Alte știri din fotbal
Cum au fost păcăliți suporterii români la meciul cu Turcia » Gafa organizatorilor de care bișnițarii au profitat imediat
0
Ioan Ovidiu Sabău a identificat înlocuitorul ideal pentru Mircea Lucescu: „Suficientă experiență și valoare”
2
România U19 - Irlande de Nord U19, meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European
0
„M-a scuipat și m-a înjurat!” » Conflict violent cu o legendă a fotbalului mondial: „Mi-a dat un pumn de a trebuit să fac raze”
0
Știri din fotbal internațional
Senegal a luat decizia » Va purta un tricou cu două stele în ciuda deciziei CAF
0
Apelul Peluzei Nord pentru fanii echipei lui Cristi Chivu: „Singuri împotriva tuturor pentru a trece prin furtună!”
0
Kylian Mbappe, în pragul rezilierii contractului de 14 milioane de euro anual
0
Se anunță o lovitură fără precedent în Premier League » Scenariul care poate dinamita calculele pentru titlu!
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Consilieră relațională, despre sentimentele masculine: „În mintea multor ...
Libertatea
O rachetă Flamingo ucraineană a lovit o fabrică de explozibili la 750 km în ...
Adevărul
Ce ar trebui să știe bărbații despre sănătatea femeilor: „Ele cred că o iau ...
GSP SPECIAL
Preț miei Paște 2026. Cât costă kilogramul de carne de miel în supermarket? ...
Libertatea
Băi șmotrule, ce valoare au afirmațiile vasileascăi în condițiile în care csu clona este un club privat, adică un SA având ca acționari persoane fizice?? Mai pe românește, ce treabă are coada *** cu ștampila primăriei?????
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Asta este rezultatul la ce a facut Olguta ,adica o echipa nascuta din interese politice de moment care este ca un adevarat balon de sapun si care nu poate avea viata lunga !!
clona cui? http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/FC+Universitatea+Craiova+intrat+in+faliment+Miercuri+definitiva ...echipa lui mititelu nu mai exista despre ***
Bai desteptule...aici e vorba de o clona odioasa,nu despre UNIVERSITATEA. Nu intereseaza pe nimeni ce se intampla cu clona...***
Doar cu mapn-ul nu vrea sa se inteleaga, pentru aia nu are bani
Dar de ce nu anuntati ca vrea sa cumpere si viitorul stadion din Craiova? omul chiar vrea sa investeasca asa cum a facut si la Giurgiu si cum va face si pe la Dinamo si cine stie daca e lasat in pace poate ajunge si pe la Cluj..cumpara tot
Primarul Craiovei dezminte zvonurile legate de o eventuală intrare în insolvenţă a Universităţii Craiova. “CS Universitatea Craiova NU intră în insolvență. O echipă care nu are datorii, ci doar întârzieri de două săptămâni la plăți, nici nu poate intra în insolvență. Știu că e pană de știri, fiindcă e pauză în campionat, dar vă rugăm să așteptați vești comunicate oficial, după sărbători. Mulțumim și un an bun tuturor celor interesați de fenomenul fotbalistic din Bănie!”, a declarat primarul Craiovei.
de cand craiova are jucatori la solduri? solduri sunt ce are becali la fcsb...! cand netoiu a facut acelasi lucru si a luat jucatori de la craiova sareati de fund in sus...acum e ok ca ia becali si fcsb...! solduri auzi..:)
Echipa pripasilor e luata ca obiectiv doar de desculti,accademicianul de poarta alba face achizitii si din alte galaxii,urmeaza si altele.
cine mai crede in ce zice bigi gecali se insala amarnic...eu pe mincinosul asta nu o sa-l mai cred ... a anuntat cu surle si trambite,ca face ... ca drege ... un mare mincinos , patronul Stelei.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.