FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - GAZ METAN 0-0

309 minute fără gol primit! "Lanterna" ASA are trei de 0-0 la rând, cu portarul Pap într-o nouă zi mare

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 00:00

Pentru a doua etapă la rând, portarul Eduard Pap l-a salvat pe Ganea și ASA încă speră

Dat afară de la Poli Timișoara după o gafă imensă într-un meci cu Astra, cel mai în formă portar din Liga 1 i-a blocat extraordinar pe Sikorski în prima repriză și pe Buziuc în minutul 82.

Și a ajuns la 309 minute fără gol primit, extraordinar pentru un goalkeeper al "lanternei"! O situație oarecum asemănătoare cu ce se întâmplă în Serie B, unde ultimul loc, Pisa, are cea mai bună apărare din campionat.

În rest, doar Eric a ratat o mare ocazie. S-a încheiat 0-0, scor la care ASA încă speră. Însă are nevoie de o înfrângere a Pandurilor în duelul cu Voluntari.

Sin și Buzean, iertați de "roșu"

La ultima fază a primei reprize, veteranul Ionuț Buzean l-a faultat de al doilea "galben" pe Andrei Ciolacu și trebuia eliminat. Și celălalt avertizat din prima repriză, Sin, a fost iertat de "centralul" Coza după o simulare în careul advers. A treia în doar câteva minute!

"Mai avem 6 puncte și cred că o să marcăm și goluri. Eu spun că suntem în creștere. Nu mai avem ce face acum, lotul e definitivat, defilez cu ce avem"
Ionel Ganea, antrenor ASA Tg. Mureș

"Sper să prindem podiumul măcar în acest play-out. Chiar dacă ne facem ocazii, le încheiem în stilul nostru din ultima vreme. Fără gol"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close