Alte știri din fotbal
Fostul antrenor al lui Adrian Mititelu, după decizia din dosarul palmaresului: „L-ați judecat, că e nebun, că nu știe ce vorbește...”
0
Antrenorul cu experiență în play-off analizează șansele FCSB-ului: „Să ținem cont de asta”
0
FC Argeș - Hermannstadt, meciul care deschide etapa #26 din Superligă » Piteștiul scârțâie, Dorinel Munteanu e în corzi! Echipe probabile
0
Rapid - Petrolul, „Primvs Derby” în etapa 26 din Superliga » Echipe probabile + cote
0
Știri din fotbal internațional
Tribunalul din Genova a pus sechestru pe acțiuni! » Ce efecte poate avea pentru clubul patronat de Dan Șucu
0
Șumudică s-a dus „glonț” la Benzema, apoi a izbucnit în conferință: „N-au ce căuta aici!”
0
Cristi Chivu are oferta pe masă! Șefii lui Inter s-au hotărât după 8 luni: ce salariu va avea
2
După ce i-a prelungit contractul, Barcelona se gândește acum la reziliere
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Profeția apocaliptică a Inteligenței Artificiale privind locurile de muncă ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
Mesajul lui Donald Trump pentru România despre pământurile rare și ...
Libertatea
dar voi nu va informati inainte sa scrieti un articol??? Lacataus in primul rand are in Liga 1 in 2008 32 de meciuri???15in returul sezonuylui trecut si 17 acum de unde are el 55de pct din 75 posibile cand a jucat 32 de meciuri??? care daca va ducea putin capulsa calculati inseamna 96 de pct!!!
daca Laca e pe primul loc atunci Dan petrescu cate puncte a avut???
Si cum sa uitam de Razvan Lucescu ? Lacatus habar nu ai de antrenorat ... Lovin titular pe perioada mandatului tau non stop :)),ai ochi de cartitza cred k
ATI UITAT DE PERIOADA UTA CAND AM POST BATUTI DE BUCATARII DIN CLUJ IN CUPA VAI DE LACATUS DACA SI EL E ANTRENOR CE SA ZICI DE DAN PETRESCU SAU DE UHRIN CARE ESTE CEL MAI BUN DIN ROMANIA
cand judeci un antrenor iei in considerare: lotul de jucatori, valoarea jucatorilor, bugetul echipei pe care o antreneaza si performantele pe care le are cu aceea echipa. DEci de departe antrenorul anului 2008 este Dan Petrescu. Lacatus la lotul, banii, aranjamentele care s_au facut si rezultate e cel mai slab. Asta daca e sa fim obiectivi.
si pe cei doi stelisti din presa sportiva, tolontan si vochin care sa_mi faca lobby
la steaua puteam si eu sa antrenez avand alaturi de mine valizele si brichettele lui jiji
mare antrenor lacatus asta. n-am ce zice. e zero barat la capitolul asta fratilor!!! TREZIREA!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.