Alte știri din fotbal
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
0
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
7
Victor Angelescu, rugat în direct la TV: „Ștergeți imaginea asta cu Talisson! Este o poză nepotrivită”
9
Știri din fotbal internațional
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Borussia Dortmund - Inter » Istvan Kovacs îl arbitrează pe Chivu: echipele de start
0
PSV - Bayern, meciul meciurilor pentru Dennis Man & Co » Echipele de start
0
Replică de la Bayern pentru Donald Trump: „Ne face mai puternici! Europa arată tuturor cine e în teren”
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Gigi+Talpan groparii Stelei
Pe toate sutele de bilete pe care le am,scrie Steaua Bucuresti,nu Fcsb,nici in 2003 si nic8 in 2010.Mergem ca prostii la meciuri ca dupa 15 ani sa aflam ca am fost sa vedem pe altii si voi vreyi sa mai dea cineva 2 bani pe Steaua,sau fcsb,sau real,sau atletico,sau cum o sa aflam ca se mai numeste echipa asta,sau se va numie peste alti 10-15 ani! La ce sa te mai uiti la fotbalul romanesc,daca peste ani,afli ca de fapt ai urmarit ca prostul alte echipe?????
Hai ca voi o dați în prosteala cu articolele astea ca nu îl suportați pe jiji ok dar mai opriți-vă și scrieți ceva interesant
In cazul celor doi băieți din poza trebuie chemată Protecția Copilului, fiind clar ca fac parte din familii dezorganizate care ii infleunțează negativ sau chiar abuzează, o ancheta socială pt a stabili adevarul se impune! Ei sunt viitorul țării, cei care peste ani ne vor plății pensiile, iar de la un fcsbist de mic nu poți avea pretenții mai mari decât de la Alex Bibirica de exemplu. Încă nu e prea târziu, cred ca dacă se intervine rapid cei doi pot fi salvați!
Ce caută FC FCSB în prima ligă, o echipă nou-înființată în 2003, care nu a participat niciodată în campionatele inferioare?
Sincer, draguta, sa vorbesti tu de cap e putin suprarealist. Ti-o zic cu toata compasiunea.
Tocmai, pentru ca am principii sanatoase nu ma duc sa dau cu benzina la Rin. Deocamdata asta e un articol care se refera la clubul lui Becali, prin urmare si comentariile la subiect, daca mi-ai urmari comentariile despre Dinamo, ai observa ca nu-i slabesc nici pe aia de acolo. Cum as putea sa fiu multumit de ce se petrece la Dinamo, in timp ce amatorismul e ceva normal la acest club? Diferenta intre mine si tine e ca eu nu mai vrea sa sustin orice haimana doar pentru ca a ajuns in curtea clubului pe care il sustin de o viata.
CSA Steaua e un club infiintat in 1947, ce tot indrugi acolo mai pacala?
Steaua este mai vie ca niciodata. Suporterii au "murit" insa. Oierul asta a fost si asta o sa fie, un ahtiat dupa putere si avere. El a ramas acelasi incult cu bani care manipuleaza si pozeaza in marele Mesia pe pamant purtand orice fular la gat si calcand pe orice cadavru ca sa isi arate maretia :)) Steaua este vie in liga 4 condusa de stelistii din tribune care si-au sacrificat ani din viata ca sa mentina spiritul stelist in viata. In cativa ani Ghencea o sa rasune dinou si culorile rosi albastre vor fi dinou cunoscute de toti. Odata cu asta vin si suporterii oierului inapoi aruncandu-si blana de pe ei;)... inclusiv tu
Sa doneze clubul Patriarhiei. Acolo sant sute de antrenori proncipali; dupa cum face de ras si biserica cred ca va fi refuzat!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.