Alte știri din fotbal
„Principala problemă erau chestiunile din interior” » Ciprian Marica a pus lupa pe „finala” Craiova - U Cluj: „Acum se simte miros de campioană”
0
„Fierbe” Bănia! Detaliile unei zile pe care Craiova vrea să o facă istorică
0
Mariana, mama lui Cristi Chivu, apariție rară la câteva zile de când fiul ei a făcut eventul în Italia
0
Gazeta a intrat în vestiarul Craiovei: iată ce echipă pregătește Coelho pentru finala campionatului! + Surpriza din primul „11” și semnul de întrebare
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, în continuare fără trofeu la Al Nassr » Ce a făcut după fluierul final
0
Jose Mourinho, după ce a ratat și Liga Campionilor: „N-am nimic de la Real. Dar nimeni nu-i prost”
0
Anunțul lui Mirel Rădoi, după a patra înfrângere consecutivă: „Dau vina pe mine pentru aceste rezultate”
0
Echipa românilor din Ungaria, campioană în fața clubului cu buget de 10 ori mai mare: „Am răsturnat căruța, cum se zice!”
0
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
11
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
8
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Bulgaria a câștigat Eurovision 2026. Pe ce loc s-a clasat România
Libertatea
Ce înseamnă, de fapt, viața de bogătaș? Culisele petrecerilor unde se ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Americanii au aruncat toate cadourile primite în China înainte de a zbura ...
Libertatea
Nu mai faceti pe victimele cu acel 3-0 ca nu rezolvati nimic. Decizia a fost corecta si ar trebui sa fie irevocabila. Poate ca de mila azi Tudor va dat pomana. Nu?
Nu Tudor este vinovatul # 1 ci cel care face delegarile ptr. ca cred eu ele vin si cu instructiuni clare mai ales ca acest arbitru vine dupa o suspendare nu-si permitea o alta perla fara sustinere. Asa ca stimabile Lupescu vezi ca se prea poate sa ajungi sa faci delegarile de la mititica. Intr-o tara civilizata si cu o justitie care functioneaza asemenea manevre nu au reusita. Nici in Romania nu ar trebui sa faca prea multi pui.
Rapizdistii urla ca au fost furati, dar uita ca acum cateva etape isi injurau jucatorii si antrenorul si pe buna dreptate pt. ca echipa asta nu a mai aratat nimic de vreo 2-3 ani.
Si eu am fost stelist. pacat ca Steaua, un vis frumos, s-a sfarsit astazi!!!! Dacat sa scoata arbitrii sau federatia mingea din poarta, mai bine sa pierzi cu onoare!!!Asa cum am pierdut noi finala cu Milan in '89!!! Acum nu mai e nimic... Am tot sperat ca ai nostrii sa ceara rejucarea.. degeaba sunt niste lasi!! Eu nu am castigat nimic din oficiu in viatza mea si asteapt ca nici echipa mea sa nu o faca ... RUSINE!!!!!
Clujul respecta Rapidul!!! BRAVO!!!
Curioase si suspecte aceste delegari. Nu vi se pare? Tudor vine dupa o suspendare in care a avantajat o echipa bucuresteana ptr. a arbitra si avantaja din nou o alta echipa bucuresteana. Cine face delegarile astea este vinovatul numarul unu.
bah.. ala era cartonas de rosu.. asa scrie in regulament, daca tot ziceti ca diaconu o luat decize corecta asa si TUDOR care e protejat prin regulament.. astia cu comentraii, nu aveti nicio treaba cu fotbalu! mai bine ramaneati sa jucati popice! hai jet!! FZR
Da! Dar vedeti ca suspendarile vin si trec in functie de valva si scandal ptr. ca mai apoi delegarile, instructiunile si scenariile sa se repete. Vinovatul este cel din spatele delegarilor si tot el este si cel care arunca zarurile. De ce nu se doreste camera video in sprijinul corectitudini si al fair play-ului de pe stadioanele de fotbal de catre FIFA si UEFA? Va amintiti ce campionat mondial trucat am avut ultima data? De ce sa trebuie sa fim spectatori ai hotiei sau zarurilor aruncate?
Flo iti raspund eu.au marcat : Gigi Branzali,Mircea Sandu si servitorul lor Gheorge Constantin
Rapid merita sa bata la masa verde pe Steaua cu 3-0 si sa mearga acolo unde ii este locul, dar au furat-o comunistii mereu, in Champions League. Dovada ca au valoare sunt ultimile meciuri cu Gloria Buzau 0-1,U Cluj 1-2, U Craiova 1-1 ("unde nu i-au furat pe olteni cu arbitrul"), Poli Timisoara 0-1. Intr-adevar Rapidul e o echipa care are valoare dar nu e lasata de arbitri sa arate.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.