Alte știri din fotbal
Antrenor surpriză la Hermannstadt și doar 20 de jucători în lot cu o săptămână înainte de startul în Liga 2
0
Istvan Kovacs revine de la Mondial direct cu primul derby al sezonului în Superligă
4
Vândut de Rapid, Andrei Borza admite: „Decât să merg la o echipă mare și să stau pe bancă...”
9
De asta a acceptat Rapid doar două milioane de euro pe Andrei Borza
8
Știri din fotbal internațional
Soția lui Andrei Ivan a încins Instagramul din Vietnam. Apariția provocatoare care a atras toate privirile
0
Înainte să se facă de râs cu Auda, Târnovanu a râs de alți portari: „Ăia n-au mâini”
0
Fost campion mondial, în centrul unui scandal monstru! A fost amenințat cu moartea sau e doar „o campanie murdară”?
0
Încă un vicecampion mondial s-ar retrage! » „Nu știu dacă pot continua. Va fi foarte greu să mențin nivelul”
0
Lifestyle
Ce au furat hoții din locuința Wandei Nara: „Direct în dormitor, șocul vieții mele!”
3
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul care l-a dat României pe Ivan Patzaichin
3
Haaland și-a sărbătorit a 26-a aniversare pe iaht, alături de Isabel: „Viața s-a schimbat și îmi place!”
1
A făcut striptease pentru Mutu, acum a pozat goală la cârma unui iaht: „Inima mea”
1
Șoferii din București și Ilfov, discriminați de asigurători la polițele ...
Libertatea
AI va distruge omenirea? Care este principalul pericol dezvăluit de ...
Adevărul
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul ...
GSP SPECIAL
Motorina standard se apropie de 10 lei/l, vineri, 24 iulie 2026. Cât costă ...
Libertatea
De Alcenat și de Guilherme chiar mi-ar părea rău...măcar să-i văd cum joacă după o pregătire de iarnă cu Neubert și dacă nici atunci nu sunt ok, să plece în vară... La Petrolul jucau bine, mă îndoiesc că ar fi dat amnezia în ei, ci mai degrabă i-a afectat „priceperea” maestrului Ră2
Astra,"mare rivala" ?! :)) ...pe zi ce trece tot mai penibili
hahaha Astra n-are bani sa isi plateasca propriii jucatori cum sa mai plateasca si tepele luate de jiji? ziaristi facuti la xerox scrieti orice pt clicuri! orice absolut orice! bravo aveti si 7 comenturi.. probabil vi le-ati dat voi pe jumate :)) sunteti mai tari ca postacii psd/pdl :))))
Iarta-i, e vacanta si n-au ce sa scrie! :)
mai luati o pauza cu rcsb,nu cu steaua....va rog!!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Sa recapitulam ,Sumudica : "Sunt jucatori buni, pe care cu siguranta si i-ar dori orice antrenor"..In viziunea gesepistilor asta inseamna ca Astra a facut oferta?! :)))) Bine maaaaa !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Cine a scris titlul este certat cu gramatica...dar cum suntem pe ghesepe, e ceva normal....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.