Comentarii (145)
hobart
hobart  •  28 August 2019, 12:53
Postat de alexyulyan pe 28 August 2019, 12:42

nea gigi, groparul fcsbeului =))))))))

Gigi+Talpan groparii Stelei

manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 August 2019, 12:52
Postat de Popirlan Ionel pe 28 August 2019, 12:35

impachetatorilor,steaua nu se mai numeste din 2003,atunci s-a infiintat fcsb,legea asa v-a spus...nu mai mintiti lumea,ignorantilor.

Pe toate sutele de bilete pe care le am,scrie Steaua Bucuresti,nu Fcsb,nici in 2003 si nic8 in 2010.Mergem ca prostii la meciuri ca dupa 15 ani sa aflam ca am fost sa vedem pe altii si voi vreyi sa mai dea cineva 2 bani pe Steaua,sau fcsb,sau real,sau atletico,sau cum o sa aflam ca se mai numeste echipa asta,sau se va numie peste alti 10-15 ani! La ce sa te mai uiti la fotbalul romanesc,daca peste ani,afli ca de fapt ai urmarit ca prostul alte echipe?????

3249702948403686
Marius Ovidiu  •  28 August 2019, 09:20

Hai ca voi o dați în prosteala cu articolele astea ca nu îl suportați pe jiji ok dar mai opriți-vă și scrieți ceva interesant

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  28 August 2019, 15:52

In cazul celor doi băieți din poza trebuie chemată Protecția Copilului, fiind clar ca fac parte din familii dezorganizate care ii infleunțează negativ sau chiar abuzează, o ancheta socială pt a stabili adevarul se impune! Ei sunt viitorul țării, cei care peste ani ne vor plății pensiile, iar de la un fcsbist de mic nu poți avea pretenții mai mari decât de la Alex Bibirica de exemplu. Încă nu e prea târziu, cred ca dacă se intervine rapid cei doi pot fi salvați!

legendavisinie
legendavisinie  •  28 August 2019, 14:56

Ce caută FC FCSB în prima ligă, o echipă nou-înființată în 2003, care nu a participat niciodată în campionatele inferioare?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 August 2019, 11:26
Postat de florar pe 28 August 2019, 11:21

Se vede ca in viata ta nu ai avut masina!!!!Daca in urma unui impact aripa intra in contact cu o roata atunci afla baietas ca ce a facut Becali era obligatoriu!!!!O masina nu poate fi miscata daca o roata este blocata....Ba ,dar voi cap mai aveti sa =l si folositi?!

Sincer, draguta, sa vorbesti tu de cap e putin suprarealist. Ti-o zic cu toata compasiunea.

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 10:31
Postat de florar pe 28 August 2019, 10:27

Marusica daca ai atatea principii sanatoase de ce nu dai tu un iures la Rin?Sau pe tine te doare de Steaua lui Becali mai mult decat de Minamo al tau?!Daca este asa sa stii ca anul trecut Becali a terminat pe locul 2 iar voi pe 9...Ce zici a iesit Minamo mai bine?

Tocmai, pentru ca am principii sanatoase nu ma duc sa dau cu benzina la Rin. Deocamdata asta e un articol care se refera la clubul lui Becali, prin urmare si comentariile la subiect, daca mi-ai urmari comentariile despre Dinamo, ai observa ca nu-i slabesc nici pe aia de acolo. Cum as putea sa fiu multumit de ce se petrece la Dinamo, in timp ce amatorismul e ceva normal la acest club? Diferenta intre mine si tine e ca eu nu mai vrea sa sustin orice haimana doar pentru ca a ajuns in curtea clubului pe care il sustin de o viata.

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 10:09
Postat de xclx pe 28 August 2019, 10:07

Cum i sa consfiscat locul in Liga 1 odata ce CSA Steaua este club infiintat in 2017? Iti confirma AMFB daca nu ma crezi pe mine...

CSA Steaua e un club infiintat in 1947, ce tot indrugi acolo mai pacala?

bobovcm02
bobovcm02  •  28 August 2019, 09:11
Postat de juliusmad pe 28 August 2019, 09:00

Caterinca de articol. Ia sa vedem unde este csa și cum taraste numele Stelei prin noroi :))

Steaua este mai vie ca niciodata. Suporterii au "murit" insa. Oierul asta a fost si asta o sa fie, un ahtiat dupa putere si avere. El a ramas acelasi incult cu bani care manipuleaza si pozeaza in marele Mesia pe pamant purtand orice fular la gat si calcand pe orice cadavru ca sa isi arate maretia :)) Steaua este vie in liga 4 condusa de stelistii din tribune care si-au sacrificat ani din viata ca sa mentina spiritul stelist in viata. In cativa ani Ghencea o sa rasune dinou si culorile rosi albastre vor fi dinou cunoscute de toti. Odata cu asta vin si suporterii oierului inapoi aruncandu-si blana de pe ei;)... inclusiv tu

108992139590592
DM Bob  •  28 August 2019, 16:28

Sa doneze clubul Patriarhiei. Acolo sant sute de antrenori proncipali; dupa cum face de ras si biserica cred ca va fi refuzat!!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 15
Comentează