Alte știri din fotbal
România, colaps tactic la ultimul mare meci al lui Lucescu » Unde a greșit flagrant selecționerul
1
„România are selecționer pentru viitoarele campanii” » Edi Iordănescu e convins după ce a văzut barajul cu Turcia: „Nu acum s-a pierdut calificarea”
2
Toate „tunurile” pe Rațiu » Faza reproșată fundașului: „Se credea decar” + Ce spun statisticile
0
Avem cifrele! Jumătate din țară a urmărit la TV meciul Turcia - România, din barajul CM 2026
0
Știri din fotbal internațional
După o victorie dificilă, selecționerul Gattuso este încrezător în calificarea la Mondial: „Suntem pregătiți”
0
Luca Toni: „Mă faci să râd! Conte e strateg, și apoi e la 7 puncte în spatele lui Chivu, despre care spui că e varză”
0
Pe ce au dat vina irlandezii pentru eșecul din Cehia: „Să se deschidă o anchetă!”
0
Știm cum arată și barajele intercontinentale pentru Campionatul Mondial 2026
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Victor Micula jr, trimis să muncească la mănăstire. Pedeapsa judecătorilor ...
Libertatea
Domeniile care caută cu disperare specialiști. Ce salarii le oferă
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Bătrâna misterioasă care deține în acte „Peleșul” lui Gradu Cârpaci din ...
Libertatea
PTR.BIVI.MAI BAIATULE DACA CFR ESTE CONDUSA DE UNGURI,PTR.CA PASZKANY ESTE GERMANO-MAGHIAR,CE PUTEM SPUNE DE STEAUA?BECALI FIIND MACHEDON 100%,LA LOGICA TA SE POATE INTELEGE CA STEAUA ESTE ECHIPA DE MACHEDONI.CEEA CE NU INTELEG UNII ESTE CA NU NATIA CONTEAZA CI OMUL.DAR UNII SE COMPORTA CA-N JUNGLA FARA SA JUDECE CU CAPUL,JIGNIND IN STINGA SI-N DREAPTA(INCLUSIV SUPORTERI SI CONDUCATORI DE CLUBURI),IAR SEARA SE APUCA SA FACA CRUCI FARA SA LE FIE JENA DE INTOLERANTA SI XENOFOBIE.RUSINE SA NE FIE.
mai cititi odata articolul si o sa vedeti ca jiji nu zice nimic ca trebuia ca dinamo sa se dea la oparte in meciul cu Steaua!!! faceti o comparatie intre meciul CFR-ului cu dinamo si dinamo-Steaua!!o sa vedeti acolo raspunsul!
daca erau asa de buni batea dinamo ..degeaba se kk pe el
Tot ce se spune aici sunt fabulatii! Ce-ar fi dorit Steaua, ca Dinamo sa se lase batuta sa castige ea campionatul! E ilogic oilor! Lupta intre Dinamo si Steaua este istorica, impiedicandu-o pe Steaua sa mai castige un campionat Dinamo a pastrat distanta de 6 titluri, e ca si cum a castigat un titlu! Cei care zic ca echipa din Cluj este a ungurilor dovedesc incultura! In Cluj traiesc si romani si maghiari si se inteleg foarte bine, bravo lor ca au echipa de CL!
Ce tarani suntem am lasat o echipa condusa de unguri spurcati sa ia campionatull...rusine sa ne fie
bai oieru' de GIGI poti sa dai tu cati bani vrei la biserici si la culturi religioase ca tot nu ti se iarta pacatele!!!!!!si inca ceva.....CFR CAMPIOANA ROMANIEI!!!!!!!!!!!
PT. BECALI- Dumnezeu este in cer,nu pe pamant.Si atentie!,nu poate fi cumparat.Am 50 de ani si nu am vazut un campionat mai "stricat" ca acesta.Iar "meseriasul" care l-a sapat la temelie, constant,este Gigi Becali.Rusinos este ca a gasit si parteneri care sa il ajute .Dar Dumnezeu:vede,iarta, dar nu uita!
Avea super-dreptate cince zicea ca ar fi marfa ca U Cluj sa bata CFR-ul si Steaua sa o ia de la Gloria Buzau... Ar fi de CAscadorii rasului. Ca de altfel tot acest campionat de kk. Cat despre "correctitudinea" lui Tudor... nu prea am ce sa comentez. I-a fost FRICA! Bratu trebuia sa fie eliminat LA PAUZA!
Cine se bucura nenea Becali???... "Ungurii" se bucura ca "romanii" castiga campionatul? Ma faci sa rad...
NEA GIGI STIE BINE CU CFR BORCEA.IAR TUDOR CORECT.MIREL TINE-L NU IL DA.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.