Comentarii (111)
 •  05 Mai 2008, 17:42

PTR.BIVI.MAI BAIATULE DACA CFR ESTE CONDUSA DE UNGURI,PTR.CA PASZKANY ESTE GERMANO-MAGHIAR,CE PUTEM SPUNE DE STEAUA?BECALI FIIND MACHEDON 100%,LA LOGICA TA SE POATE INTELEGE CA STEAUA ESTE ECHIPA DE MACHEDONI.CEEA CE NU INTELEG UNII ESTE CA NU NATIA CONTEAZA CI OMUL.DAR UNII SE COMPORTA CA-N JUNGLA FARA SA JUDECE CU CAPUL,JIGNIND IN STINGA SI-N DREAPTA(INCLUSIV SUPORTERI SI CONDUCATORI DE CLUBURI),IAR SEARA SE APUCA SA FACA CRUCI FARA SA LE FIE JENA DE INTOLERANTA SI XENOFOBIE.RUSINE SA NE FIE.

•  05 Mai 2008, 17:22

mai cititi odata articolul si o sa vedeti ca jiji nu zice nimic ca trebuia ca dinamo sa se dea la oparte in meciul cu Steaua!!! faceti o comparatie intre meciul CFR-ului cu dinamo si dinamo-Steaua!!o sa vedeti acolo raspunsul!

•  05 Mai 2008, 16:52

daca erau asa de buni batea dinamo ..degeaba se kk pe el

•  05 Mai 2008, 16:47

Tot ce se spune aici sunt fabulatii! Ce-ar fi dorit Steaua, ca Dinamo sa se lase batuta sa castige ea campionatul! E ilogic oilor! Lupta intre Dinamo si Steaua este istorica, impiedicandu-o pe Steaua sa mai castige un campionat Dinamo a pastrat distanta de 6 titluri, e ca si cum a castigat un titlu! Cei care zic ca echipa din Cluj este a ungurilor dovedesc incultura! In Cluj traiesc si romani si maghiari si se inteleg foarte bine, bravo lor ca au echipa de CL!

•  05 Mai 2008, 16:33

Ce tarani suntem am lasat o echipa condusa de unguri spurcati sa ia campionatull...rusine sa ne fie

•  05 Mai 2008, 16:17

bai oieru' de GIGI poti sa dai tu cati bani vrei la biserici si la culturi religioase ca tot nu ti se iarta pacatele!!!!!!si inca ceva.....CFR CAMPIOANA ROMANIEI!!!!!!!!!!!

•  05 Mai 2008, 15:28

PT. BECALI- Dumnezeu este in cer,nu pe pamant.Si atentie!,nu poate fi cumparat.Am 50 de ani si nu am vazut un campionat mai "stricat" ca acesta.Iar "meseriasul" care l-a sapat la temelie, constant,este Gigi Becali.Rusinos este ca a gasit si parteneri care sa il ajute .Dar Dumnezeu:vede,iarta, dar nu uita!

•  05 Mai 2008, 15:19

Avea super-dreptate cince zicea ca ar fi marfa ca U Cluj sa bata CFR-ul si Steaua sa o ia de la Gloria Buzau... Ar fi de CAscadorii rasului. Ca de altfel tot acest campionat de kk. Cat despre "correctitudinea" lui Tudor... nu prea am ce sa comentez. I-a fost FRICA! Bratu trebuia sa fie eliminat LA PAUZA!

•  05 Mai 2008, 15:11

Cine se bucura nenea Becali???... "Ungurii" se bucura ca "romanii" castiga campionatul? Ma faci sa rad...

•  05 Mai 2008, 14:50

NEA GIGI STIE BINE CU CFR BORCEA.IAR TUDOR CORECT.MIREL TINE-L NU IL DA.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 12
Comentează