Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu și Adrian Mutu au ales antrenorul pentru FCSB: „Cel mai potrivit” / „O glumă?”
0
Cristiano Bergodi, întrebat ce adversară dorește în finala Cupei României Betano
0
Bogdan Andone, după eșecul din semifinalele Cupei României Betano: „Se adună dezamăgirile”
2
Eroul lui U Cluj se întoarce la locul faptei: „Aceste mingi au venit ca ghiulelele”
0
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
„Nu vreau să îmi pun toți sportivii în cap...” » Ana Maria Tănasie și „secretul” succesului pe Instagram
17
România a cumpărat Portul Giurgiulești din Republica Moldova: „Va servi în ...
Libertatea
Președinta Mexicului cere explicații după ce doi oficiali americani care ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Raed Arafat a fost pus sub acuzare de Parchetul Militar într-un dosar de ...
Libertatea
vorbiti ca niste pisde , cetatenilor. Habar n-aveti ce s-a intamplat acolo .
Comparati tribunele de la Timisoara sau Cluj cu cele din Bucuresti si veti vedea ca nu doar Carpatii ne despart.
haus dinamo is in the house
Steaua sa piarda meciul cu 3 - 0 la masa verde. Dragomire, tocmai te spalai pe dinti si nu ai vazut nimic? probabil ca inca te mai cureti in urechi. Scaunele sint mai periculoase decit brichetele. Asta este rezultatul instigarilor la violenta ale babuinului de Becali
"au aprins torte ptr spectacol" foarte bine, spactacol ati asta ati primit, boxul inseamna tot spectacol. Daca voi ati foat decat saci de bataie, asta ca doar ata puteti, atat va duce capul si o luati pe carca, unde nu-i cap vai de cocoasa. Continuati si in retur ca sa va umfle capul zmarandescu, ptr ca el intelege ce inseamna respectul ptr lege, voi poate mai cugetati si sper sa respectati legea, chiar daca nu va convine
*** = s.t.e.O.A.I.A /// *** = i.m.b.e.c.i.l.i. ... Nu stiu de ce au aparut astericsi la postul anterior ....
4000 de oi batute de 20 de ciobanasi!!daca erati smecheri cum sustineti,voi,trebuia sa-i striviti in garduri,fraiericilor!!!niste sclaveti si voi si cainii care i-au incins gealatii lui geovani!!niciodata ca voi!!fzr
bai ''am fost acolo'' tu erai cumva unul din aia de o luase la fuga dupa ce unul de'al vostru era cotonogit de jandarmii lu' zmarandescu ?:)) cu asta te lauzi...ca a'ti rupto la fuga?
OK. Si acum ce s-a intamplat de fapt. Am stat la tribuna 1. Nu au fost mai multe torte ci 2 care au stat aprinse timp de 30-40 secunde dupa care au fost stinse. La 2 minute dupa asta jandarmii au intervenit in forta in peluza. gsp sa scrie adevarul.
bravo baieti,JOS CU ciobanul.RESPECT STELISTILOR DIN ACEASTA SEARA CARE FAC ORICE PT INDEPARTAREA unui dictator
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.