Comentarii (29)
 •  16 Noiembrie 2008, 01:52

FARA NOI FOTBALUL NU ARE CULOARE bv baieti ca nu am dat inapoi in lupata noastra si am aratat inca o data ca suntm cei mai tari...bv

•  16 Noiembrie 2008, 01:52

e FC timisoara aka Incoloru timisoara aka No Name timisoara nu poli cimisoara. nu mai faceti greseli cand scrieti articolele va rog. puteati la fel de bine sa ziceti ca a jucat Dinamo cu Craiova.

•  16 Noiembrie 2008, 01:51

In curand se termina si ancheta DNA in cazul de coruptie Valiza. Atunci declinul acestei echipe a-v-o-r-t-o-n va fi total.

•  16 Noiembrie 2008, 01:48

e inceputul sfarsitului pentru echipa armatei "de eliberare"...

•  16 Noiembrie 2008, 01:47

Galeria stelei e formata din bronzati cu un IQ redus.

•  16 Noiembrie 2008, 01:45

POTI SA VII SA NE BATI PE TOTI??SUNTEM SUTE DE MII!!!PLECATI DIN GHENCEA ANIMALELOR!STEAUA NU E OBIECTUL VOSTRU DE IMBAGATIRE,STEAUA INSEAMNA RESPECT,FAIR-PLAY SI LOIALITATE!!!EXACT CEEA CE VOI NU AVETI!AFARA DIN GHENCEA,DIAVOLILOR!!!!

•  16 Noiembrie 2008, 01:41

AM FACUT ROST DE TEL LUI ZMARANDESCU 0722320021.SUNATI-L

•  16 Noiembrie 2008, 01:36

De asta se merge la stadion???se stia clar ca nu e voie cu torte...Unde e dragostea fata de echipa???In batai demente???Toti asa zisi fani trebuie interzisi...noi mergem pe stadion pentru fotbal nu bataie...rusine tuturor care merg pentru altceva...orice afinitati ar avea...stelisti, olteni, dinamovisti, timisoreni, rapidisti, etc...Avem copiii care vor sa vada fotbal.Duceti-va pe camp daca aveti chef de scandal.

•  16 Noiembrie 2008, 01:34

doamne ce mint astia de la gsp =)) au fost aprinse doar 1 sau 2 torte..am fost in peluza nord in apropiere de tortele alea de care se vb...si dintr`o data au venit scarbele trimise de jiji [mwistu] sa ne cotonogeasca..motiv apriderea tortelor si beneru ala...pe care nam vazut ce scria..in fine peluza nord a "plecat la pauza" juma sa dus la tribuna 1 juma la tribuna 2 :)) daia sa golit peluza nord ;) daia na mai cantat nimeni in repriza 2...si inca ceva astia de la gsp mint de ingheat

•  16 Noiembrie 2008, 01:33

Pe dinamo s-au dat torte pe giulesti la fel pe ghencea s-au dat 2 torte si au intervenit firma de paza si jandarmii.Normal ca suporterii s-au simtit frustrati ca pe dinamo si giulesti n-a intervenit nimeni iar pe ghencea a intervenit un viitor senator sau deputat(asa spera el).Toti cei ce au intervenit tre sa stie ca STEAUA SUNTEM NOI si ei sunt trecatori pe acel domeniu.Tot asa baietii mei si la meciul viitor de acasa.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează