FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

4 jucători străini au luat atitudine în scandalul de la Dinamo » Miriuță a detaliat în această seară: "Au venit la mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 20:10

Vasile Miriuță a recunoscut că 4 dintre străinii lui Dinamo au venit pentru a-i cere explicații despre petrecerea colegilor înaintea meciului cu Aerostar. 

"Poate să-mi spună mie orice antrenor, dar nu te poți duce peste un jucător, în camera de hotel, la 11 jumătate noaptea, să vezi ce face. Asta în deplasări. La Săftica e altceva. Acolo poți face chestia asta. Mai merge Feri Dican, se duce și se uită dacă-s în camere. Dar la hotel știm bine că e altceva, merge doar cu acea cartelă.

Am norocul să am un patron care e interesat de echipa de club. Se pricepe la fotbal! Vă spun sigur că veți vedea o schimbare la echipa. Sunt un antrenor care țin la disciplină. Am învățat asta în Germania. Pentru mine disciplina este sfântă.

Au venit 4 străini la mine și mi-au zis că ei nu înțeleg cum au băut jucătorii în ziua meciului. Mi-au zis și ei că sunt alături de mine, că și ei au mai băut câte o bere, dar după meci. Nu le dau numele. Le-am explicat că și dacă ar fi fost ei le-aș fi dat o a doua șansă", a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

...despre tricoul inscripționat pe piept cu mesajul "Bandit", purtat azi de Nedelcearu la discuțiile cu Contra și Mutu: "E singurul tricou pe care l-a avut pe la Săftica, probabil. Mă gândesc. Nu avea altceva prin dulap. Tricoul ăsta e la modă. Tineretul așa poartă. Și eu mai purtam tricouri de genul". (râde)

...ce măsuri ia: "Nu vorbesc să mă aflu în treabă. Unii vor suporta consecințele. Nu vreau să ajung să fiu înjurat de suporterii lui Dinamo. Tinerii deja se antrenează cu noi. O să vedeți la următorul meci ce voi face". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
calinescu_
calinescu_  •  02 Noiembrie 2017, 15:25

CINE SUNT CEI PATRU ??????????? NASCIMENTO SI ROMERA ????? PAI ASTIA NU INTELEG NICI FOPTBALUL .....!!!! AU VALOARE DE LIGA A IIII a.....!!!! EU AS PASTRA IN PRIMUL 11 DOAR DOI STRAINI : NEMEC SI MAHLANGU .....!!!!!!! RESTUL SUNT LA NIVELUL TINERILOR NOSTRI .... .....!!!!!!

197004847348237
Florin Ionita  •  02 Noiembrie 2017, 13:37

Meme hai recunoaște....ai rămas gravid cu Bocea?? Așa se aude mai pârnăiaș mic!!!!

ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2017, 09:34

Sfatul lui Ilie a fost clar: beti whisky si nu vin, bere, tuica... Asa faceau colegii lui englezi si a doua zi 'rupeau' terenul.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează