches, Chipciu si Rusescu sunt fotbalisti? Daca are doar 3 fotbalisti si ceilalti 8 sunt tovarasi de ce are nevoie de "doar" 5 transferuri?

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 Aprilie 2013, 20:28
Postat de submarina pe 24 Aprilie 2013, 20:25

toate comentariile tale sunt pertinente si la tema (cel putin de cand am inceput sa urmaresc), personal primesc placere citindu-le, respect.

.) msc. e valabil si viceversa.

transilvanialibera
transilvanialibera  •  24 Aprilie 2013, 20:27
Postat de submarina pe 24 Aprilie 2013, 20:25

toate comentariile tale sunt pertinente si la tema (cel putin de cand am inceput sa urmaresc), personal primesc placere citindu-le, respect.

si normal...rom la rom trage+))

submarina
submarina  •  24 Aprilie 2013, 20:25
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:11

ps - imi cer scuze ca postez com pe un articol despre steaua, dar pe cele despre dinamo nu am loc de (l)useri stelisti. si oricum sunt mult mai rare. ps 1 - imi cer scuze tuturor userilor daca nu scriu convenabil. mai ales celor stelisti, evident. ps 2 - oricum, cel putin nu injur.

transilvanialibera
transilvanialibera  •  24 Aprilie 2013, 20:24
Postat de ave_biancorossi pe 24 Aprilie 2013, 20:11

ps - imi cer scuze ca postez com pe un articol despre steaua, dar pe cele despre dinamo nu am loc de (l)useri stelisti. si oricum sunt mult mai rare. ps 1 - imi cer scuze tuturor userilor daca nu scriu convenabil. mai ales celor stelisti, evident. ps 2 - oricum, cel putin nu injur.

tu esti doar un cre(s)tin CARE SCRIE DE-A LUNGu' '

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 Aprilie 2013, 20:11

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  24 Aprilie 2013, 20:07

regehe e modest. nu cere mult, desi, pe langa cele 3 posturi deficitare, el mai are nevoie de alte 5 transferuri, pentru alte 5 posturi deficitare, un portar, un stoper, 2 inchizatori si un al doilea varf. deocamdata joaca si el cu ce poate, cu o echipa din 3 fotbalisti si alti 8 tovarasi de fotbalisti.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Aprilie 2013, 19:59

Fundas dreapta ? ...pai nu ati luat cem mai tare fundas dreapta din romanika ...el o sa va duca de ripa ...

mogos
mogos  •  24 Aprilie 2013, 19:24

daca nu face transferuri cat mai repede,cu echipa asta nu-i vad in grupele CL

mishu_74
mishu_74  •  24 Aprilie 2013, 19:16

iarna, vara, parca mai conteaza....sunt anotimpuri amandoua.sunt detalii insignifiante, stirea era ca-i cumpara jucatori. :)

• 1
  • 2
  • 3
Comentează