FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

350.000 € pentru a treia rezervă! Reghe a explicat de ce nu joacă Jakolis la Steaua

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 00:00

"Domnule, eu vreau să-l iau pe Jakolis și o să-l băgăm fundaș! Așa vreau eu, așa fac", spunea Gigi Becali înainte să vireze suma de transfer în contul celor de la CFR Cluj.

Iar Antonio, mijlocaș dreapta de meserie, a fost uitat complet de staff-ul vicecampioanei, chiar dacă a fost cel mai bun pasator în sezonul trecut din Liga 1, cu 8 assisturi pentru colegii săi.

A prins doar 195 de minute în tricoul Stelei în Liga 1 și un singur meci ca integralist! Antonio a mai bifat 73 de minute în meciul de Cupa Ligii cu FC Botoșani și încă 42 în Europa League. "Avem jucători foarte buni pe postul meu, Adi Popa sau Enache. Eu cred că am viitor la Steaua, nu știu ce să spun, dar sunt fericit aici. Nu mă gândesc să plec de la Steaua. Îmi doresc să câștigăm campionatul și să ne calificăm în Liga Campionilor", recunoaște Jakolis, care este dorit de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

Și Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre această decizie, mai ales că jucătorul croat era adus ca o soluție viabilă pentru antrenorul de 41 de ani. "Ce e cu Jakolis? E un jucător pe care noi am plătit o sumă foarte importantă. El a fost meci de meci pe bancă, a și jucat în Cupă, dar eu încerc să trimit pe teren și să le dăm posibilitatea să evolueze jucătorilor care sunt în cea mai bună formă. El trebuie să muncească mai mult, pentru că are calități. Dar trebuie să știe toată lumea că pe postul de mijlocaș dreapta avem jucători foarte importanți, Adi Popa și Enache. Este decizia mea cine joacă la Steaua, iar Jakolis a fost meci de meci pe bancă până acum", a explicat Reghecampf la conferința premergătoare meciului cu Botoșani.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Noiembrie 2016, 19:14
Postat de icostin66 pe 27 Noiembrie 2016, 13:49

Cat valoreaza destabilizarea unei echipe concurente?! Putin... *** s-au inmultit cu aducerea lui Jakolis, insa franarii de la CFR iarasi au dat dovada de profesionalism mult peste ce poate turma infractorilor la ora asta. I-au gasit rapid inlocuitor, aproape de aceeasi valoare...:). Si a fost gratis...:). Croatul care l-a inlocuit pe Jakolis parca a si marcat in meciul cu cateii lui Andone...:)

Ai dreptate Sorsa se numeste fotbalistul ,in plus mai e si Tiago Lopez, Laurentiu Rus. CFR se descurca de minune cu jucatorii care-i are, ii reprofileaza din mers. Steaua are bani cat toate celelalte la un loc si e ..falimentara la capitolul fotbal ,eficienta ,spectacol. Scartaie din toate incheieturile!

mvradulescu
mvradulescu  •  27 Noiembrie 2016, 16:06
Postat de Popa Corneliu pe 27 Noiembrie 2016, 09:49

Stiti care e problema? Jakolis daca joaca, musai mijlocas trebuie sa joace Achim, care are calitati si poate si stie cum "sa-l joace!" Culoare, pase la intalnire pe pozitii viitoare! Capisci? Ca acum sar cei din mass-media si "fabrica o stire": !. Nu are contract cu Prodanca!!!! sau 2. Jakolis a "vorbit" cu colonelul Talpan si se duce la CSA Steaua! Justitia deja "a primit" comanda de la POLITICUL din Romania ca sa dea "jucaria, gaina cu oua de aur" inapoi la Armata! Spune judecatoarea: "Sa traiti, am inteles!" si ramane oierul cu buza umflata!!

Stimate domn, am mari îndoieli că v-ați formulat opinia sprijinit pe argumente ! Dacă toate argumentele sunt la fel de „solide” ca supoziția că un minister ar mai putea deveni susținătorul material a unei formații din primul eșalon, ori sunteți complet dezinformat ori dați o interpretare greșită dansului „exotic” pe care-l face dl. Talpan ...

317827231930285
Alfonso Senior  •  27 Noiembrie 2016, 15:07

La cat de *** esti reghe nu ma mai mira nimic la tine.Dar dupa parerea mea seful *** ramane patronul care persista in prostia lui si il tine in continuare pe *** asta cu tot staful pe care il are la echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează