FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme mari pentru Dario Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB » 4 jucători s-au accidentat și ratează meciul. Un nou-venit se regăsește pe listă

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 20:37 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:58

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, 4 fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea

Cei 4 sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB, anunță Fanatik.

Deian Sorescu, abia revenit în lotul „câinilor” după ce a evoluat pentru naționala României, s-a pregătit separat față de colegii săi. Cel mai probabil, el va intra de vineri în programul normal, alături de echipă.

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

Dinamo, sponsor nou înaintea meciului cu FCSB

Dinamo a anunțat un nou parteneriat înaintea meciului cu roș-albaștrii. „Câinii” au semnat un contract cu Clinica dentară Smile Center.

Prin acest contract, Dinamo va primi o sumă considerabilă de bani, iar numele clinicii va fi inscripționat pe tricoul de joc. Primul meci cu noul sponsor pe echipamentele de joc va fi chiar cel cu FCSB, din acest week-end.

Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo

Din informațiile GSP, 18.000 de bilete au fost vândute până la ora 18:00 de către organizatori. În acest număr intră și tichetele pe care fanii roș-albi le-au achiziționat. Numărul lor poate crește semnificativ, de astăzi acestrea regăsindu-se și la casele de bilete.

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte. 

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile. 

Astfel că este de așteptat o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară. Echipa este pe un drum bun, s-au făcut ceva

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBAL:

Răzvan Marin, pus la punct de un nume important din Liga 1: „Nu faci așa ceva, dacă ești profesionist! Jucătorii trebuie să tremure în fața antrenorului”

Clubul lui Gică Hagi face un anunț nemaivăzut în fotbalul mondial: „ Încercăm să atingem neutralitatea climatică până în 2030”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Septembrie 2021, 12:23

Acum îi schimbați dintii si lui burleanu???

514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Septembrie 2021, 12:22
Postat de calinescu_ pe 10 Septembrie 2021, 08:25

Cel mai bun 11 la aceasta ora ar fi : ILIEV -- POPA ; ECHMAN ; RICI GRIGORE - AMZAR ; ITU ;RAUTA ; FILIP , RADU - COSMIN MATEI ; IVANOVSCHI ;

L-ai uitat pe burleanu!!!

calinescu_
calinescu_  •  10 Septembrie 2021, 08:25

Cel mai bun 11 la aceasta ora ar fi : ILIEV -- POPA ; ECHMAN ; RICI GRIGORE - AMZAR ; ITU ;RAUTA ; FILIP , RADU - COSMIN MATEI ; IVANOVSCHI ;

Vezi toate comentariile (9)
Comentează