FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR ŞI ÎN ACTE

30.000 de euro pînă la iarnă » Stoichiţă a preluat oficial pe CS Mioveni

Mihai Stoichiţă coboară din nou în iarbă. Ultima echipă antrenată în Liga 1 a fost Astra
Mihai Stoichiţă coboară din nou în iarbă. Ultima echipă antrenată în Liga 1 a fost Astra

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 14:26

Mihai Stoichiţă a devenit oficial antrenorul principal al  CS Mioveni după ce a semnat un contract valabil pînă la finalul turului cu gruparea argeşeană. În ultimele trei săptămîni, Stoichiţă s-a ocupat de echipă din postura de consilier al primarului Mioveniului, Ion Georgescu, dar ezita să preia echipa deoarece prefera să fie director tehnic.

Obiectivul tehnicianului este o clasare cît mai bună la finalul primei jumătăţi a campionatului, cu spreanţe reale la salvarea de la retrogradare. Stoichiţă va fi ajutat la CS Mioveni de secunzii Mihai Stoica, Constantin Stancu şi antrenorul de portari Nicolae Bratu. Salariul lui Stoichiţă este 10.000 de euro pe lună.

Mihai Stoichiţă s-a ocupat de pregătirea echipei încă de acum trei săptămâni, cînd Ilie Stan a renunţat la funcţia de antrenor principal. În această perioadă, Stoichiţă a condus antrenamentele, a alcătuit echipa şi a comandat schimbările, la fel cum a făcut Cosmin Olăroiu cu Steaua în finalul sezonului trecut.

Una dintre primele mutări făcute de Stoichiţă este aducerea fraţilor Karamian, foşti la Rapid, Poli, Steaua şi Unirea Urziceni. Arman şi Artiom sînt pariurile tehnicianului, chiar dacă ei nu au mai jucat de ceva vreme.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  12 Octombrie 2011, 10:09

cimitirul elefantilor!

alex94gerrard
alex94gerrard  •  12 Octombrie 2011, 00:05
Postat de phillipss pe 11 Octombrie 2011, 14:38

da-l in pula mea!

Pe Dorinel...

dumasco
dumasco  •  11 Octombrie 2011, 17:50

Sanatate si mult succes !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează