Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Selecționerul Columbiei a găsit cauzele eliminării: „Pentru asta plătim prețul”
0
Romario a început să înjure când a vorbit despre fotbalistul Braziliei: „Nu-mi pasă că e tânăr”
4
Selecționerul Elveției: „Vreți să vă spun planul cu care am câștigat? Nu cred că vreți”
0
Alvaro Arbeloa a fost prezentat oficial de noul club
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
31
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Unde au stat Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru la poza de grup cu liderii ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Podul de 500.000.000 de euro de la Brăila intră în reparații din nou, până ...
Libertatea
*** gura mare!:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
pai toata existenta ta este la misto,dar commentul ala a fost serios. tu chiar ai crezut ca poti reclama la cna un site de internet. wtf? tiberiu iq 33 strikes back. bah,de atatea ori ai dovedit ca esti prost de ce te umilesti in continuare pe gsp? acuma vorbesc sincer,chiar imi este mila de tine. cum bah sa intrii pe gsp in fiecare zi stiind ca esti bataia de joc a userilor de aici? wtF? ce viata trista aia,nu ai familie,nu ai viata sociala.
bai prostule ..ti-am zis ca era la misto ..dar ce sa intelegi tu ....ai cautat pe net ce inseamna CNA ??? de unde sa stii tu *** ce insemna CNA ....credeai ca este C.A.P , ZOOTEHNIE :)))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
cna,reclamat site. wtf? ha ha ha. cum bah sa vrei sa reclami la cna un site? wtf? ha ha ha. si acuma rad cu pofta cand te vad.
tiberiu iq 33,tu ai vrut sa reclami la cna un site de pe net. de aia toti iti spun ca ai un iq extrem, de mic. asta este dovada suprema.
'' oricum,de acuma cand te prin '' exact asa spuneam si eu
da, a semnalizat si si-a lasat semnatura
'' stiu ca dac citesti prima pagina '' dac , roman , hun , tatar ???
ironie? asta este gluma anului. tu nici nu stii sa citesti ce scrie aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/ dar vorbesti de ironie? cum bah sa reclami la cna un site de internet? wtf? cat de limitat sa fii? oricum,de acuma cand te prin,tiberiu iq 33,o sa arat la toi cat de prost esti.
tu razi ca prostul singur de ce iti aduci aminte ....tu esti de rasul site-ului ....toti rad de tine ....si stelistii si dinamovistii ..pana si ala de la iasi facea misto de tine
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.