Comentarii (24)
andystar
andystar  •  11 Decembrie 2012, 01:20
Postat de bluearth pe 10 Decembrie 2012, 23:28

e mizerabil doar sa gandesti asa....spune tot despre tine

Nu te certa niciodata cu oamenii prosti. Te vor trage in jos la nivelul lor si te vor bate cu experienta. Ieri ce hotie am vazut la cfr ,rar m-ai vezi asa ceva ! Frustrarea atinge cote maxime !

zona_lipscani
zona_lipscani  •  11 Decembrie 2012, 00:58

Felicitari ba ciobane ! Esti mare ce sa mai...Ai bagat mina adinc in buzunar si ai stiut ce sa cumperi de data asta . Acum ca ai venit si la putere alaturi ceilalti doi stelemisti, crin si ponta probabil ca o sa domini campionatul citiva ani de zile mai ales ca prietenii lui paszkani sau autodefiintat singuri ! Felicitari si bucurestenilor stelisti !

stefansb
stefansb  •  10 Decembrie 2012, 23:50

ieri aveati cam acelasi mod de gandire cand erati acuzati pt golul anulat ceahlaului. erati toti intr-o veselie cu aceiasi replica"sa castigam toate meciurile asa". mai ales "tehnologie.superioara" ala, cred ca zis-o de 4 ori

Imperator
Imperator  •  10 Decembrie 2012, 23:38

Nu, despre voi spune tot, că sunteți bolnavi, cum se află Steaua pe primul loc cu dați în boala blatismului !

bluearth
bluearth  •  10 Decembrie 2012, 23:28
Postat de Imperator pe 10 Decembrie 2012, 23:08

Mi-e nu îmi este rușine deloc. Sper să cîștigăm 10 campionate numai blatate !

Imperator
Imperator  •  10 Decembrie 2012, 23:08
Postat de dinamofan1 pe 10 Decembrie 2012, 22:44

s-a intors ciobanul cu blaturile .rusine oilor

Mi-e nu îmi este rușine deloc. Sper să cîștigăm 10 campionate numai blatate !

merace
merace  •  10 Decembrie 2012, 23:03

cu Gigi in parlament o sa avem circ si mai mare de-acum inainte, nu doar la GSP ci si in politica!!! N-o sa-i mai ajunga nimeni cu prajina la nas!!! :D Acum ca are imunitate, a scapat si de grija DNA-ului.

brutusp
brutusp  •  10 Decembrie 2012, 22:52

ma dinamovistilor, atata frustrare ce ati acumulat in voi...ioooi...

rocknroll
rocknroll  •  10 Decembrie 2012, 22:51

Un meci slabut al Stelei, insa unul foarte slab al Astrei, echipa ce consider ca nu merita locul 2. Acolo ar trebui sa se afle Pandurii din Tg Jiu sau Vaslui. Per ansamblu, Steaua a meritat victoria, iar diferenta de valoare, ca si de experienta, si-a spus cuvantul.

ghandalf
ghandalf  •  10 Decembrie 2012, 22:49
Postat de dinamofan1 pe 10 Decembrie 2012, 22:44

s-a intors ciobanul cu blaturile .rusine oilor

Nu te mai lega de oițe mucosule, că dacă n-ar fi ele , câinii ar muri de foame, n-ar mai mânca ”măslinele” lăsate în urma turmei :))) Poftă bună amărâtule, mi-e milă de tine, ești și prost, ai și râie și purici și faci și parvoviroză ori de câte ori câștigă STEAUA ! Adică mai mereu :)))

• 1
  • 2
  • 3
Comentează