Știri din fotbal internațional
Australia - Turcia, în Grupa D la Campionatul Mondial » Aici am fi putut fi noi: echipele probabile + cote
0
Brazilia - Maroc, primul șoc al Campionatului Mondial » Prima ocazie vine în minutul 6!
0
Stelea a ținut să-l contrazică în direct pe Răducioiu, după primul rezultat-șoc de la Mondial
0
Qatar - Elveția » Prima MARE SURPRIZĂ a Mondialului! Lovitură în minutul 90+5
6
Lifestyle
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
2
I l-a aruncat în cap lui Beckham! Reporterul GSP era la 3 metri distanță și a surprins întreaga scenă ciudată, la SUA - Paraguay
3
Toți o țin minte cu telefonul în decolteu, iar acum s-a întors după 16 ani! Larissa Riquelme, apariție de nerecunoscut la SUA - Paraguay
0
Acordul SUA-Iran va fi semnat duminică și Strâmtoarea Ormuz va fi deschisă ...
Libertatea
Istoria fascinantă a fotbalului. De la lupte violente pe maidane, la un ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
O țară din Europa face referendum pentru plafonarea numărului populației. ...
Libertatea
Nu te certa niciodata cu oamenii prosti. Te vor trage in jos la nivelul lor si te vor bate cu experienta. Ieri ce hotie am vazut la cfr ,rar m-ai vezi asa ceva ! Frustrarea atinge cote maxime !
Felicitari ba ciobane ! Esti mare ce sa mai...Ai bagat mina adinc in buzunar si ai stiut ce sa cumperi de data asta . Acum ca ai venit si la putere alaturi ceilalti doi stelemisti, crin si ponta probabil ca o sa domini campionatul citiva ani de zile mai ales ca prietenii lui paszkani sau autodefiintat singuri ! Felicitari si bucurestenilor stelisti !
ieri aveati cam acelasi mod de gandire cand erati acuzati pt golul anulat ceahlaului. erati toti intr-o veselie cu aceiasi replica"sa castigam toate meciurile asa". mai ales "tehnologie.superioara" ala, cred ca zis-o de 4 ori
Nu, despre voi spune tot, că sunteți bolnavi, cum se află Steaua pe primul loc cu dați în boala blatismului !
e mizerabil doar sa gandesti asa....spune tot despre tine
Mi-e nu îmi este rușine deloc. Sper să cîștigăm 10 campionate numai blatate !
cu Gigi in parlament o sa avem circ si mai mare de-acum inainte, nu doar la GSP ci si in politica!!! N-o sa-i mai ajunga nimeni cu prajina la nas!!! :D Acum ca are imunitate, a scapat si de grija DNA-ului.
ma dinamovistilor, atata frustrare ce ati acumulat in voi...ioooi...
Un meci slabut al Stelei, insa unul foarte slab al Astrei, echipa ce consider ca nu merita locul 2. Acolo ar trebui sa se afle Pandurii din Tg Jiu sau Vaslui. Per ansamblu, Steaua a meritat victoria, iar diferenta de valoare, ca si de experienta, si-a spus cuvantul.
Nu te mai lega de oițe mucosule, că dacă n-ar fi ele , câinii ar muri de foame, n-ar mai mânca ”măslinele” lăsate în urma turmei :))) Poftă bună amărâtule, mi-e milă de tine, ești și prost, ai și râie și purici și faci și parvoviroză ori de câte ori câștigă STEAUA ! Adică mai mereu :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.