Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu, fără dubii înainte de barajul de calificare la Mondial: „Turcia nu ne este superioară”
0
Sebastian Colțescu arbitrează derby-ul CFR Cluj - Rapid! Meciul 420 din cariera olteanului pe prima scenă
0
Oțelul Galați a scăpat definitiv de insolvență: cum a fost posibil
0
Previziunea lui Florin Răducioiu: „Mă înjură steliștii...”
0
Știri din fotbal internațional
Nemții chiar sunt bizari! Nu le-au dat voie să vorbească după ora 23:00
0
Szoboszlai explică „motorul” revenirii lui Liverpool: „Din primul minut am avut ideea asta în cap”
0
Poveste savuroasă cu Gabi Tamaș: „Gata, mă, trag de nu mai coboară mingea!”
0
Returul „optimilor” din Conference League » 3 români luptă pentru calificare
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
10
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Taxa pe apă care va scumpi pastilele: Simona Cocoș avertizează că românii ...
Libertatea
Trump amenință cu distrugerea zăcământului iranian South Pars dacă ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Cristian Tudor Popescu nu crede în solidaritate: „Nu rezolvi nimic cu ...
Libertatea
Am crezut ca talnar e cel mai prost antrenor care a trecut pe la DINAMO, dar m-am inselat: miorlaitza e de departe seful prostilor; toate schimbarile le-a facut prost:a scos jucatorii buni si a bagat "pariurile" lui, a facut prea devreme schimbarile; daca ar fi putut face patru schimbari cred ca l-ar fi bagat si pe branescu; la chemat sa-i dea indicatii lui Nistor si apoi l-a schimbat, spre nedumerirea acestuia.
FCSB în acest sezon în mod evident nu are antrenor, iar de câteva etape nici portar. Pentru cele 2 milioane luate pe Niță, Becali a dat cu piciorul la EL și la titlu. La Dinamo Miriuță e foarte simpatic și carismatic, un foarte bun motivator, însă este limitat ca antrenor. N-a făcut mare brânză nici la CFR, nu va face nici la Dinamo, nici altundeva. În acest sezon se bate Mangia cu Dan Petrescu la titlu.
Stai linistit ca si Torje a fost iertat de cartonas galben. Ca sa nu mai aduc aminte de cotul in gat primit de Man in careu - corect penalti si galben. Per ansamblu Avram a arbitrat corect, cu mici greseli, auturi invers, faulturi de joc nedate. Putea da penalti la faza aia dar nu-i bai. Oricum, dinamo are forta sa castige la astra. Dupa ce le-ati dat meciurile acum 2 ani e timpul sa va dea inapoi punctele.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Daca s-ar da cartonase dupa cum vrea fiecare.E un regulament.
in nici un caz. ziceam doar ca steaua ca de obicei are tratament preferential. Pintili ar lua rosu meci de meci daca s-ar arbitra echidistant dar el vede ca arbitrii nu au curaj si isi permite. Din primele 10 faulturi vreo 5 au fost doar ale lui, primele galbene le-au luat dinamovistii :) clasic.
gata, arbitrii au fost de vina ? :))
pintili trebuia eliminat pana prin minutul 15 a facut 4 faulturi. pana la final nu a luat galben ca statea ultima etapa. Romera la primul fault a luat galben.
Eh nu ne fura nimeni, si azi ati scapat ca prin urechile acului, pintilii, dodel, popescu meritau rosii, cel putin pintilii ala a avut 3-4 interventii clare de cartonas
Cum de mai este Miriuta in functie si acum dupa ce a gresit al 1000 meci cu deciziile sale idi0ate, daca pana la ora meciului cu Astra, tot habarnistu asta sta pe banca, atunci rupeti-va abonamentele, tricourile cu Dinamo ca vom juca in playoutt, garantat !!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.