Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
0
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
0
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
2
Știri din fotbal internațional
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
1
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Imagini copleșitoare de la Salonic, după tragedia din România » Cum a apărut și Răzvan Lucescu
1
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Familia minorului de 13 ani implicat în crima de la Cenei ar putea încerca ...
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
''Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.'' Aha, am inteles. Dar oare nu judecatorii l-au eliberat vineri pe Bunea Stancu din inchisoare dupa ce a ispasit mai putin de doua luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni? Oare nu judecatorii au pensii speciale? Mai usor ca pute rau.
Kala , ce s-a intamplat cu contul de fb ? nu trebuia sa-l inchizi. chiar daca am ajuns pe ultimul loc,nu trebuia sa-l inchizi. lui nea cici nu-i pasa de Steaua, dar noua ne pasa.Stima !
Marius, cum adica nu-l suporta pe Gigi, cand zilnic ziarul ii plin de articole despre el?
Eu am vazut o decizie TAS (stii, aia care conteaza) pe care scria asa : FC FCSB (FCSB, ex. Steaua Bucuresti)... Cand o sa zica aia altceva, o sa te cred... Cu instantele din Romania is convins odata ce avem 512 pedofili dovediti liberi pe strada...
Totusi sa nu uitam ca dinamo n a mai fost cred ca de 10 in grupele unei competitii europene si nu mai vorbesc, cfr 3 ani in insolventa
De aproape 3 ani (daca nu si mai bine) noi, postacii, am emis semnale dure la adresa amestecului neprofesionist si maladiv al acestui machedon in viata profesionala a echipei. Foarte putini comentatori fie de la digi si mai ales de la gsp au inteles si au luat atitudine. Toti s-au bucurat de 'darurile' otravite ale ciobanului de Pipera. E bine ca v-ati trezit!
Gigi merită o medalie pentru că a scăpat România de ЦСКА, tot așa cum Negoiță o merită pentru că a scăpat-o de Динамо. Respect! Hai Rapid!
Esti *** ,clar
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Adevarul e la mijloc. Gigi este un mic "ceausescu' , politicul a dorit sa-i ia marca. Daca distrusul asta care se crede Mesia era un om normal, ar fi facut o intelegere gen "sprijin inca 5 sectii de sport" sau "platim 10% anual pentru marca" si ramanea cu tot. Sa spunem adevarul ca, Steaua si acum era Steaua daca dadea spaga aia nenorocita. Problema insa este alta. Din razboiul "FCSB nu e Steaua", castiga CSA pentru ca Gigi nu reuseste sa tina aproape nici macar oamenii care cred ca FCSB este Steaua. FCSB in clipa asta este Gigi Becali. Iar Gigi Becali este un *** arogant de neinteles. Probabil in doi ani baga clubul in insolventa, ia niste bani, se retrage din viata fotbalistica si CSA ramane...Steaua. Iar perioada 2012/2015-2019 devine o gaura neagra. Un ciocoi gen Copos sau nenorocitii aia de la Galati sau Urziceni. Trista tara, slab fotbal...
Aviz ciobanului: la Socola au inflorit ciresi....***, *** si *** mai pot salva Steaua de ***.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.