FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Clauza incredibilă cerută de Florentin Matei pentru a semna cu Dinamo: „Nicio echipă profesionistă nu poate fi de acord”

Florentin Matei
Florentin Matei

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 08:54

Dinamo a încercat să dea lovitura în această vară și să-l aducă pe Florentin Matei, 26 de ani, care a rămas liber de contract după 6 luni la FCSB.

Dinamo și Florentin Matei au negociat, dar nu au ajuns la un acord. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a dezvăluit că mijlocașul ofensiv a dorit o clauză care nu a fost acceptată de conducere.

„L-am dorit pe Florentin Matei. Nicio echipă profesionistă nu cred că poate fi de acord cu acea clauză pe care a vrut-o el. Cred că lucrurile sunt închise cu el după ce a dorit acea clauză”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Fotbalistul, potrivit sursei citate, ar fi dorit o clauză prin care să i se garanteze că va fi titular în trei sferturi din meciurile din Liga 1.

1.000.000 €este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt

Matei a venit în iarnă la FCSB, dar nu a impresionat și a jucat doar 5 meciuri.

Crescut la juniorii lui FCSB, Matei a mai fost dorit și în 2013 la Dinamo. De-a lungul carierei, a mai jucat la Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra și Al Ittihad Kalba.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dinamo mai renunță la un jucător! Eugen Neagoe nu mai contează pe Simon Zenke, jucător adus de Mircea Rednic: „E vorba de bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iunie 2019, 21:12

cum au jucat Jaadi titular meci de meci, Zenke aproape meci de meci, Filip samd...au zis ca nu, cu Matei nu se pune problema. Nu mai zic de titularii din prima parte a sezonului...Popovici, Cooper, Gomelt samd. nu numai nepriceputi astia de la Dinamo, dar si prosti de bubuie. luai Matei, Fabbrini si inca 1-2, gratis, doar sa le platesti salariul si iti faceai echipa cu care te bateai fara probleme la playoff. dar tu vrei sa iei de la Chiajna si Calarasi daca se poate si sa faci treaba cu aia. prosti de dau in "Groapa".

103218647204174
Robokup Doru  •  18 Iunie 2019, 20:29

Florentin Matei merita postul de titular dar după bătaia de joc de la Fcsb nu a vrut sa riște ....probabil.. Matei si Alibec dacă vor fi pe aceiași lungime de unda ...vor face istorie la Astra

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Iunie 2019, 16:33

Și vorba aia: nu-i putea lua locul titularului de drept, imensului, incontestabilului Reda Jaadi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează