Alte știri din fotbal
Cornel Șfaițer, declarații de ultima oră despre situația dramatică de la Poli Iași: „Toată conducerea actuală este dispusă să predea ștafeta”
0
Filipe Coelho a venit în fața jurnaliștilor după eșecul usturător cu Farul: „Mă cunoașteți deja”
0
Avertisment dur pentru Daniel Paraschiv: „Să nu ajungă ca Tavi Popescu!”
0
Dani Coman iese în față după tirada lui Bogdan Andone: „Arbitrii să nu uite un lucru!” » A mers în vestiar și dezvăluie: „Și-au pierdut încrederea”
0
Știri din fotbal internațional
Ianis Hagi, „dublă” în Cupa Turciei! Alanyaspor a urcat pe primul loc
1
Jude Bellingham i-a șocat pe fani cu ultima fotografie publicată: „Viața merge mai departe”
0
Ruben Albes, spaniolul adus în România de Anamaria Prodan, a semnat cu noua echipă
0
Un antrenor român, protagonistul unui moment istoric » A treia oară când clubul realizează această performanță
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Ce tablouri a pictat Ion Nicola, românul care schimba mesaje cu infractorul ...
Libertatea
La ce temperatură să setezi centrala dimineța, când pleci de acasă
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
Un român a pierdut 6.700 de euro și un Audi A6, după ce le-a spus ...
Libertatea
mah...dupa decizia federatiei ,aceea de a acorda scorul de 0-3 Stelei...un singur lucru nu reusesc s inteleg...Cine draq a dat alea 3 goluri...? :/
daca nu jucau in 10 oameni ceahlaul ii batea de le scotea fotbalul din cap
Greg cred ca ai perfecta dreptate si eu am cam aceeasi intrebare suspicioasa in minte.
Curioase si suspecte aceste delegari. Nu vi se pare? Tudor vine dupa o suspendare in care a avantajat o echipa bucuresteana ptr. a arbitra si avantaja din nou o alta echipa bucuresteana. Cine face delegarile astea este vinovatul numarul unu.
Propun un BOICOT al ziarelor de sport de catre toti fanii stelisti, in semn de PROTEST fata de atitudine neprofesionista si partizana a acestora vizavi de clubul STEAUA! Aveti taria morala si demnitatea sa luati atitudine? Propun un BOICOT al ziarelor de sport de catre toti fanii stelisti, in semn de PROTEST fata de atitudine neprofesionista si partizana a acestora vizavi de clubul STEAUA! Aveti taria morala si demnitatea sa luati atitudine?
Tudor a dat din nou cu muci-n fasole si din nou in favoarea celor bucurestene. D-le arbitru Tudor de unde va vin delegarile si cu ce instructiuni?
voi crapidistilor..nu vedetzi kt misto se face pe seama voastra? nu avetzi nicio sansa in campionat..suntem peste voi...la transferuri...atacanti..echipa...rapid e bleaga! hai steaua!
Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!
Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Tudor sa nu mai arbitreze echipe bucurestene. Un arbitru pro bucuresti care risca sa fie transat intr-o buna zi pe bune. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!
:))) ... poi mergi si fa si tu macar vreo 10 clase... si poate gasesti rima!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.