Alte știri din fotbal
750.000 de euro către Neluțu Varga dinspre deținătorii drepturilor TV ale Ligii 1: afacere imobiliară sau ajutor pe ascuns pentru CFR Cluj? » „N-aveam nicio problemă s-o facem direct”
0
Efect de domino la FCSB: „Ne gândim să meargă împrumut”
3
Postul unde România are cele mai mari probleme în viziunea lui Florin Prunea
2
Adi Mutu și hăul remarcat la Istanbul: „Când aud asta...”
5
Știri din fotbal internațional
Detalii de la negocierile dintre Juventus și Dusan Vlahovic
0
Senegal a adus trofeul Cupei Africii în Europa: paradă în fața a 70.000 spectatori
0
Întărire de marcă pentru Real Madrid: revine pe teren după patru luni
0
Thiago a izbucnit în lacrimi în minutul 20 al meciului caritabil dintre Liverpool și Borussia Dortmund
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Viktor Orbán, furios pe maghiarii care l-au huiduit la Gyor, un bastion al ...
Libertatea
Cel mai periculos oraș din lume: oamenii trăiesc doar 35 de ani din cauza ...
Adevărul
Ce ar trebui să știe bărbații despre sănătatea femeilor: „Ele cred că o iau ...
GSP SPECIAL
Cum a ratat Trump principalele cinci obiective în războiul cu Iranul. ...
Libertatea
La conferintele de presa tinute de groparul fotbalului romanessc Mircea Sandu jurnalistii care sunt platiti pentru a pune intrebari, si nu pentru a bea cafea si apa minerala in timp ce nasu povesteste aiureala cu salariul lui Piturca....ar trebuii sa puna intrebarile a caror raspunsuri ne intereseaza: Cum adica salariul lui Pi-Turca scade de la an la an si e mai mic cand are obiectiv decat cand nu are?? Ce face frf cad vede ca Pi-turca titularizeaza un jucator de a carui finalizare cu Ungaria rade toata Europa?? Ce masuri ia federatia cand circarii de patroni schimba 50 de antrenori pe sezon?? Nu am vazut de multa vreme un jurnalist care sa provoace raspunsurile la toata mizeria asta.
Hehe, Trica este tanar si vrea sa se afirme. Militarie o sa faca in vestiarul vostru, eu asa cred.
asta sa crezi tu. Asa ziceau si de Cartu, a venit cu mare tam-tam, fioros... a innebunit cu ei, l-au bagat la azil. Pe astia nici un cutremur de 7,7 nu-i misca din loc. E raiul fotbalistilor la CFR, nu trebuie sa faca mai nimic pentru cele mai mar salarii din liga.
Sa vezi ce o sa-si altoiasca Trica jucatorii daca nu dau totul pe teren! Pazea!
daca se lasa cu titluri retrase, mimi va trebui sa-si schimbe sloganul pa feisebuk in U.S. 01. Se va supara ff rau pe tine si nu va avea povestea Happy End. Naa? asculta de mine si nu-l mai suna pe Alo... DNA!...
In caz ca mai era nevoie de dovezi ca fotbalul romanesc e sub limita penibilului, iata-le....
De ce nu spun astia si adevarul despre statistica asta? Cum ca NICIO ECHIPA CAMPIOANA NU A PIERDUT TOATE MECIURILE IN NICI UN CAMPIONAT DIN LUME TIMP DE APROAPE 6 LUNI ca acest cefure. Este caz unic IN LUME. Nu doar in Romania. Interesant, nu? Oare unde sunt aia care se sesizau din oficiu? Cum au putut astia sa castige un campionat cand ei sunt de fapt sub valoarea Iasi, Severin sau Gloria Bistrita? Alo....DNA? De fapt, toata tara stie "CUM" insa mai avem de asteptat inca un an si jumatate si o sa vedem multe lucruri interesante. Pe cat punem pariu ca se lasa cu titluri retrase? De altfel....tot premiera in Romania.
Si culmea este ca nu Steaua a contribuit la acest numar halucinant :)
Paszkany: ai bani, dar n-ai minte ! Trica-antrenor la CFR ? Cea mai tare gluma a anului ! Chiar daca este temporara, gluma asta arat ca de cele mai multe ori, cei cu multi bani au apa in cap ! Dar, CFR nefiind echipa romaneasca, ci din Romania, eu ma bucur. Insuccese cat mai multe !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.