Alte știri din fotbal
Rapid, sancțiune dură din partea Comisiei de Disciplină » Câte sectoare de pe Giulești vor fi închise la meciul cu „U” Cluj
0
Răzvan Burleanu, întrebat despre ce promitea în 2014: „Nu am încălcat niciun principiu”
0
Iată noul Comitet Executiv al FRF! Nicolescu nu a avut nicio șansă în fața rivalilor din Superligă
6
Alegeri la FRF » Răzvan Burleanu a câștigat cu un scor zdrobitor: „Cine este măscăriciul acesta?” + Toate rezultatele
56
Știri din fotbal internațional
Barcelona vrea să scadă suma de transfer a lui Bastoni » Trei jucători sunt propuși la schimb echipei lui Chivu!
0
Fostul antrenor al lui Răzvan Marin a fost demis » Fără victorie și numai patru puncte în ultimele 100 de zile!
0
Numele celebru din fotbal care l-a descoperit pe Federico Valverde: „După zece minute am văzut ce fotbalist este”
0
Guvernul britanic se pregătește să-l sancționeze pe Abramovich, fostul proprietar al lui Chelsea
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
9
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Un remorcher s-a scufundat în Portul Midia din Constanța, după ce ar fi ...
Libertatea
Economistul american care a prezis criza din 2008 avertizează: „Urmează un ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Kremlinul îi sugerează lui Donald Trump să impună sancțiuni împotriva UE ...
Libertatea
Cine vorbeste , marişel din racşuni care plingea de fericire ca a batut clona pe slabii aia din israel (bineinteles ajutati de arbitri) :))))
DOMNULE MIRIUTA CUM SE FACE CA SINTETI ASA DE AMATORI? UNA ZICI SI ALTA FACI CHIAR ASA MAI CEVA CA PROSTITUATELE. CE CLUB DE AMATORI CARE NU ARE NICI O TREABA CU PERFORMANTA SI FOTBALUL. MIE SCIRBA DE VOI DELA NEGOITA PINA LA ULTIMUL OM DIN CARICATURA AIA PE CARE VOI O NUMITI CLUB DE FOTBAL AMATORI DINAMO! SINTETI NISTE AMATORI ADICA NU PUTETI SA ADUCETI 10 TINERI LA CLUB, MA REFER LA JUCATORI TINERI AMBITIOSI CARE VOR SA DEA TOTUL PTR CLUB NU LA REBUTURI PE CARE LE ATI IMPRUMUTAT SI ACUM VRETI SA-I ADUCETI INAPOI CU JAPCA (EU DACA AS FI IN LOCUL LOR *** CU DINAMO AL VOSTRU CU TOT ) SINTETI NISTE AMATORI DACA AS AVEA O PUTERE AS FACE IN ASA FEL SA NUMAI VINA NIMENI LA MECIURI CA SA NU VA MAI BATETI JOC DE OAMENI. SA DATI FALIMENT CA ORICUM NU AJUTATI CU NIMIC CLUBUL DINAMO. CONCLUZIILE TRGETILE SINGURI. SPER SA DATI FALIMENT. MAI BINE FARA ECHIPA DECIT CU UNA DE ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Miriuta ne-a convins, este un mare antrenor si caracter. La Medias va sta ultimul lui meci la Dinamo !
*** gura mare!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
cna,reclamat site. wtf? ha ha ha. cum bah sa vrei sa reclami la cna un site? wtf? ha ha ha. si acuma rad cu pofta cand te vad.
'' oricum,de acuma cand te prin '' exact asa spuneam si eu
da, a semnalizat si si-a lasat semnatura
'' stiu ca dac citesti prima pagina '' dac , roman , hun , tatar ???
ironie? asta este gluma anului. tu nici nu stii sa citesti ce scrie aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/ dar vorbesti de ironie? cum bah sa reclami la cna un site de internet? wtf? cat de limitat sa fii? oricum,de acuma cand te prin,tiberiu iq 33,o sa arat la toi cat de prost esti.
tu razi ca prostul singur de ce iti aduci aminte ....tu esti de rasul site-ului ....toti rad de tine ....si stelistii si dinamovistii ..pana si ala de la iasi facea misto de tine
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.