Comentarii (145)
pugliesi
pugliesi  •  28 August 2019, 10:01
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 09:51

Nu e bine cum gandesti. Dasta am si ajuns ca natie cum am ajuns. Fiindca suntem usor de manipulat. Trecem cu vederea usor lucurile importante si dam prioritate nimicurilor si lucrurilor false. Infractorii si coruptii profita de asta. Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.

''Judecatorii aia au ani grei de carte, nu de parnaie.'' Aha, am inteles. Dar oare nu judecatorii l-au eliberat vineri pe Bunea Stancu din inchisoare dupa ce a ispasit mai putin de doua luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni? Oare nu judecatorii au pensii speciale? Mai usor ca pute rau.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  28 August 2019, 09:45
Postat de khal_37 pe 28 August 2019, 09:34

La aceasta situație neverosimilă ați pus umul serios și voi. Au curs tone de cerneala ca să se ajungă aici. Și acum ce faceți...vă analizați munca?

Kala , ce s-a intamplat cu contul de fb ? nu trebuia sa-l inchizi. chiar daca am ajuns pe ultimul loc,nu trebuia sa-l inchizi. lui nea cici nu-i pasa de Steaua, dar noua ne pasa.Stima !

lucibenid
lucibenid  •  28 August 2019, 09:44
Postat de Marius Ovidiu pe 28 August 2019, 09:20

Hai ca voi o dați în prosteala cu articolele astea ca nu îl suportați pe jiji ok dar mai opriți-vă și scrieți ceva interesant

Marius, cum adica nu-l suporta pe Gigi, cand zilnic ziarul ii plin de articole despre el?

xclx
xclx  •  28 August 2019, 09:37
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 09:35

Bai omule: ce scrie pe un site poate fi modificat. Este parerea lor la un moment dat, dar informatia se poate schimba. Toti am crezut ca FC FCSB e Steaua, dar iata ca de 5 ani au aparut dovezi si decizii ale tribunalelor care spun ca echipa lui Gigi era o impostoare. E ca la un bal mascat. Sub o masca pot sa ma dau contele X si toti ma vor saluta si primi cu respect la inceput. Dar peste o ora dc imi da cineva masca jos si toti vad ca nu sunt cine pretindeam a fi, nu ma va mai respecta nimeni, nu ma va mai numi nimeni contele X. Decat dc sunt persoane batute in cap, habarniste... aia tot 'Salut, conte X!' vor spune. Dar ceilalti vor zambi ironic... Tu faci parte din categoria prostilor care nu vad realitatea nici dupa nenumaratele decizii ale instantelor care au spus clar: FC FCSB nu e Steaua Bucuresti. Acolo sunt oameni capabili, cu ani grei de carte. Nu cioflingari ca tine, laslas sau randum... Tatueaza-ti linkul ala, pampalaule!

Eu am vazut o decizie TAS (stii, aia care conteaza) pe care scria asa : FC FCSB (FCSB, ex. Steaua Bucuresti)... Cand o sa zica aia altceva, o sa te cred... Cu instantele din Romania is convins odata ce avem 512 pedofili dovediti liberi pe strada...

1946341585475924
Gabriel Savu  •  28 August 2019, 09:28

Totusi sa nu uitam ca dinamo n a mai fost cred ca de 10 in grupele unei competitii europene si nu mai vorbesc, cfr 3 ani in insolventa

ray51
ray51  •  28 August 2019, 08:59

De aproape 3 ani (daca nu si mai bine) noi, postacii, am emis semnale dure la adresa amestecului neprofesionist si maladiv al acestui machedon in viata profesionala a echipei. Foarte putini comentatori fie de la digi si mai ales de la gsp au inteles si au luat atitudine. Toti s-au bucurat de 'darurile' otravite ale ciobanului de Pipera. E bine ca v-ati trezit!

deusdat
deusdat  •  30 August 2019, 01:48

Gigi merită o medalie pentru că a scăpat România de ЦСКА, tot așa cum Negoiță o merită pentru că a scăpat-o de Динамо. Respect! Hai Rapid!

2086130038346053
Dan Neagu  •  28 August 2019, 20:09
Postat de csasteauabucuresti pe 28 August 2019, 15:52

In cazul celor doi băieți din poza trebuie chemată Protecția Copilului, fiind clar ca fac parte din familii dezorganizate care ii infleunțează negativ sau chiar abuzează, o ancheta socială pt a stabili adevarul se impune! Ei sunt viitorul țării, cei care peste ani ne vor plății pensiile, iar de la un fcsbist de mic nu poți avea pretenții mai mari decât de la Alex Bibirica de exemplu. Încă nu e prea târziu, cred ca dacă se intervine rapid cei doi pot fi salvați!

Esti *** ,clar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect2014
respect2014  •  28 August 2019, 19:34

Adevarul e la mijloc. Gigi este un mic "ceausescu' , politicul a dorit sa-i ia marca. Daca distrusul asta care se crede Mesia era un om normal, ar fi facut o intelegere gen "sprijin inca 5 sectii de sport" sau "platim 10% anual pentru marca" si ramanea cu tot. Sa spunem adevarul ca, Steaua si acum era Steaua daca dadea spaga aia nenorocita. Problema insa este alta. Din razboiul "FCSB nu e Steaua", castiga CSA pentru ca Gigi nu reuseste sa tina aproape nici macar oamenii care cred ca FCSB este Steaua. FCSB in clipa asta este Gigi Becali. Iar Gigi Becali este un *** arogant de neinteles. Probabil in doi ani baga clubul in insolventa, ia niste bani, se retrage din viata fotbalistica si CSA ramane...Steaua. Iar perioada 2012/2015-2019 devine o gaura neagra. Un ciocoi gen Copos sau nenorocitii aia de la Galati sau Urziceni. Trista tara, slab fotbal...

fcsteaua_e_fcsb.
fcsteaua_e_fcsb.  •  28 August 2019, 18:34

Aviz ciobanului: la Socola au inflorit ciresi....***, *** si *** mai pot salva Steaua de ***.

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 15
Comentează