Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - U Cluj, finala campionatului! A început „nebunia” în oraș. Primele informații și imagini de la reporterii GSP
25
Adrian Porumboiu, discurs virulent înainte de U Craiova – U Cluj: „O nesimțire!” + „El l-a delegat pe Bîrsan, nu Vassaras”
2
Marius Șumudică, atac frontal la adresa lui Costel Gâlcă: „Chiar suntem dobitoci? Toți suntem proști și tu ești deștept?”
4
Planul de salvare pentru a scoate România din subsolul UEFA? „Asta trebuie să facem! Am construit vitrine, dar n-avem fabricile!”
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man, gol și pasă decisivă în 3 minute! A năruit visul rivalei de a juca în Champions League
0
Bruno Fernandes a egalat recordul codeținut de Thierry Henry și Kevin De Bruyne în Premier League
0
Gundogan își așteaptă fostul coleg la Galatasaray: „Are numărul meu”
0
Inter - Verona » Echipa lui Cristi Chivu sărbătorește titlul pe „San Siro” + Vermeșan a intrat pe teren
0
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
12
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Cine a făcut parte din juriul Republicii Moldova care a acordat României ...
Libertatea
Ce înseamnă, de fapt, viața de bogătaș? Culisele petrecerilor unde se ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Prezentatoarea care a anunțat punctele acordate de juriul din Republica ...
Libertatea
Adica doar Chriches, Chipciu si Rusescu sunt fotbalisti? Daca are doar 3 fotbalisti si ceilalti 8 sunt tovarasi de ce are nevoie de "doar" 5 transferuri?
.) msc. e valabil si viceversa.
si normal...rom la rom trage+))
toate comentariile tale sunt pertinente si la tema (cel putin de cand am inceput sa urmaresc), personal primesc placere citindu-le, respect.
tu esti doar un cre(s)tin CARE SCRIE DE-A LUNGu' '
ps - imi cer scuze ca postez com pe un articol despre steaua, dar pe cele despre dinamo nu am loc de (l)useri stelisti. si oricum sunt mult mai rare. ps 1 - imi cer scuze tuturor userilor daca nu scriu convenabil. mai ales celor stelisti, evident. ps 2 - oricum, cel putin nu injur.
regehe e modest. nu cere mult, desi, pe langa cele 3 posturi deficitare, el mai are nevoie de alte 5 transferuri, pentru alte 5 posturi deficitare, un portar, un stoper, 2 inchizatori si un al doilea varf. deocamdata joaca si el cu ce poate, cu o echipa din 3 fotbalisti si alti 8 tovarasi de fotbalisti.
Fundas dreapta ? ...pai nu ati luat cem mai tare fundas dreapta din romanika ...el o sa va duca de ripa ...
daca nu face transferuri cat mai repede,cu echipa asta nu-i vad in grupele CL
iarna, vara, parca mai conteaza....sunt anotimpuri amandoua.sunt detalii insignifiante, stirea era ca-i cumpara jucatori. :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.