FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo, dați înapoi de un rival: „Ei vin cu câteva torțe, dar nu pot salva clubul!”

Daniel Niculae (38 de ani), fost jucător important al Rapidului, nu crede că suporterii-acționari din DDB o pot salva pe Dinamo
Daniel Niculae (38 de ani), fost jucător important al Rapidului, nu crede că suporterii-acționari din DDB o pot salva pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 15:29 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 17:22

Daniel Niculae (38 de ani), fost jucător important al Rapidului, nu crede că suporterii-acționari din DDB o pot salva pe Dinamo din colapsul financiar în care „câinii” s-au afundat în ultima vreme.

„Fanii vin cu câteva torțe, dar n-au puterea să susțină clubul, deși eu mi-aș dori. Ei sunt de apreciat, pentru că, în general, suporterii cer foarte multe lucruri, însă sunt puțini aceia care se implică. Iar cei la Dinamo merită lăudați din acest punct de vedere. 

Ar fi mare păcat să dispară încă o echipă, mai ales la ce se întâmplă acum în fotbalul românesc. Dar eu sunt sceptic în privința viitorului lui Dinamo”, a declarat Niculae în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Daniel Niculae a petrecut o perioadă din juniorat la Dinamo, între 1992 și 1995.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală

DDB, anunț mare la Dinamo: „Am achitat un salariu!”

Fanii-acționari ai lui Dinamo au susținut ieri că au plătit un salariu jucătorilor despre care știu sigur că vor să continue în „Groapă”.

DDB a achitat un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat un salariu și la echipa a II-a. DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detali
 - Comunicat DDB

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală! Doi fotbaliști au refuzat să se prezinte

El e bomba de la Dinamo! Jucătorul pentru care Contra a insistat nu renunță la bani și poate băga clubul în faliment

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  08 Ianuarie 2021, 15:36

Daniel Nicolae n-a fost niciodată rivalul lui Dinamo!

krncevic
krncevic  •  08 Ianuarie 2021, 08:30
Postat de goggu.mecanicul pe 08 Ianuarie 2021, 00:04

Vezi ca faci curent barzaunelule, ai grija ca dupa ora 11 te opreste politia daca te vede zburand ! Si voi echipa importanta, cu 3 titluri in vitrina si o super performanta eliminati de fcsb :)))))

vezi ca esti prost? cum sa ma opreasca daca zbor??? ar trebui sa zboare si ei , nu-i asa? Dar ei nu zboara ca sunt militieni si militia = dinamo ... nu-i asa?

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  08 Ianuarie 2021, 00:04
Postat de krncevic pe 07 Ianuarie 2021, 19:16

Asa e , ai derptate , sunt unici ... fac coregarafii cum ii faceau lu' ceausescu pe ''23 august'' cu cartoane ... copiaza cantecele galeriei Rapidului ... se duc 20.000 la meciurile cu steaua si 200 la restul ... sunt unici...

Vezi ca faci curent barzaunelule, ai grija ca dupa ora 11 te opreste politia daca te vede zburand ! Si voi echipa importanta, cu 3 titluri in vitrina si o super performanta eliminati de fcsb :)))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează