Alte știri din fotbal
Un transfer și o plecare au fost oficializate azi de Sepsi
0
Toate transferurile verii în Superliga » Craiova își subordonează rivalele
7
Arbitrul înscris în partidul lui Emil Boc, delegat la Supercupa Craiova - U Cluj. Reacția oltenilor
1
Arbitrii se revoltă, cu 7 zile înainte de reluarea Superligii: „Ne apucăm de Uber! Câștigăm mai puțin decât un livrator și ne înjură toată lumea”
12
Știri din fotbal internațional
Surpriză pe aeroportul din Rio de Janeiro » Câți jucători s-au întors după eliminarea din „optimile” Mondialului!
0
Dedicație pentru Craiova la debutul în preliminariile UCL: ce va apărea pe tricourile juveților
0
Gata, începe sezonul! ML Vitebsk - Craiova, debutul campioanei în preliminariile Champions League. Echipe probabile + unde se vede la TV
8
Raul Rusescu desființează declarația selecționerului de la Mondial: „A greșit față de un întreg continent!”
4
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
5
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
8
Cum a reușit profesorul Mihail Iordache – Bossul din Câmpina – să scoată pe ...
Libertatea
Eșec grandios: Rusia a încercat să copieze drona ucraineană „Baba Iaga”. ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Cel mai lung proces de mare corupție din România. Prima sentință, cu ...
Libertatea
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Chiar nu ne intereseaza ce peste ai cumparat si in ce il impachetezi.***
Maric... glumesti ??? ...bine c am scapat de gloaba aia cu genunchii de plastilina ..cred ca si acum are cosmaruri erotice cuTandia de la sepsi
A gresit vreo 2 mingii Popovici, dar a si urcat mult. E combinativ, centreaza bine. Sa il mai vedem 3-4 meciuri pana sa tragem concluzii.
A fost primul meci pe un teren dezastru, nu va mai grabiti cu concluziile. Pe un teren normal le-ar fi dat cel putin trei goluri.
Deja am cumparat pestele, acum ma pregatesc sa-l invelesc cu hartia asta de 2 lei. La propriu si la figurat .
de acord cu moldoveanu si popa, dar popovici s a miscat bine tot meciul iar popescu a evitat un o minge de 2-2 pe final ; per total amandoi s au miscat bine
Popovici a gresit o pasa simpla la faza din care Voluntari a egalat, a fost prins avansat si de pe partea lui a venit pasa de gol...Popescu total catastrofa, a fost depasit de multe ori, inexact in interventii...mai vine forteaza un tanar in locul lui sau era pastrat Maric...
Ar trebui sa le dam si noi note papagalilor din redactie...sau cartonase galbene pentru prostiile pe care le debiteaza.
De parca ar conta notele primite de la *** astea :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.