Comentarii (45)
panconecaca2
panconecaca2  •  15 Septembrie 2011, 18:38
Postat de iubita pe 15 Septembrie 2011, 17:40

Steaua exista pentru ca asa au vrut comunistii, mai bine o echipa mica, adica Rapid cu mai putini fani, dar adevarati. Voi aveti multi si "prosti" care tin cu steaua ca asa e la moda sau ca asa tin prietenii, din suflet insa o fac putini. Mandriti-va ca ati ajuns sus, dar nu uitati ca nu prin fotbal.

Supercorect!!!!!!! Asa-i si in Spania de exemplu....toata pulimea tine cu Barca si Real.....si doar o mana de suflete alese .....barbati adevarati simpatizeaza cu ....Hercules Alicante ...de exemplu........intr-adevar ..ei sunt cei mai castigati...ferice de ei:))))))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  15 Septembrie 2011, 18:36

Ciorrrile din triaj s-au obisnuit sa se bage peste tot, cu toate greselile lor de ortografie, cu toate inadvertentele si lacunele, cu toata lipsa de educatie si cultura. Ar trebui sa va aduceti aminte cine sinteti. Din nefericire, de cind apare Jiji la TV a devenit normal sa deschida si ei gura pt. ca valori nu mai exista! Ar trebui ca visinii sa intre in teren si acum cu secera si ciocanul pe piept ca nici la capitolul memorie nu stau bine. Cit despre meci, pfff. Sa intre Nae Badea fundas central!

ultrastei1998
ultrastei1998  •  15 Septembrie 2011, 18:34
Postat de fann_liverpool pe 15 Septembrie 2011, 18:31

radeati de Steaua ca nu s-au vandut toate biletele la meciul cu Schalke, dar voi nu sunteti nici 1000 =))

Esti retardat! Meciul e duminica seara! Azi este joi. Oricum v-ati prezentat frumos la Medias sambata seara pe vreme superba! ;) Foto cu celebra peluza nord steaua: goo.gl/mvKTk (copy/paste in browser) (22 numarati)

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  15 Septembrie 2011, 18:32

Ce vremuri am ajuns...

fann_liverpool
fann_liverpool  •  15 Septembrie 2011, 18:31

radeati de Steaua ca nu s-au vandut toate biletele la meciul cu Schalke, dar voi nu sunteti nici 1000 =))

sylar_1923
sylar_1923  •  15 Septembrie 2011, 18:20
Postat de sylar_1923 pe 15 Septembrie 2011, 18:19

gsp sunt penibili. Mereu cand e un meci important, trebuie sa faca ei caz ca s-au vandut "doar o mie de bilete". Pai logic ca s-au vandut "doar o mie de bilete". Trebuia la un moment dat sa se ajunga si la cifra asta. Eu cred ca gsp asteapta de fiecare data sa se ajunga la o mie de bilete, ca sa faca articol ca s-au vandut putine bilete, si apoi (ca de fiecare data), pana in ziua meciului se vand toate biletele. Cum puteti fratilor sa faceti un astfel de articol cand Rapid abia azi joaca in Europa League. Meciul cu Dinamo e DUMINICA !!!! @iubita: iti dau perfecta dreptate. Citez un banner care l-au afisat Rapidistii la un meci cu Dinamo: "Nu e derby pentru noi, doar

"Nu e derby pentru noi, doar ne batem joc de voi". FORZA RAPID DISEARA !!! RESTUL SA FACA CE POT !

sylar_1923
sylar_1923  •  15 Septembrie 2011, 18:19

Steaua exista pentru ca asa au vrut comunistii, mai bine o echipa mica, adica Rapid cu mai putini fani, dar adevarati. Voi aveti multi si "prosti" care tin cu steaua ca asa e la moda sau ca asa tin prietenii, din suflet insa o fac putini. Mandriti-va ca ati ajuns sus, dar nu uitati ca nu prin fotbal.

gsp sunt penibili. Mereu cand e un meci important, trebuie sa faca ei caz ca s-au vandut "doar o mie de bilete". Pai logic ca s-au vandut "doar o mie de bilete". Trebuia la un moment dat sa se ajunga si la cifra asta. Eu cred ca gsp asteapta de fiecare data sa se ajunga la o mie de bilete, ca sa faca articol ca s-au vandut putine bilete, si apoi (ca de fiecare data), pana in ziua meciului se vand toate biletele. Cum puteti fratilor sa faceti un astfel de articol cand Rapid abia azi joaca in Europa League. Meciul cu Dinamo e DUMINICA !!!! @iubita: iti dau perfecta dreptate. Citez un banner care l-au afisat Rapidistii la un meci cu Dinamo: "Nu e derby pentru noi, doar

vali12
vali12  •  15 Septembrie 2011, 18:00

care derby?

hardstuffrealm
hardstuffrealm  •  15 Septembrie 2011, 17:47

Nu stiu daca s-a zis deja, dar din ailea 1 000, 600 erau bilete luate de rapidisti si 400 la oficiala :)) E buna, nu-i asa!

cubdegheata
cubdegheata  •  15 Septembrie 2011, 17:47

Nu cumva dupa 89 tot Steaua a facut cele mai mari performante interne si internationale? visezi numai comunisti..oricum eu nu ma mandresc cu cupa campionilor ci cu o semifinala de cupa europeana si nu ca v-am eliminat pe voi..pur si simplu este o performanta mare si o mandrie sa joci o semifinala de cupa europeana..nu ma mandrec cu Hagi sau Balint..sau cu supercupa aia a europei ci cu Dica sau Radoi..poate chiar si Banel..care prin golul lui a dus Steaua in semifinala aia. Rapid poate fi o echipa mare in europa pe viitor dar poate pe alt stadion sau cu alt patron..altfel e greu..pentru mine nu conteaza liga 1 ci performantele europene..asta arata cine esti..nu in liga 1 precum Dinamo...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează