FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”

Jansusz Gol // FOTO:  Cristi Preda +10   FOTO
Jansusz Gol // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 14:25 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 15:18

Problemele financiare de la Dinamo și neplata salariilor continuă să-i afecteze pe jucători, cu doar câteva zile înainte de reluarea Ligii 1.

Fotbaliștilor antrenați de Jerry Gane li s-a promis că azi va intra o parte din salarii, dar unii dintre ei s-au trezit cu noi probleme. Paul Anton, Deian Sorescu, Andreas Mihaiu și Geani Crețu au plecat din apartamentele lor și se vor caza la hotelul Pheonicia, unul dintre sponsorii lui Dinamo, potrivit Prosport.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, pentru Mihaiu și Crețu a intervenit Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, la Radu Birlică, directorul de marketing, iar acesta i-a ajutat pe cei doi. În cazul lui Paul Anton (29 de ani), acesta își plătea singur chiria apartamentului, dar a renunțat din cauza restanțelor financiare și a solicitat o cameră la hotel.

Jucătorii lui Dinamo nu au primit încă banii

Deși li se promisese că azi vor încasa o parte din banii, „câinii” încă nu au primit niciun euro din sumele restante. „Situația e neagră, ca întotdeauna. Nu v-ați obșinuit”, au spus jucătorii pentru GSP.ro. 

Fotbaliștii au avut azi un joc școală la Mogoșoaia și i-au așteptat pe conducători să le dea vești despre salarii, dar aceștia nu au sosit. 

„Nu știm încă dacă ne vom antrena mâine! Vom decide la Săftica, toți băieții. Ar trebui să intervină LPF și FRF pentru că în acest moment suntem ai nimănui. Managementul clubului poate să facă ce vrea cu noi. Poate exista riscul să ne fie aplicate sancțiuni, dacă nu ne antrenăm. Vom vedea mâine. Nu mai crede nimeni că vin banii, dar atât timp cât ești sub contract cu clubul, ori pleci de comun acord, ori pe propria răspundere. Noi ne-am făcut speranțe, am venit cu iluzii, dar șefii ne-au oferit până acum doar dezamăgiri. au declarat jucătorii.

Pablo Cortacero, presat să cedeze 

Fanii din programul DDB, care au plătit un salariu către jucătorii români, fac presiuni ca Pablo Cortacero să renunțe la Dinamo. Sursele GSP.ro spun că ibericul are două săptămâni la dispoziție pentru a aduce bani sau pentru a ceda acțiunile, pentru care există un interes major chiar și din partea lui Nicolae Badea, care ar susține programul DDB.

Cei care vor să salveze clubul de la faliment vor să-i convingă pe jucători să mai rabde două săptămâni pentru plata salariilor, mai ales că DDB a anunțat că va semna contracte de sponsorizare cu două companii mari.

VIDEO Revine Liga 1! Totul despre duelul dintre Hermannstadt și Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, incendiar: „Șefii lui Dinamo, niște escroci! Totul pute! Numai cămătari a avut clubul ăsta”

Fanii lui Dinamo, dați înapoi de un rival: „Ei vin cu câteva torțe, dar nu pot salva clubul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
creeperno
creeperno  •  08 Ianuarie 2021, 22:49

Sa se descurce cu ce or avea

622674784501836
Florin Dobrin  •  08 Ianuarie 2021, 19:55

voi aveti stana , nu aveti nevoie de stadion , si din cate stiu STEAUA are stadion voi doar behaiti

skins_berceni1947
skins_berceni1947  •  08 Ianuarie 2021, 19:23

Important este pentru voi sa între jucătorii Stelei în carantină, oricum sistemul nu va rămâne nepăsător la mieunatul lasciv și schelalaiala ieftina al sleahtei ddb cu psd in adn și ii vor salva și de data asta, banii publici din România de asta există doar, pentru fostele glorii ale socialismului, vin și banii, se iartă datorii de zeci de milioane de euro și bonus stadion de 5 stele. În timp ce voi, reporterii roșii, dați din coada ca Steaua nu are unde juca. Apropo, de ce nu cerem și noi stadion din bani publici, aaaa...nu facem parte din sistem.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează