Alte știri din fotbal
Rapid s-a despărțit oficial de Tobias Chistensen: „Mulțumim și mult succes!” + mesajul transmis de jucător după transfer
0
Dinamo a decolat spre Polonia: lotul lui Nuno Campos + obiectivul anunțat de căpitanul Cîrjan pe aeroport
0
„A refuzat oferta” » Decizie-șoc luată de Florin Tănase
2
Cum a ajuns Ronny Labonne la FCSB: „Recunosc că am luat modelul Craiova. M-a întrebat asta și m-a cucerit!”
2
Știri din fotbal internațional
După Mexic - Coreea de Sud, știm prima echipă calificată în fazele eliminatorii la CM 2026
0
Record în 60 de ani! Canada i-a șocat pe statisticieni: „Copleșitor”
0
FABULOS » De la România - Argentina, în 1994, nu s-a mai întâmplat așa ceva la un Mondial
0
Mondial încheiat, după clipele teribile din Canada! Reacția selecționerului
0
Lifestyle
Cum se va numi noua Dacia electrică » Surpriza la care nimeni nu se aștepta!
1
Novak Djokovic, întâlnire neașteptată cu una dintre cele mai în vogă artiste: „Ce mică e lumea!”
3
Dacia Sandero, comparată cu cel mai în vogă vehicul blindat: „Se vinde ca pâinea caldă”
0
WOW! Stadionul unde România ar fi urmat să joace peste 3 zile nu seamănă cu nimic din ce am mai văzut: imagini incredibile
7
Ciprian Ciucu e acuzat de luare de mită, după ce a fost audiat de DNA. ...
Libertatea
Topul destinațiilor de vacanță din Europa în care verile sunt răcoroase, ...
Adevărul
Verdict necruțător la CEDO în procesul excluderii lui FCU Craiova din 2011! ...
GSP SPECIAL
Ce se întâmplă cu mandatul de primar al lui Dominic Fritz după ce a fost ...
Libertatea
Am crezut ca talnar e cel mai prost antrenor care a trecut pe la DINAMO, dar m-am inselat: miorlaitza e de departe seful prostilor; toate schimbarile le-a facut prost:a scos jucatorii buni si a bagat "pariurile" lui, a facut prea devreme schimbarile; daca ar fi putut face patru schimbari cred ca l-ar fi bagat si pe branescu; la chemat sa-i dea indicatii lui Nistor si apoi l-a schimbat, spre nedumerirea acestuia.
FCSB în acest sezon în mod evident nu are antrenor, iar de câteva etape nici portar. Pentru cele 2 milioane luate pe Niță, Becali a dat cu piciorul la EL și la titlu. La Dinamo Miriuță e foarte simpatic și carismatic, un foarte bun motivator, însă este limitat ca antrenor. N-a făcut mare brânză nici la CFR, nu va face nici la Dinamo, nici altundeva. În acest sezon se bate Mangia cu Dan Petrescu la titlu.
Stai linistit ca si Torje a fost iertat de cartonas galben. Ca sa nu mai aduc aminte de cotul in gat primit de Man in careu - corect penalti si galben. Per ansamblu Avram a arbitrat corect, cu mici greseli, auturi invers, faulturi de joc nedate. Putea da penalti la faza aia dar nu-i bai. Oricum, dinamo are forta sa castige la astra. Dupa ce le-ati dat meciurile acum 2 ani e timpul sa va dea inapoi punctele.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Daca s-ar da cartonase dupa cum vrea fiecare.E un regulament.
in nici un caz. ziceam doar ca steaua ca de obicei are tratament preferential. Pintili ar lua rosu meci de meci daca s-ar arbitra echidistant dar el vede ca arbitrii nu au curaj si isi permite. Din primele 10 faulturi vreo 5 au fost doar ale lui, primele galbene le-au luat dinamovistii :) clasic.
gata, arbitrii au fost de vina ? :))
pintili trebuia eliminat pana prin minutul 15 a facut 4 faulturi. pana la final nu a luat galben ca statea ultima etapa. Romera la primul fault a luat galben.
Eh nu ne fura nimeni, si azi ati scapat ca prin urechile acului, pintilii, dodel, popescu meritau rosii, cel putin pintilii ala a avut 3-4 interventii clare de cartonas
Cum de mai este Miriuta in functie si acum dupa ce a gresit al 1000 meci cu deciziile sale idi0ate, daca pana la ora meciului cu Astra, tot habarnistu asta sta pe banca, atunci rupeti-va abonamentele, tricourile cu Dinamo ca vom juca in playoutt, garantat !!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.