Comentarii (367)
 •  29 Martie 2008, 23:42

mah...dupa decizia federatiei ,aceea de a acorda scorul de 0-3 Stelei...un singur lucru nu reusesc s inteleg...Cine draq a dat alea 3 goluri...? :/

•  29 Martie 2008, 23:41

daca nu jucau in 10 oameni ceahlaul ii batea de le scotea fotbalul din cap

•  29 Martie 2008, 23:37

Greg cred ca ai perfecta dreptate si eu am cam aceeasi intrebare suspicioasa in minte.

•  29 Martie 2008, 23:34

Curioase si suspecte aceste delegari. Nu vi se pare? Tudor vine dupa o suspendare in care a avantajat o echipa bucuresteana ptr. a arbitra si avantaja din nou o alta echipa bucuresteana. Cine face delegarile astea este vinovatul numarul unu.

•  29 Martie 2008, 23:31

Propun un BOICOT al ziarelor de sport de catre toti fanii stelisti, in semn de PROTEST fata de atitudine neprofesionista si partizana a acestora vizavi de clubul STEAUA! Aveti taria morala si demnitatea sa luati atitudine? Propun un BOICOT al ziarelor de sport de catre toti fanii stelisti, in semn de PROTEST fata de atitudine neprofesionista si partizana a acestora vizavi de clubul STEAUA! Aveti taria morala si demnitatea sa luati atitudine?

•  29 Martie 2008, 23:30

Tudor a dat din nou cu muci-n fasole si din nou in favoarea celor bucurestene. D-le arbitru Tudor de unde va vin delegarile si cu ce instructiuni?

•  29 Martie 2008, 23:29

voi crapidistilor..nu vedetzi kt misto se face pe seama voastra? nu avetzi nicio sansa in campionat..suntem peste voi...la transferuri...atacanti..echipa...rapid e bleaga! hai steaua!

•  29 Martie 2008, 23:26

Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!

•  29 Martie 2008, 23:24

Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Tudor sa nu mai arbitreze echipe bucurestene. Un arbitru pro bucuresti care risca sa fie transat intr-o buna zi pe bune. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!

•  29 Martie 2008, 23:23

:))) ... poi mergi si fa si tu macar vreo 10 clase... si poate gasesti rima!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 37
Comentează