Comentarii (32)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  04 Mai 2015, 16:12

Steaua va merge oricum în preliminariile Ligii Campionilor pentru că ASA va avea probleme cu UEFA din cauza statutului si a implicarii in meciuri trucate.Personal cred ca statutul e oricum principalul obstacol in obtinerea dreptului de a participa in cupele europene.

dincolodenori
dincolodenori  •  04 Mai 2015, 14:43
Postat de cracker pe 04 Mai 2015, 13:43

Ce *** ati devenit sa cenzurati niste cuvinte care nu sunt trivialitati si nici rasiale.

sunt cuvinte pe care gsp-isti nu le cunosc ,preventiv cenzureaza

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Mai 2015, 14:13
Postat de cracker pe 04 Mai 2015, 13:40

Daca voi sunteti ***p, aia de la Petrolul poate nu sunt ca voi, au pentru ce lupta fiecare loc ocupat cat mai sus, aduce mai multi bani de la dreptruile TV, si cum sunt in insolventa, au nevoie de bani, locul 3 aduce cateva sute de mii mai mult decat locul 4. Tocmai, aceasta modalitate cu drepturile tv, face ca la sfarsit de campionat sa existe totusi un motiv pentru echipe sa-si castige meciurile.Daca nu erau aceste drepturi tv, exista sansa sa fie cum spui tu, sau poate ca ASA se ofera sa plateasca Petrolului banii si sa se dea din fata ei.Au antecedente, dar nu cred ca intervine DNA, ca nu e premiere pentru victorie, ar fi mita pentru infrangere si nu se potriveste.

judecata corecta. petrolul are nevoie de bani, de locul 3, pe cand astra poate ajunge in ioropa league si de p e patru. in plus, petrolul i'a ciocanit de doua ori, in tur si in cupa. in cupa i'a scos la ei acasa. daca procedeaza cum a facut cu fcsb, petrolul are sansa sa faca cel putin un meci egal. problema nu este ce meciuri va piere asa, caci va pierde puncte, for sure. problema este daca *** poate bate tot, pana la sfarsit. mingea e la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:45

*** "fara" si "c" "a" "p". Ce era jignitor? Insloventi fara discernament asa e mai bine, cat de penibili ati ajuns, ati cenzurat cuvantul "o@ches" pe ce considerent?

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:43

Ce *** ati devenit sa cenzurati niste cuvinte care nu sunt trivialitati si nici rasiale.

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:40
Postat de apokalyps. pe 04 Mai 2015, 12:24

Astra si Petrolul o sa ii lase pe ASA sa castige doar de-a dracu:)) La astra am dubii pentru ca se lupta pt Europa,dar Petrolul nu are pentru ce lupta.Cel putin fanii petrolisti nu o sa o vrea pe Steaua campioana.Cu sau fara pretentii la Europa Astra e condusa de Sumi,iar la cat de nebun e , poate lasa meciul lui ASA :))

Daca voi sunteti ***p, aia de la Petrolul poate nu sunt ca voi, au pentru ce lupta fiecare loc ocupat cat mai sus, aduce mai multi bani de la dreptruile TV, si cum sunt in insolventa, au nevoie de bani, locul 3 aduce cateva sute de mii mai mult decat locul 4. Tocmai, aceasta modalitate cu drepturile tv, face ca la sfarsit de campionat sa existe totusi un motiv pentru echipe sa-si castige meciurile.Daca nu erau aceste drepturi tv, exista sansa sa fie cum spui tu, sau poate ca ASA se ofera sa plateasca Petrolului banii si sa se dea din fata ei.Au antecedente, dar nu cred ca intervine DNA, ca nu e premiere pentru victorie, ar fi mita pentru infrangere si nu se potriveste.

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:36
Postat de apokalyps. pe 04 Mai 2015, 12:24

Astra si Petrolul o sa ii lase pe ASA sa castige doar de-a dracu:)) La astra am dubii pentru ca se lupta pt Europa,dar Petrolul nu are pentru ce lupta.Cel putin fanii petrolisti nu o sa o vrea pe Steaua campioana.Cu sau fara pretentii la Europa Astra e condusa de Sumi,iar la cat de nebun e , poate lasa meciul lui ASA :))

Eu as vrea ca si Steaua sa se lase batuta de Chiajna si Brasov, sa se duca legenda *** in B.

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:32
Postat de i.am.valahu pe 04 Mai 2015, 13:05

hai botosani si iasi incurcati ***

Pai botosani a incurcat acu' 2 etape, 2-2 *** si Iasiul incurca in seara asta, ii da 2-3 boabe legendei *** in seara asta. Asa ca o sa fi bucuros, ai fost ascultat.

cracker
cracker  •  04 Mai 2015, 13:29

ASA are 2 meciuri grele cu Gazul si Astra. Petrolul nu mai sperie pe nimeni iar Otelul sa fim seriosi au facut meciul campionatului cu Steaua, nu se mai repeta si cu ASA.

i.am.valahu
i.am.valahu  •  04 Mai 2015, 13:05

hai botosani si iasi incurcati ***

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează