FOTBAL  »  Superliga  »  BANI PENTRU TITLU

4, 5 milioane euro dinspre CFR spre Dinamo?

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a insinuat că Dinamo ar fi primit 4, 5 milioane de euro pentru a ceda punctele de pe teren propriu celor de la CFR şi pentru a o învinge pe Steaua

Gigi Becali a vorbit în urmă cu cîteva minute într-o emisiune TV despre meciul pierdut în faţa lui Dinamo şi despre existenţa blaturilor în Liga 1:

"Nu poate exista blat între Steaua şi Dinamo. Nu se mai fac blaturi în România. Bistriţa a băgat echipa a 2-a cu CFR, nu s-a dat la o parte. Dacă U Cluj încurcă pe CFR, tot Ardealul se va bucura. Va fi cea mai fericită zi a lor. Luaţi meciul Stelei cu Dinamo şi comparaţi cu Dinamo-CFR", a spus prin telefon finanţatorul Stelei la emisiunea Special, la televiziunea sportro.

În ceea ce priveşte arbitrajul, Becali a precizat: "Arbitrajul a fost excepţional, impecabil. Nu trebuia eliminat Bratu la simulare. Poate nu a mai putut omul, de aia s-a aruncat. Tudor a arbitrat bine"

"A fost o înţelegere la pachet. De ce credeţi că s-au întâlnit Borcea şi Paszkany în Austria? Ce poţi să faci în Austria decât să aranjezi conturile?", a spus Becali la sportro. Întrebat de şeful departamentului de reporteri speciali ai Gazetei Sporturilor, Decebal Rădulescu, dacă suma pe care CFR Cluj a plătit-o lui Dinamo este de 1,5 milioane de euro, Becali a răspuns: "Înmulţiţi cu trei. Nu am spus-o eu, aţi spus-o dumneavoastră".

"La meciul CFR-ul se vor uita foarte puţini oameni, majoritatea unguri. Eu nu mă uit niciodată la meciurile CFR-ului. Nu mă intereseaza ce puncte fac ei", a comentat Becali.

Becali a vorbit şi despre o eventuală plecare a căpitanului Stelei, Mirel Rădoi: "Mirel a spus la nervi că vrea să plece. Eu îi dau drumul să se ducă unde vrea, dar trebuie să aibă şi oferte".

Citește și:
Mike Tyson, dezvăluiri șocante! Momentul în care l-a prins pe Brad Pitt în casa soției sale: „Era nenorocitul ăla!”
Altele
Mike Tyson, dezvăluiri șocante! Momentul în care l-a prins pe Brad Pitt în casa soției sale: „Era nenorocitul ăla!”
A lămurit-o, în sfârșit! » Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mitriță la națională: „Eram eu nebun?!”
Nationala
A lămurit-o, în sfârșit! » Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mitriță la națională: „Eram eu nebun?!”
Marius Marin merge la vizita medicală! Mundo Deportivo anunță transferul carierei pentru român
Campionate
Marius Marin merge la vizita medicală! Mundo Deportivo anunță transferul carierei pentru român
Mircea Rednic știe următorul antrenor al Rapidului: „Acestea sunt informațiile mele”
Superliga
Mircea Rednic știe următorul antrenor al Rapidului: „Acestea sunt informațiile mele”
Cea mai vândută mașină de oraș din Europa are zero stele EuroNCAP
Profit.ro
Cea mai vândută mașină de oraș din Europa are zero stele EuroNCAP
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

„I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!” » Dezvăluire despre un conflict incredibil în vestiarul Stelei '86

Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră

Comentarii (111)
 •  06 Mai 2008, 01:08

@dinamo "intelegere la pachet" inseamna cedarea punctelor in meciul direct si victorie dinamovista impotriva stelei. PRIMIREA BANILOR PENTRU A NU-TI APARA SANSELE CORECT INSEAMNA MITA, SI SE PEDEPSESTE PENAL

•  06 Mai 2008, 00:21

te contrazic, dupa declaratia asta ar trebui sa se sesizeze comisia pentru banii incasati

•  05 Mai 2008, 21:48

numai bani visati milioane de euro va luati dupa glumetu numarul unu dar nu aveti nici o dovada . de ce nu va duceti si la spitalul 9 sasi sa publicati ce mai spun si glumetii cazati acolo? sau voua va plac numai glumetii in stare de libertate cu functiii de conducere si conturi de milioane de euro ? oricum sa vazut doliul din redactie si acum iar a-ti inceput cu scenarita si valizele de euro si voi nici nu a-ti vazut macar 10000de euro.as ca nu mai tine placa cu valiza de euro.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează