LIGA 1  ·  TRANSFER

4 steliști, aproape să semneze cu o mare rivală: "Orice antrenor și i-ar dori"

Luni, 28 Decembrie 2015, 20:58

Alcenat, Guilherme, Tahar și Tade au fost anunțați de Gigi Becali că nu vor mai intra în vederile antrenorului Laurențiu Reghecampf și că sînt liberi să-și caute echipă.

O ofertă a venit deja de la Astra, liderul Ligii 1. Marius Șumudică, tehnicianul giurgiuvenilor, s-a declarat încîntat de un eventual transfer al celor patru fotbaliști. De menționat este faptul că Tade nu mai poate juca anul acesta decît la CFR Cluj.

"Sînt jucători buni, pe care cu siguranță și i-ar dori orice antrenor", a spus Marius Șumudică la Pro tv.

"Să răspund celor care dădeau ca și făcute 3, 4, 5 transferuri de la noi la Steaua: nu e ușor să plece jucători de la Astra. Adică, vezi Doamne, pun eu un milion pe masă, două milioane și iau ce vreau de la Astra. Nu-i așa ușor să iei jucători de la Astra! La vară dacă ratăm locurile de Ligă nu am nici o problemă să-i las pe Alibec și De Amorim la Steaua! Pot să plece jucători chiar la rivale"Șumudică a vorbit și de jucătorii doriți de Gigi Becali la Steaua”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (9)

klopp  •  29 Decembrie 2015, 18:14

De Alcenat și de Guilherme chiar mi-ar părea rău...măcar să-i văd cum joacă după o pregătire de iarnă cu Neubert și dacă nici atunci nu sunt ok, să plece în vară... La Petrolul jucau bine, mă îndoiesc că ar fi dat amnezia în ei, ci mai degrabă i-a afectat „priceperea” maestrului Ră2

gabonne1982  •  29 Decembrie 2015, 10:03

Astra,"mare rivala" ?! :)) ...pe zi ce trece tot mai penibili

turbozero  •  28 Decembrie 2015, 23:05

hahaha Astra n-are bani sa isi plateasca propriii jucatori cum sa mai plateasca si tepele luate de jiji? ziaristi facuti la xerox scrieti orice pt clicuri! orice absolut orice! bravo aveti si 7 comenturi.. probabil vi le-ati dat voi pe jumate :)) sunteti mai tari ca postacii psd/pdl :))))

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1