Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Romario a început să înjure când a vorbit despre fotbalistul Braziliei: „Nu-mi pasă că e tânăr”
4
Selecționerul Elveției: „Vreți să vă spun planul cu care am câștigat? Nu cred că vreți”
0
Alvaro Arbeloa a fost prezentat oficial de noul club
0
Egiptul a depus plângere la FIFA, după înfrângerea cu Argentina
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
30
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Starețul mănăstirii din Alba unde au ajuns 20 de vârstnici relocați din ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Ucraina are o fereastră de 6-9 luni pentru a recupera teritoriile ocupate. ...
Libertatea
CINE SUNT CEI PATRU ??????????? NASCIMENTO SI ROMERA ????? PAI ASTIA NU INTELEG NICI FOPTBALUL .....!!!! AU VALOARE DE LIGA A IIII a.....!!!! EU AS PASTRA IN PRIMUL 11 DOAR DOI STRAINI : NEMEC SI MAHLANGU .....!!!!!!! RESTUL SUNT LA NIVELUL TINERILOR NOSTRI .... .....!!!!!!
Meme hai recunoaște....ai rămas gravid cu Bocea?? Așa se aude mai pârnăiaș mic!!!!
Sfatul lui Ilie a fost clar: beti whisky si nu vin, bere, tuica... Asa faceau colegii lui englezi si a doua zi 'rupeau' terenul.
Și, băi GG+MM, nu știu ce spune patronul vostru, dar măcar mergem la WC 2018.
Becali nu ne cumpără. Îl ia pe Gnohere, 1 milion. Să nu-l ia pe Penedo că merge la WorldCup.
GG Becali, ciuma din presă. Bucurați-vă de mic dejun.
Dar deschideti poarta...:))))
Cine vorbeste , marişel din racşuni care plingea de fericire ca a batut clona pe slabii aia din israel (bineinteles ajutati de arbitri) :))))
DOMNULE MIRIUTA CUM SE FACE CA SINTETI ASA DE AMATORI? UNA ZICI SI ALTA FACI CHIAR ASA MAI CEVA CA PROSTITUATELE. CE CLUB DE AMATORI CARE NU ARE NICI O TREABA CU PERFORMANTA SI FOTBALUL. MIE SCIRBA DE VOI DELA NEGOITA PINA LA ULTIMUL OM DIN CARICATURA AIA PE CARE VOI O NUMITI CLUB DE FOTBAL AMATORI DINAMO! SINTETI NISTE AMATORI ADICA NU PUTETI SA ADUCETI 10 TINERI LA CLUB, MA REFER LA JUCATORI TINERI AMBITIOSI CARE VOR SA DEA TOTUL PTR CLUB NU LA REBUTURI PE CARE LE ATI IMPRUMUTAT SI ACUM VRETI SA-I ADUCETI INAPOI CU JAPCA (EU DACA AS FI IN LOCUL LOR *** CU DINAMO AL VOSTRU CU TOT ) SINTETI NISTE AMATORI DACA AS AVEA O PUTERE AS FACE IN ASA FEL SA NUMAI VINA NIMENI LA MECIURI CA SA NU VA MAI BATETI JOC DE OAMENI. SA DATI FALIMENT CA ORICUM NU AJUTATI CU NIMIC CLUBUL DINAMO. CONCLUZIILE TRGETILE SINGURI. SPER SA DATI FALIMENT. MAI BINE FARA ECHIPA DECIT CU UNA DE ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Miriuta ne-a convins, este un mare antrenor si caracter. La Medias va sta ultimul lui meci la Dinamo !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.