Alte știri din fotbal
Cornel Șfaițer, declarații de ultima oră despre situația dramatică de la Poli Iași: „Toată conducerea actuală este dispusă să predea ștafeta”
0
Filipe Coelho a venit în fața jurnaliștilor după eșecul usturător cu Farul: „Mă cunoașteți deja”
0
Avertisment dur pentru Daniel Paraschiv: „Să nu ajungă ca Tavi Popescu!”
0
Dani Coman iese în față după tirada lui Bogdan Andone: „Arbitrii să nu uite un lucru!” » A mers în vestiar și dezvăluie: „Și-au pierdut încrederea”
0
Știri din fotbal internațional
Ianis Hagi, „dublă” în Cupa Turciei! Alanyaspor a urcat pe primul loc
1
Jude Bellingham i-a șocat pe fani cu ultima fotografie publicată: „Viața merge mai departe”
0
Ruben Albes, spaniolul adus în România de Anamaria Prodan, a semnat cu noua echipă
0
Un antrenor român, protagonistul unui moment istoric » A treia oară când clubul realizează această performanță
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Ce tablouri a pictat Ion Nicola, românul care schimba mesaje cu infractorul ...
Libertatea
La ce temperatură să setezi centrala dimineța, când pleci de acasă
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
Un român a pierdut 6.700 de euro și un Audi A6, după ce le-a spus ...
Libertatea
Nu mai faceti pe victimele cu acel 3-0 ca nu rezolvati nimic. Decizia a fost corecta si ar trebui sa fie irevocabila. Poate ca de mila azi Tudor va dat pomana. Nu?
Nu Tudor este vinovatul # 1 ci cel care face delegarile ptr. ca cred eu ele vin si cu instructiuni clare mai ales ca acest arbitru vine dupa o suspendare nu-si permitea o alta perla fara sustinere. Asa ca stimabile Lupescu vezi ca se prea poate sa ajungi sa faci delegarile de la mititica. Intr-o tara civilizata si cu o justitie care functioneaza asemenea manevre nu au reusita. Nici in Romania nu ar trebui sa faca prea multi pui.
Rapizdistii urla ca au fost furati, dar uita ca acum cateva etape isi injurau jucatorii si antrenorul si pe buna dreptate pt. ca echipa asta nu a mai aratat nimic de vreo 2-3 ani.
Si eu am fost stelist. pacat ca Steaua, un vis frumos, s-a sfarsit astazi!!!! Dacat sa scoata arbitrii sau federatia mingea din poarta, mai bine sa pierzi cu onoare!!!Asa cum am pierdut noi finala cu Milan in '89!!! Acum nu mai e nimic... Am tot sperat ca ai nostrii sa ceara rejucarea.. degeaba sunt niste lasi!! Eu nu am castigat nimic din oficiu in viatza mea si asteapt ca nici echipa mea sa nu o faca ... RUSINE!!!!!
Clujul respecta Rapidul!!! BRAVO!!!
Curioase si suspecte aceste delegari. Nu vi se pare? Tudor vine dupa o suspendare in care a avantajat o echipa bucuresteana ptr. a arbitra si avantaja din nou o alta echipa bucuresteana. Cine face delegarile astea este vinovatul numarul unu.
bah.. ala era cartonas de rosu.. asa scrie in regulament, daca tot ziceti ca diaconu o luat decize corecta asa si TUDOR care e protejat prin regulament.. astia cu comentraii, nu aveti nicio treaba cu fotbalu! mai bine ramaneati sa jucati popice! hai jet!! FZR
Da! Dar vedeti ca suspendarile vin si trec in functie de valva si scandal ptr. ca mai apoi delegarile, instructiunile si scenariile sa se repete. Vinovatul este cel din spatele delegarilor si tot el este si cel care arunca zarurile. De ce nu se doreste camera video in sprijinul corectitudini si al fair play-ului de pe stadioanele de fotbal de catre FIFA si UEFA? Va amintiti ce campionat mondial trucat am avut ultima data? De ce sa trebuie sa fim spectatori ai hotiei sau zarurilor aruncate?
Flo iti raspund eu.au marcat : Gigi Branzali,Mircea Sandu si servitorul lor Gheorge Constantin
Rapid merita sa bata la masa verde pe Steaua cu 3-0 si sa mearga acolo unde ii este locul, dar au furat-o comunistii mereu, in Champions League. Dovada ca au valoare sunt ultimile meciuri cu Gloria Buzau 0-1,U Cluj 1-2, U Craiova 1-1 ("unde nu i-au furat pe olteni cu arbitrul"), Poli Timisoara 0-1. Intr-adevar Rapidul e o echipa care are valoare dar nu e lasata de arbitri sa arate.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.