Comentarii (112)
unchiul_cutzupar
unchiul_cutzupar  •  04 Martie 2015, 10:27
Postat de radd1cal pe 04 Martie 2015, 10:24

Acu daca ne-ai rugat, ce sa zic, nu mai comentam, gata. Cand avem voie sa comentam iar, mai lasa un mesaj d-asta, sa nu cumva sa facem vreo eroare si sa incalcam ce ai spus.

Amice, gigistii nu trebuie bagati in seama!!

juliusmad
juliusmad  •  04 Martie 2015, 10:26
Postat de mariuss72 pe 04 Martie 2015, 10:20

Lasa-l tu pe negoita, uite ca scoate clubul din insolventa, ciobanul tau a facut cumva si v-a pierdut identitatea si palmaresul. Ce te mai bucurai tu, ce ne mai spuneai insolventi, poate nu stiai dar "karma is a bitch". Faci misto de altii dar argumentele tale nu's pe nicaieri.

mariusica, ca de obicei, ma confunzi. cand am folosit eu cuvantul "insolventi" cand am vorbit de dinamo?? aveam o "convorbire" (ghilimelele sunt necesare cand e vorba de gutza sau lapusneanu) cu gutza. nu ii tine partea, e un mameluc.

unchiul_cutzupar
unchiul_cutzupar  •  04 Martie 2015, 10:26
Postat de edy_a. pe 04 Martie 2015, 10:23

Ei, ce ziceți de chestia asta cu 5.000 € de "cîine" pentru două victorii ale lui Dinamo în următoarele două partide? Așa-i că sună promițător?

Eu nu cred pana nu vad.

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Martie 2015, 10:24
Postat de mariuss72 pe 04 Martie 2015, 10:20

Lasa-l tu pe negoita, uite ca scoate clubul din insolventa, ciobanul tau a facut cumva si v-a pierdut identitatea si palmaresul. Ce te mai bucurai tu, ce ne mai spuneai insolventi, poate nu stiai dar "karma is a bitch". Faci misto de altii dar argumentele tale nu's pe nicaieri.

ce argumente ? i-am raspuns ironic la un comentariu si desi a trecut o ora si jumatate de atunci, tot nu a inteles :)

radd1cal
radd1cal  •  04 Martie 2015, 10:24
Postat de mitroi2008 pe 04 Martie 2015, 10:19

Rog toti stelistii sa nu mai comenteze topic-uri dedicate echipelor in insolventa si excluse din Europa, care nu dau niciun jucator echipei nationale si care au fost eliminate din Cupa Romaniei de echipe din esalonul secund! Este sub demnitatea noastra sa ironizam suporterii unui club amarat, care in urma cu o luna era luat la misto de niste tineri danezi, multi dintre care nu aveau nici permis de conducere.

Acu daca ne-ai rugat, ce sa zic, nu mai comentam, gata. Cand avem voie sa comentam iar, mai lasa un mesaj d-asta, sa nu cumva sa facem vreo eroare si sa incalcam ce ai spus.

edy_a.
edy_a.  •  04 Martie 2015, 10:23

Ei, ce ziceți de chestia asta cu 5.000 € de "cîine" pentru două victorii ale lui Dinamo în următoarele două partide? Așa-i că sună promițător?

mariuss72
mariuss72  •  04 Martie 2015, 10:22
Postat de mitroi2008 pe 04 Martie 2015, 10:19

Rog toti stelistii sa nu mai comenteze topic-uri dedicate echipelor in insolventa si excluse din Europa, care nu dau niciun jucator echipei nationale si care au fost eliminate din Cupa Romaniei de echipe din esalonul secund! Este sub demnitatea noastra sa ironizam suporterii unui club amarat, care in urma cu o luna era luat la misto de niste tineri danezi, multi dintre care nu aveau nici permis de conducere.

Bai khoi, ce faci khoi, ce-i cu mitroi intre noi? :))))

mariuss72
mariuss72  •  04 Martie 2015, 10:20
Postat de juliusmad pe 04 Martie 2015, 10:15

doar stii ca nu ai voie sa comentezi decat ce ii convine lui gutza. cand ramane fara argumente (nu le-a avut niciodata ;) )ncearca sa jigneasca dar si jignirile lui sunt schioape. l-am invitat elegant sa cante la alta masa. sa se duca sa cante la masa lui negoita doar a vazut ce prime da, poate ii da si lui un sandwich.

gutza23
gutza23  •  04 Martie 2015, 10:20
Postat de juliusmad pe 04 Martie 2015, 10:15

doar stii ca nu ai voie sa comentezi decat ce ii convine lui gutza. cand ramane fara argumente (nu le-a avut niciodata ;) )ncearca sa jigneasca dar si jignirile lui sunt schioape. l-am invitat elegant sa cante la alta masa. sa se duca sa cante la masa lui negoita doar a vazut ce prime da, poate ii da si lui un sandwich.

dupa cum am mai zis,o sa o repet pt ultima oara ESTI UN COPIL R.E.T.A.R.D SI LIMITAT

mitroi2008
mitroi2008  •  04 Martie 2015, 10:19

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 12
Comentează