Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Selecționerul Columbiei a găsit cauzele eliminării: „Pentru asta plătim prețul”
0
Romario a început să înjure când a vorbit despre fotbalistul Braziliei: „Nu-mi pasă că e tânăr”
4
Selecționerul Elveției: „Vreți să vă spun planul cu care am câștigat? Nu cred că vreți”
0
Alvaro Arbeloa a fost prezentat oficial de noul club
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
31
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Unde au stat Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru la poza de grup cu liderii ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Podul de 500.000.000 de euro de la Brăila intră în reparații din nou, până ...
Libertatea
Iarta-ma ca-mi permit dar ai o exprimare deficitara. "reprezinta tot acele 3 puncte". Aceasta expresie poate fi inteleasa gresit de un user care nu te cunoaste, nu-ti cunoaste stilul =))) Puteai spune simplu "acele 3 puncte inseamna totul pentru dinamo". Cand spui "reprezinta tot acele 3 pct" poti intelege ca meciul e la fel de important pentru dinamo pe cat e de important pt gaz, ceea ce ar fi fals dupa logica ta, no ? =))))) Inca o data imi cer scuze ca mi-am permis , si acum ca sa ramanem prieteni , cum spui tu ? "steaua bucuresti campioana lumii esti "? =))))))))))))))))))))
Prostalaule , acumA :)) si intotdeauna , conteaza orice punct !
S-a reinventat..daca esti atent la comentarii il descoperi...idiotii nu dispar...se reinventeaza..
valyomida strikes back. gaz metan medias nu are nevoie de puncte multe in sezonul regulat,ei in playoff au nevoie de puncte. 3 puncte in plus sau in minus pentru gaz metan medias,nu conteaza acuma,dar pentru dinamo aka rusinea romaniei reprzinta tot acele 3 puncte.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
:))) Citez o parte din comentariul lui de pe articolul cu Iordanescu jr. "Hai sa fim seriosi, cei de la Astra sunt niste penibili, cum naiba sa faci 2-3 puncte in 6 etape".." Tas trebuie sa le dea 2 puncte celor de la Astra, dar probabil o le dea punctele cand nu o sa mai conteze, acumA cu 5 puncte fatza de rinamo si nu cu 3, parca eram mai linistit, dar asa, Astra pierde etapa viitoare si Dinamo face blat cu Medias si voila"..."repet, de ce naiba Astra a facut doar 2 puncte in 6 etape ?".... Deci, randomm aka imperator aka prostul gesepeului, ne da de inteles ca : Astra pierde intentionat puncte ca sa-i ajunga Dinamo , iar Medias o sa faca blat cu Dinamo ca sa retrogradeze :)))))))
ba inseamna,citeste aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/
Cei 4 straini stiu si ei ca FC FCSB nu e Steaua
Toate bune! Ole, ola, FCSB nu mai inseamna Steaua! Hei, hei!
fcsb v-a krapa :))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.