Alte știri din fotbal
Dinamo - Universitatea Craiova, derby pe Arena Națională » Echipele de start + Ultimele estimări privind asistența
12
Mormântul lui Ilie Balaci, vandalizat! „A venit poliţia criminalistică. Era sânge pe cruce”
0
Oficialii clubului s-au folosit de AI pentru a-l parodia pe Răzvan Burleanu: comparația cu Nicolae Ceaușescu
0
Turcii au numit fotbalistul de care se tem cel mai tare înaintea barajului cu România
0
Știri din fotbal internațional
Cu berea și trabucul la flash-interviu » Internaționalul a făcut spectacol după ce a promovat: „Sunt cine sunt”
0
A căzut recordul lui Leo Messi din Liga Campionilor!
0
Rosenior a identificat „cârtița” responsabilă de scurgerea informațiilor de la Chelsea
0
Starul lui Real Madrid s-a despărțit de iubita-fotomodel
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
3
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
Taxa pe apă care va scumpi pastilele: Simona Cocoș avertizează că românii ...
Libertatea
Trump amenință cu distrugerea zăcământului iranian South Pars dacă ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Închisoare cu executare pentru un bărbat care „și-a făcut cadou” un iPhone ...
Libertatea
Pentru stiinta ta, nu doresc raul nimanui, dar am o satisfactie sa vad cum un meltean emanat, care credea ca i se permite orice, o ia acum peste bot. Satisfactia e mai mare sa vad cum se prabuseste din prostia lui. La fel m-as bucura pentru orice nemernic care ne-a distrus fotbalul, borcea, badea, negoita, copos, niculae, mitica, sandu, etc, etc, lista e prea lunga. Toti astia au ajuns sa-si faca de cap si din cauza noastra, mai ales a astora ca tine, care traiesc in negare si sustin in continuare hotia si prostia.
Uite, din cauza unora ca tine multi isi doresc ca acest club sa dispara.
Cum i sa consfiscat locul in Liga 1 odata ce CSA Steaua este club infiintat in 2017? Iti confirma AMFB daca nu ma crezi pe mine...
Ok! Time will tell. Pana atunci insa tare imi e ca Gigi will tell the INSOLVENTA dupa eliminarea de maine seara. FC FCSB e dusa. Ia-ti gandul ca va mai fi vreodata Steaua sau ca va mai avea performante. FC FCSB are metastaze multiple: nu au antrenor, e haos, nu au stadion, nu mai au suporteri, nu au rezultate. Plus problema banilor, prioritate absoluta pt Jiji. Maine e 'Game Over' pt FC FCSB. Cred ca nici nu mai apucati deciziile finale ale tribunalelor... A tinut maneaua destul. E timpul sa fie pusa in cosul de gunoi. Dar cu voi, gigistii, cum ramane?? Eee, ia cauta un link si pt problema asta...
Pai numai unul e oierul becali in tot universul. Unic, irepetabil. incolor, inodor si insipid!!! In curand va deveni si invizibil!!!
Asa e cand dai echipa unui cioban oparit.Cine a dat-o?Si cum?Vom afla vreodata?Nu,fiindca nu se vrea asta.O tara de nimic cu o presa aservita diverselor interese....
Cati Generali ai vazut anchetati ?
Asta e adevarul... marea marea majoritate a suporterilor stelisti s-au rupt complet de echipa, nu mai au treaba nici cu CSA, nici cu FCSB... iar cativa oameni rupti de realitatea se cearta pe stadioane si pe site-urile sportive. Grosul suporterilor a fost pierdut probabil definitiv de fotbalul romanesc. Asta e o tragedie pt oricine are ochi s-o vada...
Referitor la media spectatorilor în campionat sezonul 2013-2014, după un meci cu 30.000 de spectatori (bob numărat, atâția cât să treacă pe locul 1 la numărul de spectatori...), pe 21 mai 2014 GSP scria (negru pe alb!) ”Cu o medie de 10.500, Steaua a devansat Petrolul la foto-finish, gruparea ploieşteană fiind a doua în top, cu o medie de 9.500, în timp ce Dinamo a adunat 7.500.” Când a mințit GSP, atunci, sau azi când spune că ”Medie acasă sezon 2013-2014 - 16.800”? Statisticienii lu'Pește...
Ia vezi matale cand s-a infiintat fc5boabe, ca daca nu ma insel, e infiintata prin 2013 sau 2014, atunci cand a pierdut primul proces cu Talpan pentru nume.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.