Alte știri din fotbal
Campionul cu Dinamo a ales: echipa lui Kopic sau echipa lui Nuno Campos?
0
U Cluj l-a găsit pe înlocuitorul lui Coubiș » Vine din Italia și are 26 de meciuri în Serie A
0
A numit pozițiile deficitare ale Craiovei, după ce Coelho a cerut întăriri: „Dar să intre direct!”
0
Pleacă Alexandru Musi? » Răspunsul lui Nuno Campos
0
Știri din fotbal internațional
Tragerea la sorți a fazei ligii din Europa League » Cum arată urnele
0
Universitatea Craiova își află azi adversarele din Conference League » Varianta cu granzi din Anglia, Spania și Italia
10
Procesul din tei! Uli Hoeness, în banca acuzațiilor dintr-un motiv bizar
0
Al doilea jucător transferat oficial pe axa Manchester City - Tottenham
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
6
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
3
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
0
Val de indignare pe pagina de Facebook a președintelui Nicușor Dan, după ...
Libertatea
Tensiuni energetice la nivel înalt: Norvegia acuză UE de ipocrizie în ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
„Cât de stupizi să fim?” Generalul (r) Dorin Toma și Liviu Pleșa, ...
Libertatea
dati biletele incoace rapidistiilor ca umplem noi stadionul dak nu sunteti in stare
hai dinamo!,desi as executa conducerea!
Romania are doar echipe mici....
Sa iei bilet de azi ca sa-i porti grija, sau sa-l iei cu o zi inaintea meciului, ca un om cu scaun la cap! se zgarie mioarele barsane, pe lana:))
Care Derby?
Care pu/la mea Steaua???noi am auzit decat de CCA BUCURESTI !!! Atunci aveati echipa,acum aveti oi:)
Si 1000 mi se pare mult...NIMENI LA STADION! BAA PANA NU PLEACA BORCEAA! NIMENI LA STADION!
Pt Iubita (tuturor) lasa tu Steaua ca nu s-a ridicat pe spatele echipei Rapid,copilas cand Steaua lupta in Europa,tu erai mititica sau deloc.Urmareste echipa ta de suflet.
La preturile astea,badea s-o cheme pe ma-sa si pe toti mortii lui la meci.
Sa dau si bani ca sa ma uit la sportul asta pentru inculti? NICIODATA! Fotbalul este un sport pentru oameni josnici, lipsiti de inteligenta, care nu pot intelege reguli ceva mai complicate din alte sporturi net superioare. Sper sa jucati cu stadionul gol meciul vostru de doi lei.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.