Alte știri din fotbal
Rapid, sancțiune dură din partea Comisiei de Disciplină » Câte sectoare de pe Giulești vor fi închise la meciul cu „U” Cluj
0
Răzvan Burleanu, întrebat despre ce promitea în 2014: „Nu am încălcat niciun principiu”
0
Iată noul Comitet Executiv al FRF! Nicolescu nu a avut nicio șansă în fața rivalilor din Superligă
6
Alegeri la FRF » Răzvan Burleanu a câștigat cu un scor zdrobitor: „Cine este măscăriciul acesta?” + Toate rezultatele
56
Știri din fotbal internațional
Barcelona vrea să scadă suma de transfer a lui Bastoni » Trei jucători sunt propuși la schimb echipei lui Chivu!
0
Fostul antrenor al lui Răzvan Marin a fost demis » Fără victorie și numai patru puncte în ultimele 100 de zile!
0
Numele celebru din fotbal care l-a descoperit pe Federico Valverde: „După zece minute am văzut ce fotbalist este”
0
Guvernul britanic se pregătește să-l sancționeze pe Abramovich, fostul proprietar al lui Chelsea
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
9
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Un remorcher s-a scufundat în Portul Midia din Constanța, după ce ar fi ...
Libertatea
Economistul american care a prezis criza din 2008 avertizează: „Urmează un ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Kremlinul îi sugerează lui Donald Trump să impună sancțiuni împotriva UE ...
Libertatea
ce sa faca si el saracul daca a semnat ,acum joaca in hora ...daca stia unde merge !!!
Nu stiu daca miriuta stie dar fc fcsb nu e steaua !!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.