Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
A fost găsit mormântul lui Iisus Hristos după 2.000 de ani? Arheologii ...
Libertatea
Comunismul în miniatură din „Operațiunea Monstrul“. Cum a trecut comedia cu ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Podul Calicilor peste Dâmbovița, reconstruit după aproape 100 de ani. ...
Libertatea
Se vede ca astia dela gsp sint cu fcsp . oare de ce nu au spus ca sint pe locul 2 la egalitate cu ASTRA.
Asa este: daca Iasul si ASA bat tot, iar Dinamo nu ia nici un punct, termina pe 7!
rednic antrenrul lui 11% poate face blaturi linistit acum .
egal a facut si fcsp in tur si in retur umilinta, era 3-0 in minutul 89. sekuritatea e de vina.
Pe dinamo a calificato partidul inca de anul trevut...12 partide, 11 victorii si un egal...tovarasii stiu de ce.
Ziarist de doi lei,mai citeste odata clasamentul,poate iti dai seama ca scrii prostii
Sa tot criticat sistemul asta dar,pina la urma o sá fie cel mai bun. Iar cele 6 echipe care sunt acum in pozitii de Play Of mi se par cele mai bune
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.