LIGA 1  ·  ASTRA

3 transferuri la Astra: Florentin Matei, un portar de la ȚSKA și fratele unui jucător din Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 19:39

Astra se pregătește de plecarea în stagiul din Slovenia, care va avea loc vineri dimineață. În echipa lui  Dan Alexa au apărut și trei nume noi: Florentin Matei, Georgi Kitanov și Goodness Ajayi.

Florentin Matei - mijlocaș ofensiv, 26 ani, care revine la Astra, unde a avut evoluții apreciate- ultima dată legitimat la FCSB, a semnat pe un an. A fost și în atenția lui Dinamo.

Georgi Kitanov - portar, 24 de ani, care a aparținut clubului bulgar ȚSKA Sofia, jucător care a strâns până acum 160 de meciuri la cel mai înalt nivel, în Bulgaria, precum și prezențe la naționalele de tineret și juniori de la Sud de Dunăre. Acesta a semnat un angajament pe durata a 3 sezoane.


Foto: Guliver/GettyImages

Goodness Ajayi - 24 ani, mijlocaș stânga, ultima dată la Rijeka, unde a fost coleg cu Matei. Nigerian, fratele jucătorului Isaac Success de la Watford.

Citește și:

Clauza incredibilă cerută de Florentin Matei pentru a semna cu Dinamo: „Nicio echipă profesionistă nu poate fi de acord”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (3)
gazistu  •  20 Iunie 2019, 00:15

matei? ce fotbalist :)))

iulianz2  •  19 Iunie 2019, 23:25

Semnati băieți, ca hârtia suporta orice. De Crăciun, cand o sa constatați că Dl. Puscarias (pardon, am vrut să scriu Patron ) a uitat sa va *** o sa va plangeti ca nu aveti ce sa *** de ***. Din cauza unor astfel de jucători mai exista astfel de patroni. Baftă...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker  •  19 Iunie 2019, 21:44

Nu trebuie musai a fie frate cu fotbalist din premier league. Aduce ti si rude, gradul 1 gradul 2, 3, e ok.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1