Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu, fără dubii înainte de barajul de calificare la Mondial: „Turcia nu ne este superioară”
0
Sebastian Colțescu arbitrează derby-ul CFR Cluj - Rapid! Meciul 420 din cariera olteanului pe prima scenă
0
Oțelul Galați a scăpat definitiv de insolvență: cum a fost posibil
0
Previziunea lui Florin Răducioiu: „Mă înjură steliștii...”
0
Știri din fotbal internațional
Nemții chiar sunt bizari! Nu le-au dat voie să vorbească după ora 23:00
0
Szoboszlai explică „motorul” revenirii lui Liverpool: „Din primul minut am avut ideea asta în cap”
0
Poveste savuroasă cu Gabi Tamaș: „Gata, mă, trag de nu mai coboară mingea!”
0
Returul „optimilor” din Conference League » 3 români luptă pentru calificare
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
10
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Taxa pe apă care va scumpi pastilele: Simona Cocoș avertizează că românii ...
Libertatea
Trump amenință cu distrugerea zăcământului iranian South Pars dacă ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Cristian Tudor Popescu nu crede în solidaritate: „Nu rezolvi nimic cu ...
Libertatea
Ma asteptam sa apara Mimi sa demonstreze ce joaca fcsb, ca a declarat ca doar echipa din Mogosoaia si Craiova joaca fotbal in prima liga. Restul fura! In fine, de la un nebun n-am nicio pretentie. Meciul trebuia sa fie al lui Dinamo dar acolo e un tip numit Miriuta, la fel de prost ca si Dica de la fcsb dar ultimul are avantajul ca il acopera Gigi de multe ori cu mutarile pe care i le ordona. Lui Miriuta nu-i comanda nimeni si din cauza asta nu exista sanse sa apara si mutarile bune. Sa ai 2-0 in minutul 80 cu rivala de moarte care nu joaca nimic si sa nu stii sa inchizi jocul inseamna ca la Dinamo chiar nu mai stie nimeni fotbal. Si uite asa, cu mare bulan si cu guralivii de meserie ca Mimi si oierul patron, care arata mereu cu degetul catre altii, fcsb ramane in carti pentru titlu. Pana la urma Dinamo isi merita soarta. Nu-i fura nimeni, nu-i sapa nimeni, dar se autodistrug singuri din interior.
Ce spanac a facut Budescu de a primit nota 9? A oferit o pasa de gol foarte spectaculoasa, gen Quaresma, dar in rest ce facut? A dat niste avioane din lovituri libere si cateva pase scurte...Torje la umilit pe Gaman si a marcat gol, a fost cel mai bun de pe teren! Ati avut noroc cu carul pentru ca avem cel mai slab si neinspirat antrenor din ultimii 10 ani,a facut meciul praf cu schimbarile pe care le-a facut...
Miriutaaaaa...ne-ai mancat meciul bai pacaliciule. cum bai sa-i scoti pe Torje si Nistor unul dupa altul ??
Nu e la infinit, 7 Martie e apraope, iar 2019 la o aruncătură de băț! Si scapi si tu de mine si io de fcsb! :-)))))
eu am una pt tine? nu te ai saturat sa ai o idee si sa o repeti la infinit? nu vezi ce limitat si frustrat esti.du te si comenteaza la Armata acolo ,spune le sa investeasca in camioane nu in fotbal ca mor oamenii in ele.fa ceva util tu si comunistii aia..
Baietii de la SL au o întrebare legitima:” Am avea o intrebare pentru *** de la gsp. Vorbim despre *** ale caror nume le cunoaste si Tolo, nu despre descultii care se cred jurnalisti. Acum ca echipa lui becali s-a facut de *** cu una din cele mai slabe echipe din Liga 1, a redevenit SC Fotbal Club Fcsb SA?”
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
HA HA HA !
HA HA HA HA !
Si cu ce te consoleaza pi tini puiule daca pierde STEAUA la roma??
HA HA HA HA HA !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.